Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:13 | June 6, 2019

Hubba Bubba naglar

Innehåller adlinks


Sitter och lyssnar på Aviciis album “Tim” som släpptes idag. Det påminner inte alls om något han gjort innan men det är ju mest troligt för att det var inte han själv som slutförde det plus att dom inte släpptes av en anledning? Vissa av låtarna får man höra redan i dokumentären vilket betyder att dom legat i några år och kanske inte känts sådär jätteaktuella? Nu spekulerar bara jag men det är ändå fint att albumet släpptes.

Jag stack ju till Depends nagelbar i Gallerian här i Stockholm för att fixa naglarna. Jag är ju inte så rosa av mig och det första jag sa när jag satte mig i stolen var “jag vill inte ha något jäkla rosa lack”… Well det slutade med att jag valde ett rosa, ett typ Hubba Bubbarosa lack och det blev ju hur nice som helst! Det passar verkligen till festival för festival för mig är regnbågens alla klara skrikiga färger. Så ja neonrosa naglar kommer verkligen att gå hem! 😉

När jag satt i baren blev jag bara mer och mer trött, alltså verkligen sliten från gårdagen att jag halvsov mellan lackningarna. Passade på att använda kudden för handlederna som något att vila på, jag hade lätt kunnat somna där för jag var så trött haha! Men tur att personalen där är så soft och sedan var ju Mikaela med mig och vi träffade Alexandra och lilla Chloe där också så det blev ett skönt häng med lite skvaller.

Dom ser inte så knalliga ut här pga filter men ni kan se dom nedanför lite bättre. 😉

Slut som artist… haha!

Liknanade: Topp- Länk // Kjol- Länk

Vi stack sedan till Mr French en sväng för att hämta lite plagg. Lisa Anckarman är ju grym på att sätta ihop coola outfits så hon har hjälpt mig lite och vi ska såklart spela in ett sådant klipp till hennes Youtubekanal. Kommer ni ihåg när vi gjorde det för några år sedan? Det blev ju succé och det kommer det garanterat bli igen. Om inte annat kommer jag garanterat få en hel del inspo till nya looks som passar mig. 😉
Hon var i alla fall där så jag mötte upp henne för att få plaggen då jag ville se lite extra cool ut denna helg. Får hålla tummarna att inget blir nerspillt eller går sönder. :O

Handlade även mat då jag hade lite slut på saker hemma. Går fortfarande på kostschemat och nu börjar det verkligen hända grejer. Fan vilken skillnad det är i år från förra året, nu börjar verkligen magrutorna komma fram och den största skillnaden är ju att jag har en mycket mer balanserad livsstil nu och inga stressmoment runtomkring mig som får mig att må dåligt. Jag är mycket mer stabil och har bättre koll på saker och ting och mycket är tack vare min kära assistent Mikaela. Fan vad jag är glad att jag har henne!

Nu ska jag packa min väska eftersom vi åker till Summerburst imorgon, sedan ska jag reka allt med mina låtar så att det blir ett bra set! 😀


11 kommentarer11 kommentarer om “Hubba Bubba naglar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas du vill blogga lite i morgon saknar dej. ☺

  Reply
 • Kommer mer idag. Har haft fullt upp denna helg.

  Reply
 • Hur löste det sig med musiken när du tagit fel sticka? Och hur vart spelningen? var det mycket folk?
  Grym är du, heja dig!

  Reply
 • Hon spelade ju mitt på dagen, hade väl inte kommit så många då.

  Reply
 • Själva festivalen började väl kl 15.

  Reply
 • Den öppnade efter 16

  Reply
 • Nej precis, det var ganska folktomt…

  Reply
 • Fel sticka låter helt sjukt osannolikt. Vem tar fel sticka när man ska spela på summerburst? Låter som en efterkonstruktion.

  Reply
 • Jag klev upp kl 6 på morgonen och gick igenom allt. Vi gick sedan ner på frukosten och åkte sedan direkt till festivalområdet. Det var där jag insåg att jag endast hade en sticka med mig och det var fel…

  Reply
 • Min rätta sticka satt kvar i min dator på hotellet så jag hade med min andra med annan typ av musik på. Men jag fick lösa det så gott det gick.
  Det var ju en tidig slot, kl 12. Först ut, det regnade och folk sover ju typ fortfarande den tiden så det var inte alls mycket. Men man måste börja någonstans och jag är glad att jag ens fick möjligheten. ☺️

  Reply
 • Det ska du vara! Var stolt över dig själv om det så bara kom en o lyssnade. Du spelade ändå på summerburst!!

  Reply