Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:13 | June 4, 2019

Mattan har kommit!

Innehåller adlinks

Lampa- Länk // Bord- Länk // Byxor- Länk // Body- Länk

 
Idag kom min matta till vardagsrummet och den blev så bra. Jag kände dock att jag måttade något fel… jag skulle behövt 20cm till på längden den men shit happens. Jag är i alla fall supernöjd med färgen för den passar perfekt ihop med soffan och även gardinerna som jag valt. Jag lånade hem tygproverna för att se och high five till mig själv! 😀 Mattan beställde jag precis som sist från Kilands mattor. Det är en heltäckningsmatta men jag beställde ju då efter egna mått och det tog typ 2 veckor om jag inte minns fel. Den är i en liten kallare vit beige ton och precis också som med den förra så älskar jag att dammsuga den. Jag har ju en grej att dammsuga mattor, jag kan stå i flera minuter och bara dra dammsugaren fram och tillbaka för det är så tillfredställande att se när vävnaden lägger sig fin och den blir alldeles fri från smuts. 😀
Det jag måste slå ett slag för är att det är så sjukt mycket billigare att beställa egna mått på heltäckningsmatta! Den här är 250*360cm lång och kvm-priset är 369kr. 3321kr för en sådan här stor matta, det är fan bra pris alltså för bra mattor är dyra. Så ett hett hett tips från mig till er! 😉 Modellen heter “Heltäckningsmatta Yale”.
Mikaela hjälpte mig i alla fall att rulla ut mattan och ställa på möblerna och för varje liten grej som tillkommer eller faller på plats blir jag mer stolt över mig själv. Det är som kul att inreda för det känns verkligen som att jag kommer att bo här ett tag. Fast å andra sidan har jag väl sagt så i alla mina lägenheter men den här är tillräckligt stor för mig att bo i. Den är på 65 kvm, mitt i vasastan. 12min promenad från Humlegården, nära parker, nära min träning. Jag har toppen restauranger runt hörnet, extremt bra ljusinsläpp men inte direkt solljus så det blir ett vitt sken i hela lägenheten utan att det blir varmt. Extremt högt i tak och jag gillar att det ekar lite när jag går runt haha. Det blir som ett litet kvitto på att jag har skaffat mig en tillräckligt stor lägenhet. Menar inte det här på ett översittarsätt men det är fan bra gjort av mig att ha gjort det här helt själv. 😀


11 kommentarer11 kommentarer om “Mattan har kommit!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ska du kanske ha lite gröna växter? Tror jag ska beställa en sådan matta. Kanske beige. Priset var ju bra. Är så glad att det blir varmt och soligt nu. ☺😇

  Reply
 • Jag har två växter och det räcker, är expert på att döda dom 😀
  Priset är kanon!

  Reply
 • Jättefint! Håller med om mattan, ska också beställa när jag flyttat. Då känns det extra kul att byta ut nästan allt. Självklart är du suverän som lyckats med allt detta helt själv, inget snack om det. Gillar att du inte hävdar att alla kan nå framgång, typ kan jag så kan du. Jag kan iaf inte se att du skrivit så. För helt krasst är det inte så, avskyr när jobbet har hyrt in någon för att peppa oss och dom drar den klyschan. Var och en påverkar till en viss del sitt egna liv men alla kan inte uppnå sin dröm, det bara är så tyvärr.
  Hoppas Summerburst blir en höjdare, så roligt att du är där i år i arbetet och inte som besökare!

  Reply
 • Jag tror verkligen att alla kan uppnå framgång, det gäller bara att man hittar sin grej för när man gör det offrar man allt för att det bli verklighet!
  Det är helt galet att jag ska ha ett “artistband” istället för något annat 😀

  Reply
 • NÄÄÄÄÄEEE, du skulle ju inte säga så 🙂
  Finns många hinder på vägen och alla fixar inte det. Jag var i liknande sits som du ekonomiskt och med fin lägenhet, materiella dyra ting men blev lurad i affärer av de jag jobbade med, poff så försvann allt. Jag har absolut ingen möjlighet att någonsin kunna komma igen. Arbetslös, måste flytta. Åren går och samhälle samt jobbsituationer ändrar sig. Inte samma nu som för 10 år sedan.
  Jag ska inte sätta på mig offerkoftan men vet många som saknar kapital för att förverkliga sina drömmar. Allt kostar och du måste ha en plattform för att kunna följa dina drömmar. Kom att tänka på en lokalvårdare från Uruguay där han var läkare som i 8 års tid missat på skrivningar här i Sverige och får då ingen licens. Det är hans dröm att kunna rädda liv. Sen om han är ovanligt trög eller varför han missar på examen vet jag inte men finns många liknande exempel där drömmen aldrig blir sann utan man får nöja sig med det man har. Så ta vara på allt och se upp med affärskontakter!! Alla vill en inte väl.

  Reply
 • Men snälla alla kan inte alls lyckas rent pengamässigt som du kan, det har ju med branch att göra!
  Influencers tjänar väldigt mycket pengar, så är det. Ni jobbar säkert jättehårt – men ni tjänar otroliga pengar. Det kan man INTE sticka under stolen med. Lärare, sjuksköterskor osv tjänar inte mycket pengar men de är VIKTIGA för samhället. Så om alla tänkte sådär att man ska lyckas med materiella ting – då hade vårt samhälle gått under.

  Reply
 • Du får absolut tro och tycka det precis som jag står fast vid det jag tror på ☺️🙏🏻
  Det finns lärare/ läkare som också tjänar extrema pengar men då är det med inriktning på något mer.

  Reply
 • Varifrån kommer soffan??!!😍😍 DÖSNYGG!

  Reply
 • Sweef 😍

  Reply
 • När jag kollar på den mattan i samma mått får jag pris över 5500…

  Reply
 • 369kr/ kvm 😉

  Reply