Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:34 | June 3, 2019

Stressens måndag

Hej!
Igår blev jag så övertrött att jag blev pigg, hade så svårt att sova när jag lade mig runt 23 så imorse när mitt larm gick igång kl 7 tryckte jag av det och sov lite längre.
Efter mitt snoozande tog jag på mig träningskläderna och det bör 5km bra start på morgonen. Jag och Stitch gick vid Brunnsviken och njöt av fågelkvittret och att vi typ fick rundan för oss själva. Mötte kanske fem personer under hela morgonen och hon fick springa lös och var så himla duktig. Gick bredvid mig hela tiden förutom när vi kom till en badplats, då sprang hon ner till vattnet för att bada.
När vi kom hem gjorde jag min äggröra och sedan kom Mikaela. Denna vecka är det mycket eftersom jag ska på en inspelning imorgon, på onsdag åker jag till Gävle för en spelning med Big Day på Olivia. Och sedan på fredag åker jag till Göteborg och Summerburst. Och ärligt talat har jag inte hunnit förbereda mitt set ännu, det största som händer mig och jag är inte förberedd. Det är illa, men jag tror det är för att jag inte riktigt förstått allt än och även tar en dag i taget. Det är så mycket nu så jag måste fokusera på det nästkommande som sker. Och det har vart så mycket precis innan så det hamnat lite åt sidan. Men min förmiddag går att plocka ut bra låtar och sedan eftermiddagen inspelning. Check!

Jag behövde ett break nu på eftermiddagen då min lur plingade konstant, höll på att få ett frispel men det är för att det mycket nu denna vecka plus att mitt cover var tvungen att bli klart. Det är ju andra som ska sitta med det men jag måste ha ett finger med i allt, kan liksom inte låta alla andra göra sina jobb utan att jag får säga till om saker. Men nu är det klart och den 14e kommer min låt “Chasing Shadows” att släppas.
Låten kan man tolka på olika sätt, vissa som har hört den tolkar det som att man söker kärleken, andra säger att det känns som att man försöker jaga något som är ouppnåeligt. Hur jag känner för den tänker jag inte säga utan det är något som jag vill att ni också ska få känna helt själva. 🙂
Men efter det stack jag, Mikaela och Stitch på en promenad. Jag har ju bestämt hur jag vill ha gardinerna i lägenheten och skulle kolla ut så tygerna blev bra. Även här ändrade jag på det som var rekommenderat. Jag vill ha kritvita gardiner från golv till tak så rummen, jag vill att min lägenhet ska kännas luftig och rymlig. Men fick reda på sen efter min orderbekräftelse att det kunde dröja upp till 6 veckor!!! Jag bara va!? För gardiner. Men dom ska ju sys upp och sedan monteras och det är många som beställt… fan jag som ville ha dom helst igår. Men jag vet ju att resultatet blir bra men det kändes surt att vänta så länge. 🙁
På det så kommer även mina bokhyllor få dröja eftersom företaget som jag vill ska göra dom har mycket annat att göra så det känns som mycket är på paus just nu. Det är lite komiskt med tanke på att senast igår satt jag och tänkte på min nästa tatuering som är just ett paustecken haha. Jag sa att jag inte ville ha mer tatueringar men det känns så rätt att ha ett sådant på mig med tanke på att jag hela tiden glömmer att stanna upp och pausa mitt liv lite. Måste införas mer och vi kan ju börja med att stämpla in det på kroppen så jag har en liten påminnelse. 😉
Sorry annars för dålig update, kommer nog bli så denna vecka eftersom det är så mycket som händer men jag gör mitt yttersta för att uppdatera er om vad som händer just nu i mitt liv. Hoppas att alla ni som läser detta har en jättefin kväll, ta hand om varandra så hörs vi under morgondagen. <3


3 kommentarer3 kommentarer om “Stressens måndag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är lite intresserad av att få höra lite mer om dig och Stich. Så himla fin hund! Hur tänker du kring att ha henne lös? Finns det vissa situationer då du bara har henne kopplad? Tränar du henne något i att gå lös? Är själv lite rådvidd kring hur jag ska göra så tar gärna emot råd och tips. Hundarna vill ju gärna gå läsa och det känns inte schysst att alltid ha dom kopplade. Samtidigt är jag rädd att något ska hända…
  Tack för en bra blogg och att du delar med dig av ditt liv 🙂

  Reply
 • Vilken gardinbutik använder du dig av?

  Reply
 • Det är koppeltvång från 1 mars till 20 augusti, snälla respektera det! Det är för att skydda alla vilda djur och fåglar som har ungar nu. Det spelar ingen roll att just din hund är jättesnäll och väldresserad, det tror alla tills olyckan inträffar. Det är en hund och hundens instinkt är att jaga och döda. Har sett alldeles för många ihjälbitna och svårt skadade djur och fågelungar pga att folk har sina hundar lösa såhär års. Även om hunden inte biter och skadar djuren fysiskt kan stressen av att få en hund efter sig vara tillräckligt stor för att mamman överger sina ungar som då kommer lida en mycket plågsam död… 😭💔

  Reply