Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:05 | June 2, 2019

Två gig på en och samma dag

Innehåller adlinks

Topp- Länk! // Skärp- Länk! //Loose fit jeans- Länk!

Men tjabba tjena hallå!
Halvligger på stolen framför datorn när jag skriver detta. Jag har kommit hem från Västerås och är såklart trött då jag varit och spelat. Jag har haft ett riktigt roligt dygn och det var första gången som jag åkte själv såhär. Tidigare var det ju i Östersund men där är jag ju ifrån så jag kände mig rätt så trygg så jag var lite nojig över denna resa. Men det gick ju hur bra som helst och jag har insett vad social jag är ändå och hur lätt jag har att komma överens med människor. Jag klickar med de flesta så jag har verkligen inte känt mig ensam eller tyckt något vart jobbigt överhuvudtaget. Det här kan jag verkligen göra fler gånger om så krävs, dock är det ju skönare att ha någon med sig plus att det blir mycket roligare.
Samin min bokare brukar ju följa med dock fick han förhinder denna gång. Det som är skönt att ha honom med mig är att han fixar allt runtom, jag behöver typ inte ansvara för något utan det enda jag ska göra är att leverera bra musik på stället jag spelar på. Det är så viktigt för mig när jag åker iväg och spelar att jag inte behöver lägga mer energi eller ansvara för något annat för det är tillräckligt krävande att spela. Inget annat får ta min energi! Det är därför alla stora artister har en tour manager som kan rodda sådant så artisten bara kan fokusera på det hen ska göra och vem vet, det kanske blir en sådant i vårt crew längre fram? Just nu har jag ju ändå ett bra team, Samin som är min bokare och just nu även lite tour manager. Erik som är min manager när det kommer till musikproduktionen och sedan Mikaela som är min assistent som gör allt utöver musiken så jag kan fokusera på att spela och producera. 🙂

Nog om det. Kl 6 var jag uppe igår morse, tog en taxi till centralen och hoppade på det första tåget. Måste även slå ett slag för min smart watch för Samsung. Jag är ju ambassadör för dom men detta är inget sponsrat inlägg, däremot tycker jag att den är så förbaskat jäkla bra att jag vill trycka för den lite extra. Den fungerar som en liten assistent den med, ger mig uppdateringar från mina appar, när meddelanden kommer in, kalender och jag kan även prata i den som i en vanlig telefon. Så jäkla smidigt. Fick en trevlig liten notis när jag satt på tåget mot Skövde att det var PMS-varning för mig. Inte riktigt så passande när jag skulle iväg och spela men tur att Maya-appen hade fel denna gång. Det var inget fel på mitt humör.
Däremot så brukar jag inte få PMS innan mens, jag blir mer ångestladdad och sedan blir jag lite irriterad under själva mensen men de här senaste veckorna har ändå gått riktigt jäkla bra måste jag säga. Men jag ska inte ropa hej… 😉

När jag kom fram till Skövde blev jag mött på stationen och Bogrens Salonger som jag skulle spela på låg väldigt nära så vi promenerade bort till stället.

Såhär såg det ut när jag kom, nice ställe för en dagsfest men precis när jag kom spöregnade det. Kändes inte så jätteroligt men det var ju bara att hålla humöret uppe och göra det bästa av situationen plus att dom hade ju utrustning för regn så det var ju bara att dra igen om det behövdes. Men till min förvåning sprang det upp, solen kom fram, det blev allt fler och fler gäster och runt 15 drog jag igång.

Det var så härligt folk i Skövde och det är ju något speciellt med dagsfester. Jag personligen är ju så mycket mer för dagsfester än sena klubbkvällar in på småtimmarna. 😉

Älskar denna modell på hoodie, har den i fler färger- Länk!

Det smälldes en hel del konfettirör och fan vad det lyfter stämningen alltså! Även om det är bra musik, alltså det finns nog ingen människa som inte blir glad av konfetti! Jo kanske de som ska städa upp allt efteråt haha. Den dagen jag gifter mig blir det inget ris eller fjuttiga rosblad som ska kastas. Nej här ska vi slå rekord med konfettirör! 😀
Jag spelade till strax efter 16:30 för 17:12 gick mitt tåg bort mot Västerås.

Skulle vara duktig och köpa med mig en sallad från Espressohouse men… Jag vet inte om ni vet detta men jag älskar chokladbollar, det är min last i livet. Och på Espressohouse finns de absolut bästa. De är inte vanliga chokladbollar utan det är ekologiska varianter som är rullade i en god choklad innan den rullats i kokos. När den är lite kall så knäpper det lite när man tar en tugga, typ som när man ska äta ett kallt Kinderägg. Jag döööör vad god den är så yes, här sket det lite sig med kostschemat men! Även om jag försöker att hålla mig till mitt schema, om jag verkligen vill ha något tänker jag inte straffa mig själv och låta mig själv suktas. Då äter jag den / det och njuuuuuter fullt ut. Sedan kan jag bara fortsätta att göra bra ifrån mig. 🙂

Kände mig inte sådär jättefräsch efter min spelning men det var bara att hålla ut till jag kom fram till Västerås.

Åt salladen ombord på tåget och lyssnade på lite podd, fick sedan ett DM på Instagram från grabbarna på Bogrens Salonger (These days) med en varsin shot Fernet Menta. På min raider står det en flaska Fernet men Branka, det är en grej som Samin har på sina artisters listor. Dock tycker jag den är vidrig så jag brukar ta två shots Menta innan jag kliver på bara för att det har blivit en grej. Jag brukar ju inte dricka men som sagt, det här är bara en grej vi gör innan spelning. 😉

Det är väldigt mysigt att åka tåg och här måste jag säga att det var rätt så skönt att åka själv. Efter en spelning så finns inte mycket energi kvar i kroppen och då är det så skönt att bara få vara. Och igår få åka i ett tyst tåg och bara stirra ut på naturen var rätt nice faktiskt, hann liksom varva ner lite.

Däremot blev det ju mindre roligt när jag bytte från tåg till buss och kom fram till Örebro och skulle byta till nästa tåg. Då var det 1,5h innan det skulle gå och allt hade stängt förutom en liten vietnamesisk restaurang på andra sidan gatan. Det var lite kallt så jag smet in där och beställde en glasnuddelsoppa med biff och jobbade lite på sidan av till mitt sista tåg skulle ta mig till Västerås. Här hade ju det vart så mycket roligare med sällskap!

Liknande jacka jag hade igår- Länk!

Jag måste ändå säga att jag älskar Stockholm, men! Fan vilka feta bra klubbar och framför allt lokaler det finns runtom i landet. Bogrens Salonger hade ju inte bara taket utan lokalen där inne var ju hur nice som helst. Och när jag kom till Publik i Västerås… alltså kom igen. Det var ju hur stort som helst. Jag har ju inte festat runtom i Sverige utan jag hänger ju typ bara i Stockholm som jag har liksom inte upplevt nattlivet någon annanstans. Alltså inte ens när jag är utomlands klubbar jag utan jag letar med härliga matställen eller träningscenter. 😀
Men jag klev på runt 00:30 och jag pratar aaaaaaldrig i mikrofonen, det är jag inte riktigt bekväm med ännu men det vill jag bli. Tycker det liksom är liten pinsamt men det gör så mycket när en DJ snackar och har feeling. Men så jag gjorde så att när jag skulle kliva på valde jag att säga lite saker och eftersom det var “La Femme”- kväll så kände jag att det var lite extra viktigt att trycka på att tjejer är fan bäst! Och det var så härligt mottagande jag fick här. Det får jag på alla ställen jag besöker, ni är verkligen helt magiska. Men här skrek folk och ni boostade mig så himla bra så tack snälla för det! <3


Jag spelade i ca 1,5h sedan blev det lite svårflörtat… Jag spelar ju house och jag har liksom sagt det här innan att det är ju skillnad på DJs och DJs. Antingen bokar du en DJ för att den spelar en viss typ av musik eller så bokar du en DJ som ska spela den musiken som dansgolvet vill ha. Jag spelar i princip bara house. Tech house, mainstream, deep house och vissa gånger lite hårdare och ibland kan jag slänga in någon RnB-låt. Men jag själv är ju en housetjej och det ju det jag brinner för och vill hålla på med. Så när jag blir bokat så vet man vad man får men det är inte alla gånger som dansgolvet gillar det och då kan det bli lite svårt. Så igår kväll kände jag lite så att det gick bra för mig och det var kul men det var lite svårflörtad publik så jag fick kämpa lite mer än vanligt…

Vaknade efter 3h sömn. Vi körde nattkäk och hela baletten igår och när jag kom till rummet och hade tagit Natt-tablett och skulle duscha så hamnade jag i ett FaceTimesamtal som gjorde att jag fick ännu färre timmars sömn men det var mysigt. 🙂 Sedan kastade jag mig i duschen, borstade tänderna somnade ganska direkt alltså.

Körde samma frukost som jag äter hemma, ägg med fetaost. Det är svårt när man kommer till hotell för hotellfrukost är ju så jädrans gott, speciellt efter det här dygnet jag var med om.

Bum bags- Länk!

Tog sedan väskan och bestämde mig för att gå istället för att ta en taxi till tågstationen, väldigt skön och välbehövlig promenad för att vakna till.


Solen sken och jag gick genom en mysig liten park och det var så härligt. Nu känns det verkligen att sommaren är här!

Resväska- Länk!

Tågresan hem gick väldigt smidigt, tog en timma ungefär och när jag kom hem tog jag mig en dusch och stack sedan ner till WörkOut. Aki hade ju passat Stitch och skulle köra Styrkefesten kl 12 så jag kom dit, tog en gigantisk kopp kaffe och mös med min älskade lilla terrier under tiden dom tränade. Nu är vi i lägenheten, jag ska fixa maten inför kommande vecka, planera, planera, planera. Och strukturera mina dagar eftersom nästa vecka är det… SUMEMRBURST. Alltså jag kan inte fatta att det är nu till helgen, jag får lite panik av att säga det men gaaaaah helgen som jag längtat så länge efter är nu snart här och jag ska spela. Jag kommer att kissa på mig, spy, svimma och allt på en och samma gång så därför är det viktigt att jag verkligen kan behålla mitt fokus de kommande dagarna så inget går fel.
Har även en spelning i Gävle på onsdag som jag också ska hinna med så den här kommande veckan är nog den som är det mest stressiga men också den mest förväntansfulla på så länge. Sommaren, du är välkommen!


6 kommentarer6 kommentarer om “Två gig på en och samma dag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså hur coolt är det inte att du gjort värsta resan från BB till DJ !! Jag tycker det är askul att se så många bloggare som tagit värsta språnget det här året med olika saker. Kenza som från Tokyo Hotell fans ska bli mamma, Isabella som gått från Blondinbella till Business woman Löwengrip, du Annica från Big Brother till DJ. Otroligt skoj att följa alla era resor. Nu har ju inte allt detta hänt på ett år, utan jag har ju varit med i era utvecklingar hela tiden, från en sak till en annan, riktigt coolt att se. Du kommer att bli stor Annica. 😉
  Snygga bryn förresten, är du nöjd med din tatuering? Bryntattoo alltså.

  Reply
 • tack snälla fina du. det är ju det som är så roligt med bloggar, att följa allas individuella resor 😀
  Tack och kram på dig! <3

  Reply
 • Vet ej om jag e trög🙈 eller om bilden på klockan bara va på skoj. Men vad är det för klocka? Sjuukt snygg

  Reply
 • det är en smartwatch från samsung 😀

  Reply
 • En fråga bara, varför umgås du aldrig med dina vänner längre? Du är bara på gymmet och med din hund…

  Reply
 • jag umgås med vänner men numera när jag är med dom så lägger jag inte så mycket fokus på att uppdatera min story tex för att det är tillräckligt mycket jobb. jag behöver få ta lite distans från jobb när jag umgås med nära och kära 🙂

  Reply