Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:26 | May 31, 2019

Startar fredagen med en hel del möten…

Innehåller adlinks

Så jäkla cool jumpsuite- Länk!

Hej!
Kl 10 imorse var jag på ett väldigt trevligt möte som gällde mina sociala medier. Först och främst måste jag bara säga fan vad skönt det är att kunna gå överallt, att jag bara tar på mig skorna, sätter hunden i koppel och bara traskar iväg. Den här flytten har verkligen underlättat som fasen för mig.
Och när jag kom hem strax innan lunchtid började min telefon att ringa så jag har suttit i telefonsamtal i några timmar nu inför nästa helg då det är Summerburst plus att min låt är mastrad och klar och släpps den 14 juni. Jag kommer att kunna spela den på Summerburst ändå men själva släppet är veckan efter så det känns kanonbra! 😀
Idag kommer jag verkligen att behöva fokusera på musiken då jag har två spelningar imorgon, dagsfest i Skövde och sedan kör jag natten i Västerås. På det måste jag bestämma mig för omslaget till låten så det känns bra. Det kanske inte låter så mycket men allt tar ganska lång tid för det måste verkligen bli bra, jag vill kunna stå för allt till 110% och verkligen lägga ner mitt hjärta i allt och då tar det lite längre tid än man kanske tror. Men så länge man planerar och behåller sitt fokus så funkar det. 🙂

Vas- Länk!

Kalendern som räddat mina dagar- Länk!

Foundation med grym glow- Länk!

Blev överraskad med några bud nu på eftermiddagen ett av dom innehöll ett pussel som är en ledtråd till ett kommande event.


1 kommentarerEn kommentar om “Startar fredagen med en hel del möten…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här