Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:52 | May 31, 2019

20st saker ni kanske inte visste om mig


1. Byter om minst tre gånger om dagen. När jag vaknar tar jag på mig lite mysigare kläder, byter sedan om till “vanliga kläder”. På eftermiddagen blir det träningskläder och sedan på kvällen har jag sista outfiten.
2. Jag har dejtat två stycken seriös efter mitt break up som var 2017. Med den första blev det inget för att vi var på lite olika platser i livet och den andra… kanske jag dejtar fortfarande? 😉
3. Jag kan inte topsa mina öron utan att nysa
4. Jag har kli-fobi. Jag kan alltså inte klia folk pga när jag var liten rev jag min lillebror så jag fick skinn under naglarna. Det satte sina spår och jag får rysningar när jag hör när folk kliar sig. Däremot har jag inga problem att klia min hund.
5. Jag blir svimfärdig när jag ser sår eller blod. Dock inte näsblod eller mens.
6. Jag kan blåsa luft genom mina tårkanaler vilket slutade med att jag testade att spruta mjölk genom dom efter jag sett det på Guiness. Jag suger bara upp det i näsan och blåser ut det genom ögonen. Ett coolt partytrick. 😉
7. Det här vet ni kanske redan men jag är otroligt pedantisk. Allt ligger/ hänger i färgordning i mina garderober. Besticken ligger uppradade fint och organiserat i lådan, även glasen står på ett speciellt sätt och i storleksordning. Även min mat i kylen ska vara på ett speciellt sätt och i en speciell höjd. Allt är genomtänk och planerat.
8. Jag älskar att sitta ner i duschen.
9. Jag pratar mycket i sömnen, fick höra det senast förra helgen.
10. Jag kan gå på händer utan problem.
11. Förra året åkte jag fast för fortkörning. Det här var på en onsdag och på torsdagen var det exakt 10 år sedan jag tog mitt körkort. Jag körde 37km/h på en 30 -väg, jag hade hunnit köra 200m från att jag startade bilen och det blev 2000kr direkt. Annars är jag väldigt noga att köra den hastighet som står.
12. Jag är ingen krammänniska utan jag skakar hellre hand eller bara säger “hej”. Jag kramar bara de som jag känner väldigt bra eller om jag är på dejt typ. 😉
13. Jag kan inte vara utan nagellack på varken fingrar eller tår. Jag känner mig otroligt naken utan det så det är verkligen ett måste. Det är mer viktigt för mig än att borsta håret!
14. Samma sak gäller något på läpparna, jag har alltid ett läppglans eller stift i en snygg nudefärg.
15. När jag var 16-18 år hade jag tandställning. En snygg räls ni vet. Hade en tungpeircing också men det blev ju för mycket metall i käften så den plockade jag ut den. Tyckte det var så värt att ha tandställning för att få raka tänder och idag är jag glad över det valet! Även om det var jobbigt att få skavsår i munnen och spänningar som var fruktansvärda.
16. Jag har totalt haft 11 piercingar. Fem stycken i vänstra örat varav en i tragus och tre i andra örat varv en upptill. Två i naveln och en i tungan. Idag använder jag bara ett i varsitt öra samt mitt i tragus, allt annat är bortplockat.
17. Jag har haft 10 stycken tatueringar men en lasrade jag bort så idag har jag 9 stycken riktiga och sedan kosmetisk tatuerade bryn. Jag har ett litet hjärta vid ljumsken, två svalor på sidan av ryggen, en text på halsen, vingar på handleden, tex på fingret, en stjärna på andra handleden och bredvid en logga på samma handled. Jag har en text i armvecket och ett fult kinatecken i nacken som en polare gjorde på mig i mitt kök när jag var typ 18. Den jag lasrade bort var en bokstav för ett ex.
18. Jag gillar inte att vara blek, jag tycker allt blir så mycket snyggare på mig när jag är lite brunare. Med hjälp av solen eller brun utan sol spelar ingen roll, så länge jag ser lite solkysst ut!
19. Nej jag har inte fillers i mina läppar. Får många frågor kring dom men har inte fyllt dom på år och dagar. Däremot lägger jag lite botox strax ovanför överläppen för att den ska lyftas lite men det är inget man sprutar in i läpparna för att göra dom större. Det är skillnad på tex Restylane och botox!
20. Jag gillar inte kroppsbehåring på mig själv. Min regel är att alltid vara hårfri och brun, då kan jag känna mig safe i att ha på mig vad som helst. 😉
Finns det något mer er som är lite udda eller speciellt?


6 kommentarer6 kommentarer om “20st saker ni kanske inte visste om mig”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så jädrans härligt att läsa lite personligt om dig, du är en sån härlig person och du är och jobbar bra på att bli en bra förebild 🙂 Fina fina du. Ta hand om dig och lycka till med kärleken <3

  Reply
 • Jag har badkar med handdusch men hade jag dusch skulle jag också sitta ner. Jag vill ragga upp en karl som hon gör i filmen “heat” med Robert de Niro. Men det ska vara seriöst. Jag skulle vilja åka till en öde ö och ha med mej en person och vara där länge. Nästan vad som helst kan hända men är det sol ute och fint känns allt så mycket bättre.

  Reply
 • Var nyfiken man blir på vem du dejtar hoppas han gör dig lycklig och är snäll? Är du fortfarande osams med Marcelo eller kan ni hälsa om ni stöter på varandra?

  Reply
 • Hej Annica!
  Och tack för den bästa bloggen ever!
  Jag har införskaffat mig en Xlash som du pratade så gott om och visst har mina fransar växt efter det och blivit fler! Däremot har jag nu märkt när fransarna blivit längre att dom är huller om buller. Svårt att förklara men alla går som inte rakt upp i en linje utan dom går in i andra fransar, och på ena ögat (fransarna som är längst ut) går dom som snett uppåt. Hur kan man fixa till detta så dom blir mer “rak”? Det är när jag sätter på mascara som det verkligen kommer fram, även om jag använder det sällan ser det inte alltför snyggt ut när jag väl sminkar mig.
  Fortsätt med det du gör! Du är grym

  Reply
 • Ohh, tell me how … nej tell me who? 😉 Tihi Det är ju bara kul om du träffat någon som du klickar med. Vore ju konstigt om en sån pingla som du skulle vara singel resten av livet liksom 😉

  Reply
 • Hej! Vad har hänt med Xenia? Ser aldrig henne på foton mer? Hälsningar Madelein

  Reply