Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:01 | May 30, 2019

30min roligt träningspass för hela kroppen!


Här kommer det roliga passet som jag snackade om som jag körde igår. Eva höll i passet på WörkOut och innan ni får det så måste jag bara säga att här har WörkOut verkligen gjort en bra investering. Jag kommer ihåg när vi åkte till Palma förra året då träffade jag Eva för första gången. Vi två gick ner till stranden en dag, jag pratade om min musik medan hon berättade om vad hon ville göra framöver och det var ju att jobba med träning då hon har PT-utbildning.
Pischa såg potential i Eva och lät henne få testa att jobba på WörkOut och jag tycker det är så bra att folk ger andra chansen när de ser potentialen. Det värsta som finns är ju att se människor med så mycket potential och kunskap och dom inte får chansen att utöva det dom är bra på. Att “kasta bort” talanger. Det gäller inte bara inom träning utan även många andra yrken också men ska vi gå in på det kommer det bli mitt längsta blogginlägg någonsin.
Till en början så gick jag inte på Evas pass för jag fokuserade mer på att gå styrkepassen som Kalle höll i men sedan började det ryktas om Evas pass att dom var så jäkla roliga så jag bokade in mig på några av dom. Och det här var nog första gången som ett rykte stämde, visst fasen var passen roliga och likaså det igår.
Det är roliga övningar, blandat med styrka och flås. Ibland jobbar man i par och ibland jobbar man själv, igår fick vi köra hela baletten. Men det är WODen ni får här:
50st armhävningar
50st situps med vikt
50st burpees
50st gå över box med vikt ovanför huvudet, armarna ska vara sträkta
50st lounges med vikt ovanför huvudet (25st/ben)
50st kettlebell swingar
Man gör en övning i taget och man får inte börja på nästa innan man är klar men den man håller på med. Det här kan man köra själv eller med vänner. Perfekt om man vill ha sig en genomkörare av hela kroppen. Tar ca 20-30 min att köra om jag inte minns helt fel.
Lycka till på passet och Have fun! 😀


1 kommentarerEn kommentar om “30min roligt träningspass för hela kroppen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Eva ser jättetrevlig ut. Underbart med människor som pushar andra att komma vidare.

    Reply