Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:53 | May 27, 2019

Vinn produkter från Xlash!

Guys som ni kanske vet så har jag använt Xlash i många år. Jag använder fransserumet för att mina ena fransar ska hålla sig långa, tjocka och täta och tro mig när jag verkligen säger att det fungerar.
Nu är det så att jag samarbetare med dom där jag har fått möjligheten att tävla ut valfria produkter från Xlash. Det är alltså fem vinnare som kommer att dras men ni som vinner får även en extra produkt som ni kan ge till en vän. Så det är alltså 10st som kommer få produkter från Xlash. Weii! 😀
För att delta:
– Motivera i kommentarsfältet varför just du och din vän ska få vinna
– Gå in på Xlash hemsida och välj ut era produkter och länka dom i din motivering
Ni fem som vinner kommer jag presentera på min instastory nu på torsdag den 30maj. Lycka till guys! 😀

138 kommentarer138 kommentarer om “Vinn produkter från Xlash!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag skulle vilja vinna xlash till min distans-bästis som dagligen kämpar ensam att få ihop jobb, hund och ett socialt liv. Hon skulle behöva lite extra pepp nu inför sommaren! ❤️

  Reply
 • Hej jag skulle vilja vinna xlash till min bästa vän som har gått igenom 8 månader av sjukdom och samt till mig själv som går igenom ett jobbigt break up och behöver lite lycka i vardagen ☺️ Du gör ett grymt jobb!!

  Reply
 • Hej fantastiska Annica!
  Jag skulle vilka testa för både ögonfransar och bryn. Fast jag är snart 53 gillar jag att följa dig. Du är väldigt jordnära. När man blir äldre blir både bryn och fransar spretiga och gråare. Det hade jag ingen aning om. Så det vore väldigt kul att få vara fin utan att behöva sminka varje dag.
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-xbrow-kit/
  Önskar dig en fantastisk dag!

  Reply
 • Förlåt. Glömde nämna min vän. Det är min älskade dotter på snart 27 år. En mamma som är vacker som hon är, och hon är så värd att få skämma bort sig.

  Reply
 • Jag skulle vilja vinna då jag är student och inte kan lägga pengar på skönhetsgrejer som förut, och för att min bästa vän precis slutat med fransförlängning och behöver en liten boost till fransarna efter det! https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • Hej!
  Jag skulle vilja testa ögonfransserumet (https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/) då jag ofta går utan smink, pga tidiga mornar till jobbet (vem orkar sminka sig 04.30?) så det hade varit kul med lite längre flashiga fransar som ser långa, täta & fylliga ut, utan smink!
  Jag skulle givetvis dela med mig av denna produkt till min kära kollega, som börjar lika tidigt som jag & sover hellre några minuter än att sminka sig! 😂

  Reply
 • Jag tycker jag (och min vän) ska vinna denna tävling, för att vad vore inte härligare än att ha naturligt fina fransar och bryn?
  Att endast vara 25 år och drabbats av diskbråck som gör att jag går på kryckor i 3 månader och nu fått beskedet att jag måste genomgår en operation är tungt om jag skulle vinna dehär skulle de ge mig så mycket kraft att fortsätta kämpa och framförallt känna mig snygg på morgonen!!
  Jag skulle även vilja att min vän vann som hjälpt mig mycket och som pga de inte har den tiden att gå till en salong och fixa sig.
  Xlash Ögonfransserum 3ml
  Xbrow Ögonbrynserum 3ml

  Reply
 • https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/
  Har alltid velat testa ett brynserum. Saknar strån och har allmänt glesa bryn som behöver all hjälp de kan få.
  Delar gärna med mig av ett serum till min väninna som genomgått cellgifter och behöver lite skjuts hon med.

  Reply
 • Jag skulle då vilja vinna då jag o min kompis har gjort Fransförläning ett långt tag. Nu när vi båda kom överens att vila fransarna till sommaren och ta ett uppehåll. har vi båda insett att vi inte har några fransar kvar typ och har galen panik över att ja inte ens kan ha mascara på fransarna då dom är så glesa och korta så dom inte syns. Så skulle göra så mycket o få boosta dom för de behöver dom verkligen. Varit så sugen o testa serumet med min bästavän efter all bra respons du gett serumet .https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • Jag skulle jättegärna vilja vinna då jag skulle först och främst skulle vilja ge detta till min mamma som dagligen kämpar och gör allt för oss här hemma. Min mamma har alltid haft korta fransar och hon har alltid velat göra något åt det men har inte tid och lust att lägga pengar på det, själv skulle jag jättegärna vilja testa xlash för att boosta mina ögonfransar och känna mig fin osminkad nu i sommar.

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja vinna till mig och min vän. Vi studerar båda till sjuksköterskor och skulle behöva lite extra piff i studentlivet! https://www.xlash.se/produkt/xlash-mascara-kit/

  Reply
 • Åh 😍 igår fick jag presentkort hos en frisör med klipp och sling, i födelsedagspresent. Jag har inte haft ekonomisk möjlighet att klippa mig, senaste gången var för 3 år sen. Jag har varit och är sjukskriven för psykisk ohälsa, och dessutom ensamstående mamma till min tonårstjej. Jag skulle vilja vinna xlash för fransar, det skulle kännas som en helrenovering vilket jag verkligen är i behov av.
  Serumet för ögonbryn vill jag så gärna ge till min svägerska. Hon har alltid funnits och stöttat mig under dessa år, hon är verkligen helt magisk! Vet inte hur det här hade gått utan henne.
  Kram och tack för möjligheten 💕

  Reply
 • Att få ge denna produkt till min mamma hade varit en underbar sak, då jag inte haft möjligheten att visa henne hur mycket jag uppskattar henne, på väldigt länge. Vi bor just nu väldigt långt ifrån varandra. Trots att jag var dag försöker påminna henne om att hon är en riktig powerkvinna, borde hon få en gåva som boostar hennes självkänsla lite extra! https://www.xlash.se/checkout/

  Reply
 • Jag skulle sååå gärna villja vinna, jag är rödhårig såå mina ögonfransar syns inte, dels är dom väldigt korta men även väldigt ljusa. jag hoppas på längre fransar så dom kanske syns även när jag är osminkad.
  Jag delar priset med min lillasyster då hon precis tagit studenten och har inte så bra ekonomi. Hon har alltid ögonfransförlänging men nu när ekonomin är knaper, hade det varit sååå himla kul att ge henne de så hon får långa fina fransar utan förlänging! Håller alla tummar o tår för att jag och syrran ska vinna!!
  Älskar din blogg och podd!❤️ Ha en fin vecka med bara positiva tankar!
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/#reviews

  Reply
 • Hej Annica! 😇
  Att få ge ett sånt här kit till min lilla syster Elin hade varit helt underbart då hon ger mig så mycket och det här känns som en chans att kunna ge tillbaka något extra till henne. Hon är världens finaste människa och världens kanske bästa mamma till min fina lilla systerdotter.
  Vi båda har levt i en period när man noppade sönder ögonbrynen och de var väl inte riktigt kanske repat sig ännu om vi säger så! Jag tappar också helt sjukt mycket fransar i stressiga perioder så det här kitet hade varit helt otroligt att få själv och ge ett till min lilla syster ❤️ Vet också att hon som småbarns mamma förtjänar något extra i vardagen, lite egentid helt enkelt ❤️
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-xbrow-kit/

  Reply
 • https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  Ett varsitt serum till mig och min brors sambo så vi får underbart fina fransar lagom till deras bröllop i slutet av sommaren där jag även har ära att få vara brudtärna 😍🥂💍

  Reply
 • Om jag och min bästa vän fick vinna, skulle jag ge henne ett frans serum. Vi har båda gått igenom en tuff period med stress och psykisk ohälsa.
  Det har relaterat till håravfall på mig, och jag har försökt med lösögonfransar hos en stylist men tappar dom lika fort. Har gett upp hoppet lite på att få tillbaka dom fina fransarna jag hade innan den här stressen började.
  Men med tävla kan jag ge dom en chans till ett nytt kapitel och stärka upp dom igen.
  Bästa vännen skulle jag vilja boosta med en fin överraskning och troligtvis ge det hennes fransar också ett liv igen.
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  Kram och tack för möjligheten ❣️

  Reply
 • Hej Annica!
  Hade jag varit den lyckliga vinnaren hade jag valt att dela detta med min fina mamma. Hon har efter sin cancer svårt att komma tillbaka till arbetslivet. Hon kämpar och kämpar men hennes kropp orkar inte att jobba. Hennes ekonomi är nästan obefintlig och jag vet att hon alltid sagt att hon skulle vilja ha fina och långa fransar. Så det hade varit så kul att få hjälpa henne med det. Hon är värd det bästa. Jag själv hade blivit överlycklig av att vinna deras lip plump 😍 Skulle inte säga att jag hatar min läppar. Tycker jag är fin som jag är. Men att få lite hjälp på traven med ett par fylligare läppar hade inte varit fel. https://www.xlash.se/produkt/xlips-lip-plump-serum-6ml/
  Nu håller jag tummar och tår ✊🏻
  Kram Henny 🌸

  Reply
 • Åh!! Jag skulle vilja ge detta till min bästavän som bor i USA!! Hon spelar fotboll på collage och därför hinner hon inte sminka sig så mycket. Därför skulle det vara perfekt för henne att få naturliga och fina ögonfransar❤️❤️

  Reply
 • Åh gud, vart ska man ens börja?
  Vet ni hur huden, hpret och kroppen mår av att äta smärtstillande för diskbrock?
  Jag har nyss fyllt 30 och känner mig inte allt som mig själv!
  Har för 10 dagar sen op mig för diskbrock och nu börjar rehabiliteringen för att komma tillbaka!
  Vätskefylld som man är så skulle de va så härligt att få boosta kroppen inför sommaren nu när jag äntligen kan få börja må bättre!
  Skulle vilja dela den här vinsten men min lillebrors sambo som får sitt första barn här närmaste tiden! Lite vardagslyx förtjänar vi allt!
  Önskar oss
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum//
  https://www.xlash.se/produkt/wake-me-up-eye-serum/
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/

  Reply
 • Jag har alltid velat testa x-lash fransserum och vet att det funkar då jag har följt dig länge, men att är svårt som student att kunna lägga lite extra pengar fina saker till sig själv. Så därför hade det varit så roligt att få vinna och äntligen testa och få göra det med min bästa vän och klasskompis Amanda som också hade älskat det!
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • Jag skulle ge min bästa vän denna present då hon nyligen fyllt år och jag fyller 30 iår! Dels för att slippa gå å göra fransförlängning som pajar ens egna fransar, å dels för hon förtjänar det helt enkelt för hon är världens bästa som ALLTID ställer upp för mig när jag behöver. Lider av psykisk ohälsa å svajar en del men då är hon alltid där såfort jag dippar. Därför skulle jag vilja ge tillbaka till henne, det lilla jag kan. ❤️

  Reply
 • Hej! Jag är gärna med å tävlar!
  Har provat alla husmorstips man kan men inget verkar funka för mig… mina fransar pekar nedåt, är tunna å typ osynliga. Riktigt less!!
  Skulle jag vinna hade jag såklart delat allt med min bästa vän! Hon pluggar och är en riktig kämpe med allt!
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • Hej Annica! Skulle väldigt gärna vilja testa lip plumpern då jag länge gått och funderat på att göra läppförstoring. Har väldigt små och tunna läppar så hade varit helt fantastiskt om jag hittade en produkt som gör underverk utan att behöva spruta in massa saker i kroppen. Min bästa vän klistrar på lösfransar varje dag på grund av att hon knappt har några egna kvar efter en dålig fransförlängning. Då hon alltid finns där och ställer upp i vått och torrt skulle jag gärna vilja skämma bort henne med detta! 👩🏼👩🏽
  https://www.xlash.se/produkt/xlips-lip-plump-
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/serum-6ml/

  Reply
 • Hej Annica!
  Wow, jag skulle bli överlycklig om jag fick testa deras fransserum! Jag lyckades göra fransförlägning hos en inte så bra person vilket resulterade till att jag tappade alla mina egna fransar, jag har ångest för det dagligen, det är hemskt, jag ser trött ut 24/7 och känner mig inte alls fin. Just nu har jag väldigt få och korta fransar så detta skulle hjälpa så mycket !Jag skulle även vilja att min mamma skulle få testa den, hon har väldigt korta fransar och har testat flera olika serum som inte har funkat så skulle vara kul om detta skulle funka på henne också!
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  Ha det bäst, kram Jasmin

  Reply
 • Hej!
  Skulle mer än gärna vinna så jag och min bästa kompis kan få långa och fylliga fransar även utan mascara. Då jag själv haft fransförlängning i nästan två år så skulle det passa perfekt att få detta ☺️ Min kompis och jag försöker kämpa med alla olika husmorsknep som inte verkar fungera men detta har du ju visat funkar så skulle va kul att överraska henne med ❤️
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  Håller tummarna, kram 🌸

  Reply
 • Jag skulle verkligen behövt xlash till fransar och ögonbryn då jag för två månader sedan förlora mitt jobb och har två inbokade resor till sommaren där jag känner att jag behöver hålla igen pengamässigt eftersom jag saknar inkomst. Därför kan jag inte heller spendera mina pengar pengar på nya en lashlift och 3D ögonbryn som jag önskat.
  Jag har ständig ångest när jag tittar mig i spegeln som osminkad och det gör mig lite osäker när jag är på stranden. Skulle då xlash gjort en sådan förändring som du säger så hade jag blivit så nöjd.
  Hoppas hoppas hoppas!
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3ml-kampanj/?gclid=Cj0KCQjwla7nBRDxARIsADll0kCVkenSZNVyq_nCHRfTtk2TzzFuXCH91gs7vV8tbcYIyNu91ylPy-QaApmgEALw_wcB
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • Glömde nämna min vän jag skulle vilja dela detta pris med. Det är såklart min bästavän linnea. Som har stöttat mig när jag flora mitt jobb, va på rättegång mycket mer. Hon förtjänar det bästa!

  Reply
 • btw var då vittne på en rättegång. Var inte dömd för något. Men det var lika jobbigt för det.

  Reply
 • Vore guld för mig att vinna detta då mina ögonfransar behöver all kärlek dom kan få efter en ögonoperation jag gjort!
  Xlash fransserum och mascara skulle jag önska om jag vann!
  🍀
  //Anna

  Reply
 • (Skulle dela denna vinst med en god vän som haft en del motgångar å sjukdomar på sistone. Alla mår bra av lyxiga produkter!😉)

  Reply
 • https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/
  Xlash ögonfransserum vill jag ju vinna,
  Så jag kan dela med min kära väninna.
  Lite fina långa fransar är ju aldrig fel,
  Man känner sig fräsch och snygg till en viss del.
  Snart kommer sol, fint väder och grön grönska.
  Så snygga fransar kan man ju också få önska.
  Puss!

  Reply
 • Hej!
  Efter att ha använt fransförlängning i 1år så har mina fransar blivit korta och nu när man har slutat så är min önskan att få tillbaka mina fransar och få ge dom näring, så de blir friska och starka, ett + är att de blir långa, så känner man sig fin under hela sommaren! Om jag ska ge en extra produkt till någon så blir det till min älskade syster, då hon också vill ha längre och friskare fransar! Då kan vi känna oss snygga tillsammans under sommaren! ❤️
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3ml-kampanj/?gclid=EAIaIQobChMI6PzFuv274gIV1KiaCh0dtQccEAQYASABEgKgZvD_BwE
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3ml-kampanj/?gclid=EAIaIQobChMI6PzFuv274gIV1KiaCh0dtQccEAQYASABEgKgZvD_BwE

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja få xlash fransserum och deras mascara👌🏻 Mina fransar går av för böjer de såpass mycket för vill ha böjda fransar och sen har min bästis redan långa fransar så tror mascaran skulle vara jättefin på henne 🙂

  Reply
 • Väldigt enkelt val vad jag och min vän vill ha, helt klart lip-plump serumet, vem vill inte ha fylligare fina goa läppar utan att behöva betala flera tusen för fillers. Det andra givna valet är helt klart Frans-serumet, efter att använd lösfransar flera år så är inte fransarna så roliga längre. Blir dom hälften så snygga som dina fransar kan man dö lycklig.
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  https://www.xlash.se/produkt/xlips-lip-plump-serum-6ml/

  Reply
 • Hade gärna vunnit och delat med mig till min mamma, hon har länge velat prova ögonfransserum så detta hade varit perfekt att ge bort till henne, jag själv har använt Xlash tidigare när du tipsade om deras produkter när du började använda dem. Jag var väldigt nöjd över resultatet jag fick och har rekommenderat deras produkter till henne.
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • Hej, anledningen till varför jag skulle vilja vinna är faktiskt för att jag använder mig utav fransförlängning sedan 5 år tillbaka pga extremt korta fransar och det skulle ju självklart vara hur skönt som helst att få slippa det. Om det var så att jag skulle vinna denna gången så skulle min mamma givetsvis få ta del av det också, så hon skulle fått en likadan!
  Ha en bra dag!
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/

  Reply
 • Skulle så gärna vilja vinna ögonfransserumet! 👏 Att kanske ha möjligheten så få lika snygga fransar som du hade jag inte tackat nej till! Skulle dela vinsten med min underbara mamma så hon också skulla få möjligheten att prova fransserumet. Som nu efter många år med fransförlängning har fått sluta på grund av allergi mot limmet. ✨☺️
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/?gclid=EAIaIQobChMIs4_xvoa84gIVi6wYCh2EZggXEAAYASAAEgIlG_D_BwE

  Reply
 • Jag skulle så gärna vilja vinna fransserumet till mig och min bästa vän. Vi båda har testat fransförlängning i omgångar. Men tycket att resultatet av det mest blir en skrikande plånbok. Skulle så gärna prova något som håller längre. Och både hon och jag är mer för det naturliga. Hoppas att vi vinner
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/

  Reply
 • Tyvärr är det inte jättemycket på mig själv som jag tycker om och jag har länge kollat på ett ögonfransserum som vekar vara ett perfekt sätt att förhoppningsvis ge mig lite mer självförtroende för vem är inte snygg i ett par feta ögonfransar?! 😉
  Den andra produkten skulle jag ge till min syster som är i full gång med att träna inför vasaloppet vilket har varit hennes mål i hennes viktnedgång så det vore fantastiskt att kunna ge henne nånting jag vet att hon skulle bli glad för 🙂
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/

  Reply
 • Jag skulle sååå behöva långa fransar , jobbar på förskola med väldigt tidiga mornar , så det hade varit fantastiskt att kunna gå till jobbet varje dag & se pigg ut med långa fransar, utan att behöva kämpa med maskaran på mina korta fransstympar , vinner jag så vill jag dela vinsten med min underbara mamma . Håller tummar & tår på att vinsten blir vår ♡
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • Oj råka slarva med tangenterna , Yasmin heter jag inte Yasmim 😂

  Reply
 • Jag har sedan 7 år tillbaka alltid haft fransförlängning, min vän lika så! Men nu har vi båda fått barn och tiden att gå till salong och fixa det finns inte riktigt längre därför vore detta guld värd eftersom man ser lite trött ut nu som småbarnsföräldrar med för lite sömn och en mer markerad franslinje ger en mer pigg blick! 🥰
  Så nu håller vi tummarna för att vi vinner detta! ✊

  Reply
 • Jag skulle önska att vinna ett fransserum eller ett brynserum. Jag känner att jag inte vill lägga mina pengar på att göra en fransförlängning då det även finns risk att förstöra mina egna fransar. Hade önskat att tatuera mina bryn så man slipper stå varje dag och måla dem, men känner att det är för dyrt. Så att vinna något serum hade varit perfekt för min del! Jag skulle isåfall vilja dela vinsten med min mamma som går upp tidigt på morgonen och som kanske slipper sminka sig om vinsten blir vår 💕

  Reply
 • Glömde länka😊
  https://www.xlash.se/produkt/
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/

  Reply
 • Glömde länka😊
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/

  Reply
 • Jag skulle bli så himla glad om jag vann denna produkten! Efter ha använt fransförlängning till o från i flera år har mina fransar blivit så förstörda.
  Är väldigt sugen på att prova på lashlift och detta serumet hade hjälp till att ge ett ännu bättre resultat för att få naturligt snygga fransar! Det piggar upp hela ansiktet, och hur skönt är det inte att vakna upp o känna sig fräsch??
  Jag skulle vilja vinna ihop med min bästa vän Lina, för det är hon som stöttar o är mitt självklara val! Då kan vi båda va snygga o naturligt fräscha på alla sommarfester framöver med snygga fransar!
  Håller tummarna🙏🏼
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/

  Reply
 • Jag skulle önska att vinna ett fransserum eller ett brynserum. Jag känner att jag inte vill lägga mina pengar på att göra en fransförlängning då det även finns risk att förstöra mina egna fransar. Hade önskat att tatuera mina bryn så man slipper stå varje dag och måla dem, men känner att det är för dyrt. Så att vinna något serum hade varit perfekt för min del! Jag skulle isåfall vilja dela vinsten med min mamma som går upp tidigt på morgonen och som kanske slipper sminka sig om vinsten blir vår 💕
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/

  Reply
 • Vill vinna detta tillsammans med min mamma som ALLTID önskat att ha längre och tätare fransar men aldrig vågat sig på någon fransförlängning. Hon tränar mycket och sätter alltid på sig mascara innan, eftersom hon känner sig så obekväm utan. Hon är världens bästa och förtjänar detta så mycket!
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-mascara-kit/
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/

  Reply
 • Det är alltid svårt att skriva en bra motivering då alla har sina anledningar som är så himla bra. Kort och gott, jag önskar få vinna för att jag har länge velat köpa deras produkter. Både jag och min kompis studerar på universitet och brukar drömma om att kunna köpa dyra och bra produkter när vi är klara med plugget. Du är en förebild för oss båda och vi önskar att få se lika snygg ut som dig! Någon av dessa produkter hade varit en dröm att få vinna:
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/
  https://www.xlash.se/produkt/xlips-lip-plump-serum-6ml/

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag tycker att jag och min lillasyster Sally borde vinna för att vi är två beautyfreaks som båda använder x-lash! Jag har nyligen också börjat använda serumet för brynen då jag som många andra noppade ”sönder” brynen på yngre dagar och nu vill jag ha dem lite busiga och buskiga igen och efter bara en månad märker jag redan resultat.
  Serumet börjar nu ta slut och när jag nu gick in på din blogg som jag gör dagligen och såg att det var tävling tänkte jag att detta var som hittat 😉
  Tack för en mycket inspirerande och jordnära blogg som jag läst i flera år! Fortsätt med det du gör 🎉 / Julia
  Skickar länkar nedan:
  Min syster hade blivit glad för vinna ett ögonfransserum så här skickar jag länken till det:
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/
  Och jag hade blivit superglad för serumet till brynen:
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/

  Reply
 • Ååh vad jag har velat testat det där! Har så tråkiga och korta fransar så använder lösögonfransar men skulle hellre skippa de och bara ha mina egna 😃
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/
  Nu hoppas jag på vinst för mig och min kära vän🥰

  Reply
 • Hej! Jag är en tjej på 16 vårar och skulle jätte gärna vilja vinna. Min motivation till varför just jag förtjänar att vinna är att jag har haft fransförlängning konstant i snart 3 år. Jag har alltid haft korta och tunna fransar vilket har gjort att jag har haft väldigt dåligt självförtroende och inte har känt mig bekväm utan maskara. Jag ska nu börja spara pengar inför en resa till Åre med mina vänner och därmed har jag inte har ”råd” till att betala 650kr varje månad för fransförlägning. Dessutom vill jag ha egna långa, täta och tjocka fransar själva utan att behöva gå runt med fake fransar på mig. Jag har tänk på att köpa ett fransserum men de har inte blivit av. Därför skulle jag bli jätte glad om jag skulle vinna❤️❤️ Tack för mig❤️Älskar dig annica❤️ Du motiverar mig till träningen och många andra, tack❤️

  Reply
 • Jag glömde skriva de jag önskade att jag skulle få❤️Jag önskar ett fransserum och den matchande maskaran
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-mascara-kit/

  Reply
 • Åh denna produkt skulle passa mig perfekt!
  En trött tvåbarnsmamma som jobbar inom industrin, så jag kliver upp 04,45 varje morgon när jag jobbar! Och då är man inte alls pigg och det är långt ifrån varje dag jag orkar sminka mig innan jobbet! Med denna produkt kanske jag skulle känna mig mer fräsch och kanske en smula pigg när jag ser mig själv i spegeln!
  Hoppas verkligen på vinst!
  Puss å kram! / Karin

  Reply
 • Hej!
  Är numera student på heltid och jag jobbar heltid, mitt i allt det här är det inte alltid att skönhet/smink blir prioriterad. Därför hade det varit helt magiskt för mig och mitt hektiska liv att kunna få långa fantastiska ögonfransar i allt det här. Näring till ögonfransarna, slippa hålla på med smink på dagarna och bland det jobbigaste som finns… TA BORT SMINKET EFTER EN LÅÅÅNG DAG och man bara vill gå och lägga sig…… Nej, jag har inte förstört mina ögonfransar med ögonfransförlänging men skulle behöva lite fab fransar för att slippa se ut som en vandrande zombie. Hehe. Tävlar om denna https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/#reviews 🙂 Skulle vilja dela vinsten med min partner.

  Reply
 • Hej Annica!
  När jag gick i 7an så var det populärt med tunna bryn så då kom min storasyster på den briljanta idén att plocka mina bryn. Eller nää, snarare raka dem…. och du kanske förstår hur det slutade..
  Efter det har dom inte riktigt velat växa ut igen som dom var innan så ett ögonbrynsserum skulle vara toppen.
  Tror nog syrran känner samma som mig idag.. 😅
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/
  Kram!

  Reply
 • Hade vart så skönt att skippa sminket i sommaren och få ordentligt fylliga fransar och bryn, en pigg blick gör allt!
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/
  https://www.xlash.se/produkt/wake-me-up-eye-serum/
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/

  Reply
 • Två trötta mammor med mörka ringar under ögonen och slitna fransar skulle verkligen behöva lite hjälp. Min jobbarkompis Anna och jag önskar oss Xlash Ögonfransserum 3ml, Xlash Eyelash Curler och Wake Me Up Eye Serum – Ögonserum i förhoppningen att få ett lite piggare och ungdomligare utseende. 🙂

  Reply
 • Jag vill vinna då minna fransars behöver de här, gjorde fransförlägning som visade sig vara ditsatta fel. Så vid borttagningen var de skadade fransar kvar😢
  Samt att bästa kompisen fyller 25, och skulle passa perfekt som en del av resten av presenterna 😍
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3ml-kampanj/?gclid=EAIaIQobChMIp6uW46C84gIVg6gYCh1xwAZNEAQYASABEgK0d_D_BwE

  Reply
 • Har tänkt testa denna såå länge, detta vore ju perfekt! Har själv inte så långa fransar i nuläget och har hört så mycket gott om denna. Ett plus är dessutom att jag kan ge de till min vän som haft ett tufft år med sjukdomar i familjen, hade varit så kul att få ge den till henne
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/

  Reply
 • Skulle vara fantastiskt att få vinna och få testa den produkt du tipsar om! Dels för jag har korta väldigt ljusa fransar som skulle behöva livas upp! Samt de härliga 90 talet då man förstörde sina bryn genom att plocka för mycket…Och att då även få dela det med min bästavän som ställt upp så oerhört senaste tiden när mitt privatliv varit lite kaos. Skulle vara guld värt! Oavsett tack för så peppande energi som du ger och känslan att man kan göra VAD man vill även utan partner osv, de ger mig motivation som fan! https://www.xlash.se/produkt/xlash-xbrow-kit/

  Reply
 • Jag och min mamma hade valt https://www.xlash.se/produkt/wake-me-up-eye-serum/ då vi jobbar inom äldrevården och behöver allt vi kan för att se mer utvilade än vad vi kanske egentligen är. Denna tror jag hade varit toppen till oss. Min mamma är värd guld och jag tror hon skulle uppskatta det lika mycket som jag.

  Reply
 • Jag och min vän skulle mer än gärna vilja vinna https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/, då vi båda har korta, ljusa och tunna ögonfransar. Skulle vara perfekt nu till sommaren att bygga upp långa och täta fransar.

  Reply
 • Hej, jag och min syster Lejla drömmer om att vinna https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/ för att återfå lite av sitt självförtroende tillbaka! Jag har under 3 års tid förstört mina fransar med förlängningar 🙁 och har stora komplex över att inte ha några egna fransar kvar..finns knappt något att sätta förlängningen på längre….Får göra påfyllning varje 2 veckor då de små fransar som man fäster fransarna vid är så sköra att de inte håller upp volymfransarna och går av. Min lillasyster har ungefär samma problem och hon har faktiskt önskat sig detta i sin examenspresent nu när hon slutar skolan den 14 juni. Att vinna och kunna ge henne det i present hade varit så perfekt.
  Tack för möjlighet till en sådan tävling, håller tummarna! <3

  Reply
 • Hej Annica.
  Jag grinar över mina ögonfransar just nu! Jag tappar mina ögonfransar på mitt ena öga just nu så de är inte många kvar. 🙁 Jag skulle väldigt gärna vilja vinna Xlash Ögonfransserum så kanske jag får ha fina ögonfransar till sommaren. 💜 Min mamma skulle också behöva få lite fina ögonfransar.

  Reply
 • Hej!
  Jag hade så gärna velat vinna eftersom jag under en lång nätt och jämt skämts över mina fransar för att de är så korta och tunna. Eftersom jag är student är det för dyrt att göra fransförlängning med jämna mellanrum och jag har inte heller mycket pengar över att testa nya serum mm. https://www.xlash.co.uk/product/xlash-eyelash-serum-3-ml/?v=f003c44deab6 , verkar vara lösningen men som sagt har jag inga pengar över för att testa det. Vet att en av mina kompisar har liknande problem och det hade betytt så mycket att bli en av vinnarna!
  Tack för tävlingen, ha det bra!

  Reply
 • Halloj!
  Jag har alltid fått komplimanger för mina ögonfransar pga dess längd & täthet. Men de senaste åren har jag tappat jättemycket av mina fina fransar och dom är inte alls lika långa längre och gissa om jag känner mig “naken”. Har läst om olika fransserum men man är så dålig på att ta hand om och göra något för sig själv.
  Jag skulle verkligen vilja vinna: https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  för att se om dessa kan rädda mina fransar.
  Jag hade gärnat velat dela vinsten med min fantastiska arbetskollega Evelina som lyser upp hela tillvaron på jobbet!

  Reply
 • Motivering: jag är på min väg genom en förändring i min kropp men också mentalt, jag jobbar mycket och hårt med att älska mig själv, motionera för att må bra, tränar för att gå ner och få en stark kropp, mentalträning för att vara harmonisk, lyckligare, nöjdare och starkare. Så nu är skönheten som behöver ett kick. Några skönhetsprodukter från Xlash skulle göra mig gott och sitta som pricken över i’et med allt arbete jag håller på med just nu med mig själv.
  Sen vill jag även att min vän ska få något för sina små fransar som hon kämpar med, så hon kan få lite längre fransar hon med. 🙂
  Mina produkter
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-xbrow-kit/
  https://www.xlash.se/produkt/wake-me-up-eye-serum/
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-brow-pencil/
  <3

  Reply
 • Hej, jag skulle gärna vilja vinna https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/ , eftersom jag alltid velat testa fransserum. Efter att haft en tuffare period, så försöker jag att komma in rutiner och hitta små guldkorn i vardagen. Det här vore verkligen ett sånt guldkorn och jag skulle vilja dela det med min älskade lillasyster. Så fingers crossed att vi har lite tur. 🤞🏻

  Reply
 • Hej Annica,
  Alltså wow vilka fransar, vem skulle inte vilja vinna och se ut sådär i sommar?
  Anledningen till att jag gärna skulle vilja vinna är för att jag också vill kliva ur sängen på morgonen och se sådär härligt pigg och fräsch ut..
  Jag och min man fick en son för 7 månader sedan som är den absolut finaste lilla killen någonsin men som alla vet så är det ganska tuffa månader i början så kan inte riktigt komma på när jag såg pigg ut senast ;p
  Om jag vann skulle jag ge gåvan till min fantastiska mamma som förtjänar allt här på jorden.
  Tack för att du underhåller mig varje dag och ger den här trötta mamman skönhetstips.

  Reply
 • Hej Annica,
  Alltså wow vilka fransar, vem skulle inte vilja vinna och se ut sådär i sommar?
  Anledningen till att jag gärna skulle vilja vinna är för att jag också vill kliva ur sängen på morgonen och se sådär härligt pigg och fräsch ut..
  Jag och min man fick en son för 7 månader sedan som är den absolut finaste lilla killen någonsin men som alla vet så är det ganska tuffa månader i början så kan inte riktigt komma på när jag såg pigg ut senast ;p
  Om jag vann skulle jag ge gåvan till min fantastiska mamma som förtjänar allt här på jorden.
  Tack för att du underhåller mig varje dag och ger den här trötta mamman skönhetstips.
  Glömde ju att skriva att jag gärna skulle vilja vinna ett kitt med https://www.xlash.se/produkt/xlash-mascara-kit/
  Ja du förstår kanske hur trött jag är nu 🙈

  Reply
 • Hej Annica. Jag skulle så gärna vilja vinna detta då jag har få och tunna fransar, får verkligen kämpa med mascaran för att få som att se någorlunda ut. Det blir stora glapp ibland och dom växer väldigt olika. Aldrig heller vågat prova fransförlängning för att jag är rädd att det ska förstöra mina egna fransar. Skulle också vilja vinna detta till min bästa kompis som jag vet skulle uppskatta detta så mycket. Hon är den bästa mamman till min underbara gudson och dom förgyller verkligen mitt liv ❤️
  Ser verkligen upp till dig som person och hur du har utvecklats. Du inspirerar mig dagligen genom dina instastorys till att verkligen kämpa för saker man vill här i livet. Fortsätt på det spåret så kommer du verkligen att lyckas i livet! All kärlek till dig 😘
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-xbrow-kit/
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-mascara-kit/

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna ett ögonfransserum från xlash då jag skulle vilja få lika fina fransar som dig! Jag har inte heller riktigt råd att köpa fransserum då jag studerar mycket just nu. Skulle vara superfint att komma till universitetet med fina långa fransar!! Man har inte riktigt tid att sminka sig och hålla på när man har bråttom till skolan på morgonen :/ skulle vara sjukt coolt att testa ett serum och se om det verkligen fungerar!! Skulle vilja testa https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/ för att se om det ger någon effekt, hoppas allt är bra med dig annars ❤️

  Reply
 • Hej Annica! Vad rolig med en sånthär tävling då jag precis fått slut på min xlash fransserum! Älskar den!
  Har även fått med mig min mamma och hon är lika frälst, därför skulle jag vilja dela denna vinsten med henne! ☺️
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/

  Reply
 • Åh va kul!! Hade gett min mamma ett serum då hon länge har velat prova detta för att få sina fransar längre! Hade varit kul att kunna överraska henne med en present hon verkligen vill ha och hade blivit väldigt glad över då hon är dålig på att unna sig själv saker för hon ger alltid oss barn och barnbarn allt i första hand.
  Hade blivit så glad om jag kunde få möjligheten att ge världens bästa mamma lite lyx som hon verkligen förtjänar <3

  Reply
 • Om jag vann detta så skulle jag vilja ge detta till min mamma! En kvinna som behöver lite mer lyx i sin vardag. Min mamma är mitt allt, hon finns alltid där när jag/vi behöver henne. Hon om någon behöver unna sig lite (läs mycket) mer här i livet. ❤️
  Denna produkt skulle jag valt om vi vann. ☺️
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • Hej Annika!
  Det skulle vara så roligt att vinna denna tävling då jag är så frälst av Xlash och det har verkligen gett mig så bra resultat så kan inget annat än att älska detta serum. Men är nu inne på mina sista små droppar i flaskan/burken (oklart vad man ska kalla den hahah) så är verkligen i behov av att ha en ny för att fortsätta hålla mina fransad långa och starka! Jag skulle vilja dela detta med min närmaste tjejkompis som fixar förlängning på sina fransar och gjort det u flera år, så jag vill visa henne hur fina naturliga fransar hon också kan få!!
  Så fransserumet är ert självklart val sen skulle det även vara kul att testa deras serum för brynen och se ifall man kan få samma fina resultat där!
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/
  Kram på dig!

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag har länge velat pröva xlash ögonbrynsserum!
  Trots fina recensioner har jag alltid varit lite skraj då jag lägger mycket och mesta delen av min sminkrutin på just mina små obefintliga bryn.
  Har varit en utav dom som ung tonåring plockade sönder mina bryn och tyvärr växte dom aldrig riktigt tillbaka, utan dom är än idag väldigt tunna och har inte heller direkt någon form.
  Skulle jag få dela detta priset så hade jag gjort det med en utav mina förra kollegor och idag en av mina närmaste vänner.
  Hon har varit sjukskriven en längre period (närmare ett år) och har länge sagt att hon skulle behöva lite mer av dom där ”små sakerna” som bara vi tjejer förstår oss på.
  Små sakerna som får oss att allmänt känna oss lite ompysslade, som ett fransserum kanske!
  Tack för rolig tävling!
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/

  Reply
 • Hej,
  Eftersom jag och mina vänner hade våra glansdagar och tonårsliv på 90-talet gick vi helt bananas med pincetter och rakhyvlar för att få dem perfekta Pamela Anderson bryna… Inte så önskvärt idag. Nu närmar vi oss 40, glesa bryn och mörka påsar under ögonen… njaaa… Så med min vän Camilla Törnroos skulle jag gärna få maxa chansen till fylligare bryn och minska påsarna under ögonen, även om bagsen vi har under ögonen är Chanel…
  Hade varit fantastiskt roligt att få överraska med en gåva som tack för att hon alltid ställer upp för mig ♥️
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-xbrow-kit/
  https://www.xlash.se/produkt/wake-me-up-eye-serum/

  Reply
 • Ohhh, världens bästa tävling!!! jag drömmer verkligen att få lika fina fransar som dig , så därför är mina favorit produkter denna kombo:
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-xbrow-kit/
  Jag har ett par envisa fransar och bryn som inte vill växa så detta vore värt guld!! har precis börjat med crossfit nu med så skulle va så kul att få börja se lite fräsch ut även i boxen !! Hade även velat ge samma kit eller ett av produkterna till min syster som är ensamstående med 6 barn, hon hade uppskattat en sådan present i hennes hektiska vardag <3

  Reply
 • Jag har under ca 1,5 års tid använt mig av fransförlängning då mina fransar är väldigt raka, korta och inte alls böjda, vilket då gör det svårt för mig att använda mascara dem vill inte böja sig liksom, och mina fransar har varit ett stort komplex :/ Men fransförlängingen har i sin tur skadat mina fransar så ett franserum är det bästa som skulle kunna hända för att rädda mina fransar nu https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  Jag har även en vän som jag vet kämpar med att fylla i sina ögonbryn varje dag då dem är väldigt tunna och ljusa, färgar hon så tycker hon det ser konstigt ut eftersom dem är så tunna, jag skulle mer än allt vilja ge henne ett ögonbrynsserum så hon föehoppningsvis kan bli nöjd med sina bryn https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/ 💕

  Reply
 • Hej,
  Jag och mina vänner hade våra glansdagar och tonår under 90-talet och gick banans med pincetter och rakhyvlar, allt för dem perfekta Pamela Anderson brynen… Inte så önskvärt idag. Nu närmar vi oss 40 och även om våra bags under ögonen är Chanel så hade det varit grymt att få maxa chansen till fylligare bryn och piggare ögon! Jag skulle vilja dela kalaset med fina vän Camilla som tack för att hon alltid ställer upp för mig. ♥️
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-xbrow-kit/
  https://www.xlash.se/produkt/wake-me-up-eye-serum/

  Reply
 • Om jag skulle vinna, så skulle jag ge denna till mig själv och mina bästa vän.
  För min egen del då smink och skönhet inte riktigt passar in i mitt yrke.. soldat.. Hur härligt att få knäppa någon på näsan med sina långa ögonfransar?
  Och för min väns del, som precis blivit mamma till sitt tredje barn och behöver lite uppiggning! 🙂
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-xlips-kit/

  Reply
 • Hej Annika!
  Skulle vart super kul och vinna denna tävling då jag kämpat mycket med både fransar och bryn!
  Har väldigt dåligt med hår och hade vart värt ett försök!
  Jag skulle då vilja dela med detta med min underbara mamma som har samma problem som jag! Då hon förtjänar det bästa 💕
  Kram
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/

  Reply
 • Hej Annika!
  Skulle vart super kul om jag vann denna tävling då jag har kämpat mycket med både fransar och bryn!
  Har inte så mycket hår och hade vart roligt om detta oxå funka på mig!
  Jag skulle vilja dela detta med min underbara mamma, om har samma problem som jag! Då hon förtjänar det bästa 💞
  Kram

  Reply
 • Glömde länka!
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/

  Reply
 • Glömde länka!
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • Glömde länka!
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/

  Reply
 • Hej Annica, jag har precis börjat testa xlash och jag gillar den, iochmed den hoppas jag mina fransar blir lika fina som dina så jag kan sluta med fransförlängning. Jag önskar att jag vinner så jag kan ge min storasyster som aldrig sminkar sig en chans att få ta del ev dessa bra och härliga produkter och den 30 maj är min födelsedag så det vore en toppenfin present 🎂
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/

  Reply
 • Hej fina Annica!
  Min motivering till att vinna denna tävling är att jag nyligen fått barn och fransarna föll typ av! Hormoner och förstört fransarna med fransböjare och haft oturen att gå till en dålig fransstylist för förstörde fransarna. Jag har absolut inte råd att skämma bort mig själv nu med två barn. Jag vill så gärna känna mig less of a tired mom och kanske för en gångs skull få känna mig lite fin ändå. Länkar det jag såå gärna vill vinna!
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  Kram Sofia!

  Reply
 • Hej Annica.
  Jag önskar vinna detta fransserum, testade detta för många år sedan och vet att det funkar.
  Har tyvärr slitit på mina fransar med förlängning under många år som dom skulle verkligen behöva en boost. Just nu är jag sjukskriven pga arbetsolycka och ekonomin ser inte jätte bra ut och vet ej hur länge jag måste vara hemma.
  Hade velat ge min mamma en likadan då hon har spröda fransar, sjukpensionär som hon är har hon ej råd med lyx som detta. Och jag hade i år inte råd att köpa en morsdag present pga min olycka.
  🌸
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/

  Reply
 • Jag hade velat vinna https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/ till mej själv och till min fina lillasyster som går ut nian, så som hon kämpat med skolan, både med psykisk ohälsa och mobbing så hon skulle vara så värd det, och till mej själv som är en trött och sliten småbarns mamma som ibland känner mej så otillräcklig och hjälplös

  Reply
 • Oohhh… Vi behöver xlash serum för att mina fransar är förstörda av förlängning och min vän behöver för att hon knappt vet vad mascara är 😂 Tack för inspo 💕

  Reply
 • Glömde ju länken 🙈
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/?gclid=Cj0KCQjwla7nBRDxARIsADll0kAu5pE9UXrdjxgUGc6tQ8e8pRQNLXcr7y8VXBAAgrSdpJ7gzFV-yHAaAgpwEALw_wcB

  Reply
 • Jag skulle vilja vinna https://www.xlash.se/produkt/ då jag studerar och har inte möjlighet att göra fransförlägning. Jag har super korta ögonfransar och har svårt att hutta rätt mascara tycker inte att någon får till volymen jag vill ha förför vill jag testa ögonfrans serum. Jag vill även ge en sådan till min närmaste kompis och studerande kompis för jag vet hur hårt hon köar just nu i livet efter mycket som hänt. Jag vill även ge den här gåvan då hon har väldigt glesa ögonfransar.
  Kram My

  Reply
 • Vill vinna Xlash PRO Ögonfransserum då jag skulle behöva ta hand om mig själv och min ögonfransar, alltid drömt om längre och starkare fransar men ekonomin har inte funnits där för mig. Min kollega mår inte bra och jag skulle även vilja hjälpa henne med en underbart serum för fransarna.

  Reply
 • Vill vinna Xlash PRO Ögonfransserum https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/ då jag skulle behöva ta hand om mig själv och min ögonfransar, alltid drömt om längre och starkare fransar men ekonomin har inte funnits där för mig. Min kollega mår inte bra och jag skulle även vilja hjälpa henne med en underbart serum för fransarna.

  Reply
 • Hej Annica! Jag började följa dig nu under våren på instagram och kom i samband med det in på din blogg. Vilken power woman du är! Jag blev inspirerad av dig och har känt en extra motivation till träning, hälsa och skönhet! Sen dessutom att du verkar vara super härlig person och ha en dunder personlighet gjorde det ännu mer inspirerande! 👏🏻✨
  Angående Xlash har jag sedan tidigare velat prova ett fransserum men inte vetat vilket jag ska testa. Mina fransar har fått tagit stryk efter fransförlängning och sämre mascaror, därför skulle det vara en fantastisk möjlighet att se hur serumet skulle fungera på mina egna ögonfransar.
  Den person som jag skulle vilja motivera i denna tävling är min bästa vän. Hon som alltid har funnits där och stöttat mig oavsett vad. Hon har min rygg i alla lägen. ❤️
  Länk till ögonfransserumet https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/
  Fortsätt vara precis som du är och ha fortsatt dunder dag! 👏🏻✨☀️
  Att vinna denna tävling skulle vara fantastiskt!
  Har tidigare dålig erfarenhet av fransförlängning då mina naturliga fransar tog väldigt mycket stryk, har sedan dess försökt på många sätt och vis för att återfår mina egna fransar som de var innan.

  Reply
 • Skulke vilja vinna : https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/. Jag älskar X-lash pro, min börjar ta slut nu så hag skulle verkligen vilja ha en ny, skulle vilja ge en till min svärmor också som blev jättesugen på att testa när hon såg mina fransar 🤗

  Reply
 • https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/
  Jag önskar vinna Xlash-PRO serum till mig o min vän Haidie! Det var hon som introducerade mig för serumet från början o det är såå himla bra!
  Vi tränar som tokar o då orkar man inte hålla på o kladda med mascara då man i slutänden ändå ser ut som en tvättbjörn!
  Mina fransar är jättetunna o i min ungdom när jag använde franstång så råkade jag rycka bort ALLA fransar på vänster öga pga den jävla tången! Inte en, utan TVÅ ggr(vid olika tillfällen)! Slå den ni! 🤣🤣
  Jag kan säga att franstången har varit bannlyst sedan dess! Som tur är växer fransarna tillbaka men det skulle vara skönt med lite fylligare fransar som man slipper göra så mycket med! 😁🙌🌟
  Var försiktiga med franstången gôtt fôlk!! 😉🤣🤣🤣

  Reply
 • https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/?gclid=EAIaIQobChMI4cz1qN294gIVwo2yCh1uYQMfEAAYASAAEgI1jfD_BwE
  Jag vill vinna ögonfransserumet för att ge mina fransar den extra boost de behöver. Alltid haft tunna och korta fransar, så har flera gånger funderat på fransförlängning men då jag är mer för den naturliga looken har jag undvikit detta. Att vinna detta serum hade varit pricken över i:et i min naturliga look, utan att behöver lägga stora summor pengar på olika behandling.

  Reply
 • Skulle så gärna vilja vinna https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/ till mig och min vän Emelie 😍 vi båda har ganska korta fransar och har länge velat testa Xlash men det har inte blivit av. Nu tar hon snart examen och jag skulle verkligen vilja skämma bort henne med denna presenten!!! 🥰

  Reply
 • https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  Jag skulle vilja vinna detta serum till mig och min mamma då jag provat det en gång och blivit helt besatt av det. Dock är jag mammaledig vilket gör det lite knapert med ekonomin.

  Reply
 • Heej, jag vill vinna för att få lika snygga fransar som dig!! Vill ha samma produkt som dig 😊👌
  Ha skrivit till dig på Instagram, så svara gärna där då du har tiden 😊❤️

  Reply
 • Jag är precis i processen att sluta med fransförlängning och behöver få mina egna fransar att växa & bli mer fylliga. Mer än 5 år med fransförlängning så har dom tyvärr tappat sin egna ”glans”.. Så det är dags att dom ska få friskna på sig & få bli fina igen🤩 kommer dela med min mamma som också har lite glesa fransar som behöver fyllas på!🌸
  🤞🏼✊🏼
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  Personligen skulle jag vilja vinna denna produkt då när jag använder mascara får väldigt mycket kli i ögonen och röda ögonen vilket är irriterande, jag tänker att detta Frans serum kan ersätta mascaran så jag ändå får snygga fransar och slipper kliandet! Min andra produkt hade jag gett till min syster då hon fyller år nu i juni och tror hon skulle tycka att det skulle vara kul att testa nåt nytt då hon är väldigt skönhets intresserad ❤️❤️

  Reply
 • https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  Jag och min kompis Yohanna pratade om precis detta serum i förra veckan och om att testa tillsammans! Hur härligt hade det varit att överraska henne med fransserum, älskar att ge mina nära något jag vet de blir glada över 😊 Dessutom hade det inte varit fruktansvärt om man själv kunde få lite maffigare fransar och bara ha de färgade så de blir ett bättre resultat när jag är på jobbet och inte har smink av olika anledningar!

  Reply
 • https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/
  Hej!! Jag skulle så gärna vilja vinna på grund av att mina fransar har blivit förstörda av fransförlängning jag tyvärr gjort hos fel person. Limmet var lösnagel-lim och detta gjorde mina fransar och ögon bara illa.
  Hade så sjukt fina och långa fransar till dom blev såhär korta och svaga. Skulle betyda något enormt att få tillbaka mina fina långa fransar med hjälp av detta serumet! 😍😍😍😍

  Reply
 • Hej! Jag har varit väldigt stressad den senaste tiden och börjat tappa mina egna ögonfransar så har själv kollat på olika fransserum som ska hjälpa ögonfransarna att växa så jag skulle bli otroligt glad om jag vann detta ögonfransserum! Jag skulle ge bort den andra till min bästa kompis som har blivit uppsagd från sitt jobb och som har det svårt med fibromyalgi, känns som att detta skulle göra henne lite gladare 🙂
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • Först och främst, du är grym, keep the good work up!
  För det andra, anledningen varför jag skulle vilja vinna detta till mig och min vän, som hade varit min mor är för att det hade varit perfekt för våra ögonfransar.
  Jag har haft lösögonfransar till och från utan att vara helt nöjd, då limmet inte verkar vara på min sida och det slutar varje gång med att jag gnuggar bort varenda frans(!). Samt, både min mor och jag har alltid haft korta ofylliga fransar som gärna inte vill ge någon volym naturligt.
  Vi har talat om denna produkt då en bekant till oss tipsade om den från hennes egna erfarenheter där hon varit supernöjd. Däremot har ingen av oss än testat på den, och detta hade varit ett superbra tillfälle för att få göra det och samtidigt få överraska henne med ett exemplar.
  Jag håller tummar och tår,
  Allt gott!

  Reply
 • Många av mina egna fransar har gått av och de växer aldrig riktigt ut till den längden jag hade tidigare. Har inte kunnat jobba så mycket senaste månaderna pga personliga anledningar vilket gör att jag inte har pengar att köpa detta serum själv. Därför hade jag gärna vunnit en produkt så jag får testa och se om det funkar för mig! Den andra hade jag gett till min mamma som tack för allt hon gör för mig.
  Ha en bra dag!🤩
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • Först och främst vill jag bara säga att du är grym, keep up the good work! En fantastisk förebild. Deltar i denna tävling då jag tidigare gjorde fransförlängning men tyvärr så har jag nu tappat en hel del av mina egna fransar och de är en del skadade fransar. Hade varit kul att testa Xlash serum och se om de gör pushar på och ger sån skillnad som du säger!! 😀 Just nu har de inte alls växt snabbt kan jag meddela….
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • Jag vill vinna för att jag dels så vill jag testa dessa produkter som låter magiska och för att jag alltid har velat ha lite tydligare läpplinjer och en lite mer volym och fransarna vill jag absolut ha extra långa och fina… & då jag jobbar på gym känner jag inte för att få sminkad så dessa skulle vara toppen för mig, har fjord lashlift några gånger men detta skulle passa mig bättre!
  Kan inte alls bestämma vilken som verkar bäst, men dessa två vill jag verkligen testa ❤️https://www.xlash.se/produkt/xlips-lip-plump-serum-6ml/
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • Behöver vinna ett ögonfransserum från Xlash då jag tappade mitt i golvet så allt rann ut innan jag hunnit testa det. Har testat produkten förut och vet att den fungerar så bra! Man behöver aldrig mer göra fransförlängning.
  Skulle önska att min fina vän Kristine också fick chans att testa detta 🙂
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/?gclid=Cj0KCQjwuLPnBRDjARIsACDzGL1x9S6pUHT8kzHIyJVsyBYOr8po-UeDDuhSRsluj0GFGTfUiNNzgRwaAvFQEALw_wcB

  Reply
 • Först vill jag bara säga wow vilka fransar du har!
  Jag skulle vilja vinna åt mig och min kära syster. Både jag och min syster åker iväg var tredje vecka för att fylla på dessa fransar, ingen av oss känner oss nöjda med våra egna fransar så därför åker vi iväg och gör dom. Men nu blev man väldigt sugen på att prova produkten så man kanske slipper görs fransar!
  Varit påväg att köpt produkten man har alltid i sista sekund varit rädd att den inte ska fungera, så hade varit toppen och vinna och kanske inse att den fungerar!😍
  Ha en toppen dag!

  Reply
 • Åh jag skulle såå gärna vilja vinna och dela med mig till en kär vänn som jag vet skulle behöva lite extra uppmuntran.
  Jag hoppas att jag vinner då jag som nybliven småbarnsmamma sällan har tid för mig själv trotts att jag gärna vill piffa till mig för att känna sig lite tjusig. Xlash fransserum skulle va så kul att testa då det verkar smidigt och faktiskt ge resultat. Så min motivering är att jag är en trött sliten småbarnsmamma som hade blivit överlycklig för en liten guldkant, och att dessutom få överraska min vänn som gett mig så mycket skulle va underbart.
  Denna produkt är jag sugen på :
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/

  Reply
 • Skulle vilja vinna då jag har tappat nästan alla mina fransar pågrund av fransförlängning. Det som växer ut är tunna babystrån. Så nu använder jag lösögonfransar dagligen för att jag skäms så himla mycket för mina obefintliga fransar. Skulle även vilja testa läppserumet för att få fylligare läppar. Om jag vinner så skulle mamma få de andra produkterna, vill ge henne något fint för att hon alltid ställer upp och finns där❤️🌸🙏
  https://www.xlash.se/produkt/xlips-lip-plump-serum-6ml/
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/?gclid=Cj0KCQjwuLPnBRDjARIsACDzGL1x9S6pUHT8kzHIyJVsyBYOr8po-UeDDuhSRsluj0GFGTfUiNNzgRwaAvFQEALw_wcB

  Reply
 • Hej Annica! Vill gärna vinna produkter från Xlash då jag känner att det skulle underlätta så mycket att vakna med tätare och tjockare ögonfransar, särskilt när man har så lite tid och råd för smink som student. Jag har alltid velat testa X-lash produkter då jag har följt din blogg länge men aldrig riktigt vågat testa. Det hade varit så kul att dela vinsten med min bästavän som tar examen om några veckor. Det blir en extra examenspresent till henne och en fortsätt-orka-med sista tentorna för mig.
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-mascara-kit/

  Reply
 • Skulle gärna vilja vinna detta! Helst av allt detta kit https://www.xlash.se/produkt/xlash-xlips-kit/
  Lite fylligare läppar & långa ögonfransar tackar väl ingen nej till, har haft några tuffa år och hade behövt bli lite bortskämd. Hade även velat ha det till min mamma, hon förtjänar rejält med vardagslyx!

  Reply
 • Jag skulle vilja vinna https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/ – har alltid varit nyfiken på att testa! Om jag vinner så blir det min syster som får ta del av vinsten med, hon unnar sig aldrig något, har man fyra barn så har man.. så jag hoppas innerligt jag vinner. För delad glädje är dubbel glädje!

  Reply
 • Jag skulle vilja vinna xlash till mig och min vän för att vi är två riktigt härliga tjejer mitt i livet som gärna vill ha kattiga fransar nu i sommar! Hört mycket bra om xlash så vore superkul att få testa.
  Du gör ett grymt jobb Annica, fortsätt med det du gör 🙂
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • Hej fina 🙂
  Jag är en nybliven mamma som inte alls har samma tid som förut att fokusera på mig själv. Jag har under den senaste tiden velat prova denna produkt eftersom mina fransar blev väldigt dåliga efter min förlossning 🙁 Min vän är också en nybliven mamma med samma problem, och det vore super kul att överraska henne med denna produkt! Håller tummarna!
  Här är det jag skulle vilja vinna:
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  KRAM!
  Sandra

  Reply
 • I sommar gifter sig min bästa vän och jag har fått äran att vara brudtärna. Vad skulle inte passa bättre än att få överraska henne med denna fantastiska produkt inför den stora dagen ❤️
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/

  Reply
 • I sommar gifter sig min bästa vän och jag har fått äran att vara brudtärna. Vad skulle inte passa bättre än att få överraska henne med denna fantastiska produkt inför den stora dagen ❤️
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/

  Reply
 • Jag fixade mina fransar under 4 års tid. Men sista året fick jag fula utslag och stoooora finnar i ansiktet. Trodde först det berodde på mina lyckopiller, men efter 2 ögoninflammationer så fick jag sluta med fransförlängning. O vips, helt plötsligt försvann mina utslag o finnar. Men som sagt, efter4 år så hade jag inte så mycket kvar av mina egna fransar. Köpte hem xlash o vilken skillnad. Efter 2 månader hade jag egna fina fransar igen 😊 o just därför skulle jag vilja vinna för det är en mirakel produkt för mig. Min syster slutade också med förlängning så hon skulle självklart få vinna ihop med mig 😊.
  https://www.xlashcosmetics.com/produkt/xlash-ogonfransserum-3-ml/

  Reply
 • Jag har haft det väldigt tufft sista tiden med motgång på motgång och kämpat med ångest så att få möjlighet att testa detta och känna sig lite extra piffig när man vaknar skulle göra så att dagarna skulle kännas bättre.
  Tror även att min vän som från ingenstans blev ensamstående utan förvarning skulle bli glad över att få testa detta.
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-mascara-kit/
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/

  Reply
 • Skulle vara skönt att vakna upp lite piffigare efter dessa månader med motgång på motgång i livet och en ångest som bygger upp. Sjukdomar som bråkar med ständig smärta både hos mig och min man och kampen att hitta rätt behandling för att hjälpa.
  Tror min vän som blev ensamstående helt utan förvarning skulle uppskatta en liten rolig överraskning också efter hennes kämpiga vår.
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-mascara-kit/
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/

  Reply
 • Jag skulle vilja vinna åt min mamma. Hon ställer alltid upp, gör alltid det lilla extra, är världens bästa mormor till min dotter och förtjänar verkligen lite fina lyxprodukter. <3
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-xbrow-kit/

  Reply
 • En av mina närmsta vänner som även är en förebild till mig förtjänar att vinna dessa produkter, hon är en sån underbar person med ett stort hjärta som behöver få lägga lite fokus på bara sig själv! Hade så gärna velat få ge henne något extra <3
  För min egen del är jag så nyfiken på att prova bägge dessa produkter, särskilt xbrow serum då jag önskar få tätare och tjockare bryn! 🙂
  Ha en fin dag!
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/
  https://www.xlash.se/produkt/xbrow-ogonbrynsserum/

  Reply
 • Vill vinna till mig och min dotter som älskar smink. Hon ställer upp för mig de dagar jag vill åka till gymmet eller om jag vill gå en långpromenad så passar hon sin lillasyster.
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-xbrow-kit/

  Reply
 • Det finns en kvinna som har funnits vid min sida sen jag föddes (våra föräldrar är vänner) ,vi båda är 27 år gamla, och vi har alltid varit bästa vänner trots att våra liv har sett olika ut. Jag tänker ofta på hur mkt hon betyder för mig, och att det är hon som känner mig mest!! Detta hade ju varit en sån fin gova till henne, och det hade varit så spännande och testa denna produkt! 😀

  Reply
 • Jag vill vinna xlash till mig & min bästa vän. Motiveringen är för vi har så korta fransar & jag skulle så gärna vilja skämma bort henne med detta, då hon alltid finns där i vått & torrt & jag hinner inte riktigt med det på annat vis nu när barnen är små! & jag skulle känna mig fräschare som småbarnsmamma! Att få snygga till ögonbrynen hade inte varit helt fel i heller! 😍🌸https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-xbrow-kit/

  Reply
 • Åh https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-mascara-kit/ är perfekt till mina och min mammas ögonfransar, jag har nämligen ärvt hennes täta och svarta men raka och korta fransar…

  Reply
 • Skulle vilja två av denna https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/ åt mig och min kära vapendragare till kompis. Vi har båda varit gravida precis och fått barn eftersom man då inte hinner sminka sig varje dag skulle denna passa oss perfekt för att få in lite mer glow i denna vardag. 😉

  Reply
 • Jag skulle vilja vinna till mig och min syster. Hon fyller snart år och skulle vilja överraska henne med x lash.
  Vi skulle vilja prova
  https://www.xlash.se/produkt/xlash-xbrow-kit/
  Har hört så himla mycket bra och sett så fina resultat men aldrig provat.
  Tänk att få känna sig extra fin under sommarmånaderna och inte behöva använda massa smink.
  Hade blivit så glad om jag vann..
  KRAMAR

  Reply
 • Vill vinna denna raring till mig och min bästa vän Madde, för att vi faktiskt är värda lite egoboost. https://www.xlash.se/produkt/xlash-pro-ogonfransserum/

  Reply
 • Jag skulle vilja vinna ihop med min vän och vi skulle vilja prova Wake Me Up Eye Serum – Ögonserum eftersom vi båda tycker att vi behöver se lite piggare ut.
  Kram Sussie

  Reply