Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:59 | May 27, 2019

Sov till dig resultaten


Förra året den här tiden så var jag ju extremt stressad, sov otroligt dåligt då jag inte hade några rutiner och på det fick jag för mig att gå på ett strikt kostschema som gjorde att hela min kropp hamnade i obalans. Sömnen är viktigare än man tror för det är där vi får vår återhämtning, får inte kroppen och musklerna återhämta sig kommer vi inte kunna uppnå de resultaten vi vill ha.
Jag kommer ihåg när jag pratade med min PT om hur alla andra hans kunde kunde få så bra resultat medan jag kämpade på som fan men blev bara svullen, trött och gick upp i vikt. Då sa han det att jag har inga bra rutiner och när jag ska sova är jag ute och festar istället, även om jag inte drack så var min kropp konstant stressad.
När jag började få rutiner på mitt liv och hittade en bra balans så kom resultatet snabbare och snabbare och nu på våren har det verkligen gått som jag velat. Jag lägger mig vid 22-23 och tar minst 8h sömn så jag verkligen är utvilad när jag vaknar. När jag har tränat tar jag alltid magnesium på kvällen för att musklerna ska kunna slappna av bättre men när jag är ute och spelar kan det bli lite svårare med sömnen…

Efter en spelning har man väldigt mycket energi kvar, eller kroppen är trött men skallen går på högvarv och därför har jag alltid med mig “Natt” från Better You. Jag är ambassadör för det märket för att jag tycker verkligen dom har bra produkter. Rena och tillverkas i Sverige, alla mina kosttillskott är från dom. Just det här kosttillskottet hjälper dig att hamna i djupsömn mycket snabbare så att man får mycket bättre kvalitet på sin sömn. Så när jag kliver av tar jag en tablett så när jag kommer lagomt till hotellet, har duschat och gjort mig klar för sängen så somnar jag ganska omgående.
Så vet ni med er att ni har lite problem med att sova rekommenderar jag er att kolla in detta kosttillskott. Det är ett helt naturligt preparat och när jag själv tar dom så tar jag en kapsel ca 1h innan jag ska lägga mig. 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Sov till dig resultaten”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Magnesium tar jag på kvällen. Man slappnar av mycket lättare. Man får testa sig fram vad som passar en för vitaminer.

  Reply
 • Åh jag tar också magnesium och även b-vitamin på natten Men ibland tar jag NATT. Den är såå bra!

  Reply
 • Såg din insta och du har sån sjuk glow i ansiktet! Vad använder du för det?? Highlighter,puder eller vad? Vill också ha sånt glow haha ❤️

  Reply
 • Hur ser dina rutiner ut idag? Jag kämpar med att gå ner i vikt men känner mig precis som du sa, svullen och trött. Och jag bara ökar i vikt. Trots att jag förbränner mer kalorier än vad jag äter på en dag. Går alltid 10K steg om dagen men ingen förändring sker.

  Reply
 • Har du kvar rabattkoden på betteryou?
  Fick min mamma att prova natt tabletterna och hon har märkt sån skillnad 🙏🏻 Från att vakna varannan/ var tredje timme och ligga och vrida på sig sover hon nu flera timmar i sträck och skulle hon vakna till så somnar hon lättare om. Så TUSEN tack för tipset 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  Reply