Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:31 | May 24, 2019

En morgon i doggystyle


Hej!
Imorse jag var jag som alltid på min morgonpromenad och hämtade Duchess på vägen då jag ska passa henne i helgen. Lämnade dom hemma och stack iväg till mäklarkontoret som jag sålde min lägenhet genom. Nu på förmiddagen lämnade jag över nycklarna till ägarna av min gamla lägenhet och när vi satt och diskuterade allt som fanns i området kände jag bara fasen… Vart ska jag ta mitt morgondopp, det vid lunch och kvällsdoppet nu när jag inte har Fredhällsklipporna. 🙁 Någon som har bra tips på badområdet om man bor i Stockholm City och där man får ha med sig hundar?
På väg hem därifrån stannade jag på Hund och Kattboden efter Odengatan, bästa hundbutiken alltså! Jag köpte lite mat, snacks, bajspåsar och allt vad det innebär men även en kylfilt samt kylväst. Jag vill kunna känna mig trygg i att lämna Stitch i lägenheten någon timma även under sommaren och veta att hon kan svalka sig någonstans. Bostonterriers kan inte svalka sig på samma sätt som andra hundar genom att flämta utan man måste svalka dom via kroppen så att ha en kylfilt som hon kan lägga sig på när jag inte är hemma känns så bra. Sedan har jag ju min fläkt som alltid är på när jag lämnar henne. Och eftersom vi tar våra promenader och ska iväg till Kroatien i sommar så kände jag att jag behövde en kylväst till henne men heller ingen som är för tung. Det kommer ju bara resultera i att hon blir trött pga den är tung och bli ännu varmare så jag frågade han som arbetade i djuraffären och han rekommenderade just denna som jag köpte. Den doppar man i vatten men den suger inte åt sig och blir tung utan den aktiverar någon gel som är i den och håller sig sval i några timmar så den kommer hon kunna ha när vi är ute och det känns också så bra!
När det kommer till tuggben, många skrev till mig på Instagram när de såg vad jag gav till Stitch och sa att dom inte är bra för små hundar för dom hade läst det på Facebook. Alla ben och hundgodis som säljs måste genomgå kontroller och är dom inte bra får dom inte säljas. Men den infon som inte framgick på Facebook var att många gav dessa ben istället för mat till sina hundar och därför blev hundarna dåliga. Jag diskuterade detta även med han i butiken men självklart finns det bättre och sämre kvalitet även på snacks till djuren. Så jag frågade vilken jag skulle köpa till Stitch och Duchess och då blev det dessa ben som är från finska älgar. Och dessa platta är tydligen roligare för hundarna än de runda, kanske för att de är lättare att tugga på jag vet inte. Men så nu ligger dom båda och tuggar på varsitt ben medan jag jobbar på.
Ha en fin fredag hörni! 😀

Tycker det är så mysigt att gå med dessa två, dom är ju så gulliga tillsammans.

Stitch märkte av att Duchess inte alls gillade att gå i så många trappor. 😀

“Är du okey buddy?”

Perfekt att lägga i hundbädden eller på soffan. Jag köpte 40X50cm eftersom Stitch inte är så stor och sedan vill jag enkelt kunna ta med denna i väskan om man ska iväg.

Kylväst.

Älgben.


5 kommentarer5 kommentarer om “En morgon i doggystyle”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vanadisbadet ligger ju väldigt nära din nya lägenhet men kanske inte optimalt med hund..? Även Brunnsviken är rätt nära och där tror jag hundar är helt ok. 🙂

  Reply
 • Precis men jag gillar inte sådana badställen tyvärr och sedan är det inte för hundar.
  Tack för tipset!

  Reply
 • Hört hundar svettas genom tassarna? Vet inte hur det ligger till. Är du och marcelo vänner nu. Hoppas!

  Reply
 • Varför hoppas du det? Han som har behandlat henne illa och är ett narcissistiskt svin, varför hoppas du att hon skulle vara vän med honom?

  Reply
 • Jag och Marcelo kommer aldrig bli vänner igen.

  Reply