Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:49 | May 23, 2019

Overnight Oats

Innehåller adlinks

Jumbomugg- Länk! // Bestick i guld- Länk!

Inte lika kul väder idag som igår, igår var det magiskt! Men jag hoppas på lite regn så allt det här luddet som flyger omkring i hela Stockholm kan lägga sig. Visste ni att det är hormoner från träden!? Fick hör det igår under inspelningen och genast kändes det mycket äckligare, att hormoner satte sig i håret, på kläderna och till och med i ansiktet. Eeuw!

Imorse när jag vaknade så var det lite grått men jag har ju så jädrans bra ljusinsläpp i lägenheten så det är ju ändå nice. Men jag och Stitch tog oss ut på morgonrundan ändå och när vi sedan kom hem blev det lite overnight oats.
I Marbella på Mikes gym fick vi detta dagligen till frukost och Nikki som gjorde den gjorde den så brutalt jäkla bra så jag var tvungen att fråga efter receptet. Så här kommer ett recept på overnight oats som kan vara det godaste ni ätit:
1 skopa fruktmüsli
1 skopa havregryn
1 sked grekisk yoghurt
Lite vanilj sojamjölk
Lite mandelmjölk
Man får hälla i lite i taget och höfta lite på vad man tror blir bra. Min var ganska torr imorse men jag blandade bara i lite mer mandelmjölk och då blev den genast mycket bättre. Så gör detta innan ni lägger er och starta fredagen men en ruggigt god frulle! 😀

Mitt trötta sällskap efter promenaden. Stolar från @By_Crea.


6 kommentarer6 kommentarer om “Overnight Oats”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej jag bara undrar hur du känner för ditt val av moderaterna nu när du har sett hur allt utspelat sig?
  Mvh Linda

  Reply
 • Hur menar du?

  Reply
 • Jag menar samarbetet med högerextremer SD bara för att få makt och att KD vill ta kvinnorna tillbaka 100 år i tiden.
  Min man är företagare själv har jag tjänat okey men i mitt ❤️ Är det viktigt med välfärden och har inga problem att betala skatt oavsett. Men vi är alla olika o jag respekterar andras åsikter men min fråga är har du ändrat din syn på moderaterna när du sett vart dom gått?

  Reply
 • Så jädrans söt den där hunden.
  Hoppas du får en härligt fin dag .<3

  Reply
 • Ja alltså jag smälter varje gång jag ser henne. Så glad att hon är min lilla tjej! 😀
  Du detsamma!

  Reply
 • Ska prova. Måste skärpa mej åter för dåligt på morgonen.

  Reply