Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:51 | May 23, 2019

Mascara som ger ett mjukare resultat

Innehåller adlinks

Bas (vegansk) – Länk! // Concealer under ögonen och på läppar- Länk! // Grym brynpenna- Länk! // Clear eyee- Länk!

Men alltså hur länge sendan? Planen med denna blogg var ju att den skulle vara en skönhets- och hälsoblogg men sedan kom livet emellan… Men här har vi en rackare som jag dragits med nu i några dagar för att den verkligen är så bra. Men! Den kan smula. Men jag tycker att den ger ett så bra resultat så att jag kör på ändå och sedan får jag gå och borsta bort det som hamnar lite under ögonen, kanske inget man vill när man köper en mascara men det kan jag leva med till den är slut. 😉
Det är No7 senaste mascara The Full 360. En mascara med en böjd borste som gör att man verkligen kommer åt perfekt kring fransarna, det är som att den tar tag i dom och sveper på färg samtidigt som den trycker till dom för att dom ska hålla sig böjda. Fransarnas resultat ser ju mjuka ut, förstår ni då hur jag menar? Vissa mascaror som är för blöta gör att fransarna verkligen ser målade ut och nästan lite hårda. Här ser dom lite fluffigare ut och fladdrar nästan lite när det blåser och jag gillar ju mjuka looker i mitt ansikte. När jag ser för målad ut ser jag mycket äldre ut och jag vill behålla den här softa looken “med lite mascara och läppglans”. Typ som ens mamma sa till en när man ville börja med smink. 😉
Kostar inte alls en förmögenhet, 119 pix. Som hittat. Och ni hittar mascaran här- Länk!


4 kommentarer4 kommentarer om “Mascara som ger ett mjukare resultat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har problem med att alla maskaror jag köper smular, eller kanske mer att de släpper färg. Hinner bara lämna hemmet så har jag massa svart under ögonen. Värst resultat fick jag av en vattenfast maskara så nu har jag slutat måla den nedre raden helt. Tråkigt.
  Några tips och tankar kring det?

  Reply
 • Har du provat Loreals So couture mascara? Har samma problem som du att alla hamnar under ögat, alla utom den 😊

  Reply
 • Vad roligt med ett sminktips vad glad jag blir. Isadora big bold mascara smular inte på mej och ger fina tjocka fransar. 😉 jag har den med lila linjer på hylsan.

  Reply
 • Å tack för tips.

  Reply