Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:26 | May 22, 2019

Pischas B-day!

Innehåller adlinks


Idag är det lite stressens mamma. På fredag har jag deadline på låten och allt sitter inte som det ska men jag har skickat instrumenten till en kille som jag tror kan bli bra alltså så nu håller jag mina tummar och tår att han får feeling för den och vill sätta sång och låttext på den. Vill klargöra en sak för de som inte förstår det här med musik då vissa har ifrågasatt mig och ställt just frågan “om du inte sjunger eller skriver låttext, vad gör du då?”. Då kan jag säga att en låt består ju som ni kanske vet av en melodi och tro mig när jag säger att det är bra mycket mer jobb med instrumenten än att sätta sång och låttext.
Jag jobbar i ett program som heter Logic, sitter med en keyboard och klingar in melodier. Dom läggs in i programmet, man behandlar ljuden som man vill ha dom och använder olika plugins. Det finns miljontals plugins och det tar en jäkla tid att få till det soundet man vill för så fort man ändrar på en liten grej behöver något annat också justeras. Så det är en jäkla massa jobb som kräver otroligt mycket tid, men det är ruggigt jäkla kul!
Nog om det, nu varför jag skriver detta inlägg med denna rubrik. Det var ju Pischas födelsedag igår och den firade vi på en libanesisk restaurang i Hammarby Sjöstad. Jag var verkligen inget fan av libanesisk mat förut utan det här började förra året när jag testade ett ställe på Kungsholmen, då blev jag hooked. Favoriterna är ju ostrullarna, spenatpirogerna samt köttfärspirogerna. Inte dom som ser ut som ägg utan de som ser ut som minipiroger. Och sedan såklart hummus och den där vita yoghurtröran. Sedan köttet mm är jag verkligen inte så taggad på, jag har blivit så less på kött och bara doften av det får mig att rysa lite lätt. Så ni vegetarianer och veganer, inför sommarens grillningar vad har ni för tips?
Det var i alla fall jättemysigt och jag hade på mig en klänning som var riktigt jäkla snygg på alltså. Trist att jag inte fotade hela men jag länkar den här nedan. Den har en supersnygg snörning samt en sexigare djup ringning i ryggen. Jag klädde ner den med ett par sneakers så den fungerar kanon till sådana här tillfällen likväl som till sommarens bröllopsfester! 😉
Min klänning hittar ni här- Klick!

Alltså Aki som aldrig kan vara seriös på bild. 😀
Liknande halsband- Länk!

Hamed som är ett levande ironi, så jäkla rolig kille! 😀

Ville bli snygg på bild så jag fick inte fota i denna vinkel haha! 😀

Fick heller inte ta några inzoomade bilder. 😉

Aki, det här hade ju kunnat bli en så fin bild på er två. 😀


13 kommentarer13 kommentarer om “Pischas B-day!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad har hänt med podden? Älskade ju den 🙁
  Har det hänt något mellan dig och Xenia? Kram!

  Reply
 • Tycker annica var jättebra i podden. Och känner flera som tycker likadant. ☺

  Reply
 • Tack 💕

  Reply
 • Skrev om det förut men vi har inte tid med den. Vi båda har massa saker som kommer före och jag kan bara tala för mig själv. Vad som händer i Xenias liv är upp till henne att dela med sig av och det måste ni respektera.

  Reply
 • Sorry! Visste inte att du skrivit om det innan, har full respekt för det. Hoppas ni återupptar det en dag iallafall 😊

  Reply
 • Tycker klänningen är för vågad för ett bröllop. Min syster gillar libanesisk mat. Jag har inte provat det. Men ska testa framöver. Äter inte kött så ofta men tycker om en mör biff ibland. En riktig god räckmacka är mums. 😉

  Reply
 • Nej då, den är riktigt nice 😍

  Reply
 • Jo visst Nice är den. Men jag skulle ha mer täckande klänning på bröllopet. Men vi lever i en fritt samhälle och såklart man har på sig vad man känner för. Kram.

  Reply
 • Har du tröttnat på xenia nu? 🙈

  Reply
 • Det finns olika anledningar till varför man inte kan lägga upp allt i sina kanaler. Jag kan lägga upp om mitt liv som vanligt men jag har inte rätt att visa/ prata om andras liv hej vilt.

  Reply
 • Så fina bilder/porträtt 😍 Vad har du använt för kamera här?

  Reply
 • Iiiihhh längtar efter att få höra låten imorgon!!!

  Reply
 • Jag har deadline imorgon men den släpps den 7e… men kul att du är taggad <3

  Reply