Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:17 | May 22, 2019

Inspelning!

Innehåller adlinks

Skor- Yeezy (Liknande budgetvariant)- Länk! // Solglasögon (liknande)- Länk! // Jeans- Länk! // Träningstights- Länk! // Väska- Länk! // Vit tröja- Länk!

 
Hej!
Hemma efter några timmars inspelning. Jag bar lite nervös inför den här dagen för senast jag satt på en moppe, eller ja gross, var i Österrike och då körde jag i bergen i rejäl terräng och flög över styret två gånger innan jag gav upp.
Men även om jag är lite rädd eller nervös över något så låter jag aldrig det hindra mig, jag kör ändå och sedan får jag liksom se hur det slutar. Men så fort jag kom upp på moppen var det ju inga problem, herregud vad enkelt det var.
Då kanske ni undrar vad detta var för typ av inspelning och då kan jag berätta att det handlar om en elmoppe. Jag tycker att det är så viktigt att vi alla gör vad vi kan för att bidra till en grönare värld och det är därför jag själv är väldigt mycket för det här med eldrivna fordon.
Jag själv hade en hybridbil innan men avbröt min leasing just för att jag inte behöver den. Den kostade mig mer än om jag skulle ta taxi överallt. Men sedan nu när Aimo finns och jag har min elsparkcykel tar jag i princip alltid någon av dom. Inte nog med att det är bra mycket bättre för miljön så blir det sjuuuukt mycket billigare! Aimo betalar man bara när man använder den, min sparkcykel laddar jag bara i vanligt vägguttag och nu finns detta alternativ. Elmoppen. Den laddar man också genom ett vanligt uttag och den kostar inte mer än en vanlig moppe bara det att det är en engångskostnad. Här behöver du inte lägga pengar på bensin eller dylikt. Så ni som fyller moppeålder och vill lägga studiebidraget på annat än bensin, kan det bli mer klockrent än en elmoppe?! 😍
Jag berättar mer när reklamen släpps men jag hoppas att jag sått ett frö hos er för vi måste verkligen värna om vår planet. Avgaserna idag är stor bidragande orsak till att vi förstör vår planet så finns det ett alternativ som både du och miljön vinner på… varför tveka?!


9 kommentarer9 kommentarer om “Inspelning!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kul. Jag torkar min tvätt hemma och röker inte. Och sopsorterar och pantar flaskor så jag tänker på miljön. Kram.

  Reply
 • Även dom små sakerna gör stor skillnad om alla gör det!

  Reply
 • Låter bra! Vad tänker du kring alla flygresor du gör ang miljön? Tänker att du nyss flög “bara”för att träna i ett annat land.. jag menar inte som kritik bara kom å tänka på eftersom du gjort två inlägg ganska tätt ang miljön..

  Reply
 • Jag flyger inte så ofta längre, vet inte om du kanske tänkt på det. Men jag åker för det mesta tåg eftersom jag reser mest inom Sverige. Och när det kommer till tex träningsresan så var det en gruppbokning så man betalade bara för paketet och sedan gjorde GoActive resten.
  Just den här flyga-biten tycker jag är svår då jag vet att jag kommer att behöva flyga några gånger per år så jag försöker att kompensera på andra sätt!

  Reply
 • Nä det är inget jag tänkt på, undrade mest hur du tänkte.. fast oavsett vem som fixar resan är det ju en resa du väljer att göra med flyg till ett annat land endast för att träna lixom..men jag förstår hur du menar, en kan ju inte göra allt

  Reply
 • Antar hon får en jäkla massa pengar för sitta på den moppen .

  Reply
 • Det är ju ett jobb jag gör men jag tackar inte heller ja till vadsom. Det här är en grej dom ville göra med mig, jag tycker att det är bra att uppmärksamma. Win Win!

  Reply
 • Ja klart att hon får betalt för ett jobb hon gör!
  Får inte du också betalt på ditt jobb?
  Har aldrig förstått kritiken influencers får.
  Snälla!!!! Du kommer längre i livet på att inte vara avundsjuk!!
  Menar inget illa.. (syftar på kommentaren ovanför)
  Annica grymt att du uppmärksammar det här med miljön!
  En kan inte göra allt men alla kan göra något.

  Reply
 • Jag älskar hur du utvecklas Annica! Även om jag läser här på bloggen dag ut och dag in så hittar du nya infallsvinklar och hela tiden laddar om peppar. Så grymt av dig att använda ditt kändisskap och välja ett hållbart samarbete (och varje ord du skriver andas trovärdighet). Grym moppe-outfit dessutom. Du är så cool!

  Reply