Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:39 | May 20, 2019

Nu händer det saker i hemmet

Innehåller adlink

Mitt set- Länk!

Halloj!
Kl 7 ringde alarmet och jag vaknade till och med lite innan men väntade ut tiden. Jag hoppade i träningskläderna och tog Stitch på en 45min runt i Vasastan. Jag hade förväntat mig att det skulle vara kallt och regn denna vecka men den bjuder ju på riktigt härligt väder!
Jag har inte hunnit fota så mycket under dagen för jag har haft fullt upp med att spela in några kampanjer till Instagram, jag fick mina taklampor, speglar, tvn etc uppsatt och har även snackat med min manager om min låt som jag släpper den 7 juni. Tänk att jag släpper min nästa låt så snabbt inpå och om ni gillade min första “Tell me How” så kommer ni älska denna det är jag verkligen övertygad om!
Dom ringde också precis ang min soffa så den kommer inom 20 min, den är så efterlängtad! Det ska bli så skönt att kunna sitta i soffan ikväll och kolla på lite Netflix med lite popcorn eller annat gott. 😉

Spelade in en kampanj med Richmond & Finch men fick lite fel skal. Jag har ju Samsung så det blev en liten krock där men vi fick lösa det genom att jag fick låna Mikaelas mobil. 🙂


2 kommentarer2 kommentarer om “Nu händer det saker i hemmet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vad kul det ska bli att se din lägenhet växa in till ett hem. Längtar att få se allt, du har sån fin smak och man blir verkligen inspirerad på alla sätt och vis av dig. Stort lycka till fina och jag ser fram emot att få höra låten också. 😀

    Reply
  • Tack snälla StrongMama! Jag är så glad över min lägenhet och det ska bli kul att inreda!

    Reply