Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:58 | May 19, 2019

Tillbaka till vardagen

Innehåller adlinks

Dessa shorts finns i ett supersnyggt set, värt att kolla in- Länk! // Glas- Länk! // Kaffemaskin- Länk! // Mixer- Länk!

God morgon från ett mulet Stockholm. Vi landade runt 16 igår och 17:30 hämtade jag Stitch och för första gången så blev hon riktigt glad att se mig. Hon är ju så till freds hos sin dagmatte att när jag hämtar henne annars brukar hon komma fram, hoppa lite och sedan är hon liksom klar. Men igår blev hon suuuuuperglad och mitt hjärta fylldes så snabbt när jag fick krama om min lilla krabat.
När jag sedan kom hem så bestämde jag mig för att tvätta, tanken var att jag skulle ta tag i allt sådant idag men jag hade energin nog att göra det igår så jag tvättade upp allt från resan och doserade extra mycket sköljmedel för att dom skulle dofta så gott så hela min lägenhet blev fylld med en doft av sköljmedel.
Efter det satt jag och kollade runt på lite inredning och kök, jag har tänkt om lite med renoveringen. Det är ingen brådis för mig att renovera, lägenheten är fin och har liksom inga problem så men jag vill ju göra den som jag vill ha det. Allt ska gå i samma toner, jag vill ha den lite mer modern. Tex köket är ju vitt och fräscht men jag vill ha släta luckor och en bänkskiva i någon sten eller marmor typ och sedan ska jag måla om hela så att den verkligen är kriiiiiit viiiiit! 😀
Vaknade strax efter 9 imorse, gick ut på en promenad med Stitch sedan blev det en god kopp kaffe och nu jobb. Planen senare idag är att köpa ett väggfäste till min TV som åker upp imorgon samt en antennkabel. Den blev inbyggd i den förra lägenheten så behöver ju en ny sådan. När det kommer till TV så vill jag nog ha den “inbyggd” som i förra lägenheten så det blir nog en platsbyggd bokhylla även i denna lägenhet. Jag vill inte ha så mycket prylar framme och en sådan är ju så bra att förvara i och det blir ju så himla snyggt! 😉


2 kommentarer2 kommentarer om “Tillbaka till vardagen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Annica <3
    Googlade att få bort dubbelhaka och hamnade på din blogg! Belkyra läste jag om, har du testat det eller hört något mer om det? Eller någon annan bra metod? 😍 Väldigt sugen att få bort det här överflödiga… kramar

    Reply
  • Jag har inte testat det men jag har hört och läst en del om det. Det är tydligen en behandling som gör väldigt ont, tar lång tid och är kostsam. Hur är du i resten av kroppen?

    Reply