Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:59 | May 17, 2019

Jag klarade Mikes hinderbana!

Innehåller adlink

Denna bild är från en annan dag. Ni hittar de från dagen nedan. 😉

 
Jag är ganska nyvaken, mitt huvud värker men kroppen känns bra!
06:00 gick mitt alarm igång imorse för jag skulle springa Mikes hinderbana kl 7, lite innan alla andra. Jag drog i mig en liten proteinshake för att få i mig lite energi men inte för mycket för att få håll. Jag laddade upp med massa kolhydrater kvällen innan och lade mig i skaplig tid men jag sov dåligt. Det var typ som när man ska iväg på resa och vaknar flera gånger och tror att man stängt av larmet och ska missa flyget.
Men klockan slog 7 och jag drog iväg, fick mjölksyra ganska direkt i top section så jag fick dra ner på tempot till jag fick in ett skönt flow. När jag kom ner till hinderbanan taggad jag till för det är ju det här jag är bra på. Alvaro som också jobbar här på Mikes följde med mig genom hela den delen och peppade mig för ibland kan jag bara bestämma mig för att ge upp när något känns jobbigt så det var skönt med mentalt stöd och grym pepp.
Mikes hinderbana har 76 hinder och är värre än Tough Viktig och alla dessa hinderbanor tillsammans, det är så mycket terräng och svårsprunget på vissa delar, jävligt brant och det är liksom inte “fina hinder” utan det är rejäla stockar, däck, riviga rep mm och det är ju det som är charmen med det hela. Och jag älskar det! Dock är det en stor nackdel om man är kort för det är stora och höga hinder…
Hinderbanan gick bra och när jag skulle in i Combat Zone fick jag lite flashbacks från förr för det har liksom inte vart min starkaste del. Det här är jag har tappat så mycket tid tidigare för att jag vart för svag men det kändes som att den här delen var min starkaste del denna dag. Jag hade grymt flow genom allt och kände mig stark genom alla hinder det var mest händerna som gjorde ont. Vissa gånger fick jag även kramper i underarmarna för att dom fick så mycket pump men det var bara att försöka att skaka av det, vila och sedan köra igång på nästa del.
Jag klarade av nästan alla hinder, det var ett som jag gjorde straffburpees på istället och det var en armgång i Combat Zone för jag ville klara mig inför armgången över poolen. Klarade man inte den så var det Suicide Hill och tro mig när jag säger att den heter så av en anledning. Den är så brant att man knappt kommer upp med bilen där. Så jag gjorde mina burpees, gjorde klart Combat Zone och kom sedan till poolen. Klarade nästan av armgången, mina händer och armar var så trötta så jag hade ingen greppstyrka kvar. Jag var så nära men när jag skulle ta sista taget så gled repet ur mina händer. Så det var bara att springa straffrundan.
1 timma, 32 minuter och 12 sekunder senare var jag inne i mål. Jag har sagt under veckans gång att någonstans runt 1,5h bör jag klara mig på och när jag såg tiden blev jag så stolt över mig själv. Jag är så glad över att jag har så bra relation till min kropp, vet vad den är kapabel till att klara av och att jag har blivit mycket bättre psykiskt än jag vart tidigare. Jag gav aldrig upp och kämpade så mycket jag bara orkade och kom in på en tid som jag verkligen ville klara av. Jag är grymt stolt över mig själv och jag älskar att jag hela tiden uppnår och klarar av saker som jag bestämmer mig för att ta mig an. Jag kan nog säga att jag har en vilja av stål! 🙂
Direkt efter hinderbanan kastade jag mig i duschen, tog emot de andra i målgången sedan totaldäckade jag i sängen. Jag var så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna så därför kommer inlägget upp nu. Vi har 30 min på oss att fixa oss inför kvällen. Jag har bokat bord åt alla på några vänners restaurang Occo som ligger i Puerto Banus så vi ska ta oss dit för att avsluta den här veckan på ett riktigt trevligt sätt!
Om ni vill se klipp från dagen kan ni göra det på min Instastory @annica.

Mina träningskläder hittar ni här- Länk!


8 kommentarer8 kommentarer om “Jag klarade Mikes hinderbana!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här