Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:01 | May 16, 2019

Combat Zone

Innehåller adlinks

Sporttopp- Länk! // Skor (perfekt för terräng!)- Länk!

Hej!
Vi är på stranden på vår lediga dag för lite roliga aktiviteter. Det är stekande hett och trots att jag vart duktig med att smörja in mig med SPF50 och SPF30 direkt efteråt för den var fetare så har jag ändå bränt mig.
Vi har vår vila idag för att imorgon är det ju race i hinderbanan. Eftersom gruppen springer 7:30 på morgonen så behöver jag springa en timma innan vilket betyder att jag ska upp 5:45 och löpa 6:30. Shit alltså, bland ormarna… jag såg en orm igår när vi skulle ut i hinderbanan och jag fick kalla kårar genom hela kroppen, det var så äckligt. Visst att den är mer rädd för mig än jag för den men man är ju liksom inte van att se vilda ormar direkt.
Här kommer lite bilder från Combat Zone som är den sista delen i hinderbanan. Det kommer vara mycket hinder och löpning och allt avslutas med mycket överkropp, jäkligt tungt också. Men jag känner mig ändå ganska stark och trygg nog att testa alla hinder. Klarar man dom inte är det 25st burpees/ missat hinder.
Den här klätterväggen ni ser är i slutet av combat zone och det här var första gången jag testade den. Jag kommer klara den men den är lite obehaglig för det känns som att man ska falla bakåt. Jag går in med inställningen att klara allt och ramlar jag och gör illa mig får jag ta det då. Går man in i detta och tvekar, det är så man gör sig illa.
Nu ska jag leta skugga, är verkligen ingen soldyrkare så utan håller mig gärna under parasoll och slappar.

Jag kör Wilma i skottkärran. Den här lilla snärtan är strax över 20 år och är grym på denna typ av träning! Jag är så impad av henne!

Log Press.


9 kommentarer9 kommentarer om “Combat Zone”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilket litet muskel-paket du är! Så imponerad hur stark “lilla du” är! 😀

  Reply
 • Tackar 😀

  Reply
 • Att du orkar pressa dej så här i solen jisses?!

  Reply
 • Ja det var tufft men kul 😀

  Reply
 • Va fan träna du med gamla gubbar för? ser du inte att dom bli sugen på lite lammkött? Träna med folk i din egen ålder! Obehagligt att han en gubbe stirrandes på sig.

  Reply
 • Herregud vilken onödig kommentar. För det är just precis sånt man tänker på, ska dom blunda varenda gång?

  Reply
 • Otroligt dömande kommentar Oskar. Vad definierar gammal? Vid vilken ålder är en man för gammal för att träna på en träningsresa eller vara tränaren själv? Och vad säger att han är straight?

  Reply
 • Mike äger stället FYI!!! Och han kollar så vi kan tekniken!

  Reply
 • Kan inte du göra ett inlägg där du rekommenderar bra och sköna träningskläder? tex bra tights som sitter på plats och är sköna, och sporttoppar med bra support i? Du är sån himla stor inspiration!

  Reply