Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:14 | May 14, 2019

Styrka för överkroppen

Innehåller adlinks

Mina skönaste löparskor (orkade inte byta till “styrkeskorna”) – Klick! // Shorts- Klick!

Det blev en eftermiddag på stranden innan vi körde igång Combat Zone 16:30 med Mike. Vi har precis ätit middag och jag sippar på min Cola Zero innan jag hoppar in i duschen. Kroppen har redan fått en del blåmärken och skrubbsår men det är ju något som jag gillar med det. Jag känner mig lite extra cool när jag har lite sår haha. Och när jag är här så känner jag mig som Lara Croft i Tomb Raider. Jag har alltid haft en grej för den karaktären, enda sedan jag var liten och kunde spela det TV-spelet, jag har alltid tyckt att det är coolt med brudar som kan fightas, lyfta tungt, vara rejäla liksom!

Som jag sa så kommer det bli en hel del träningsinlägg framöver och alla kommer i knepiga tider eftersom vi har flera olika pass typ varje dag. Så dom kommer pö om pö och här kommer passet som jag och Pischa körde själva i söndags, det var ett tungt överkroppspass men i ett lugnt tempo:
8st latsdrag
4st slänga 30kg boll över axeln
2min vila
– 4 varv
10m dra släde (85kg+släde)
6st plankrodd/ arm
2min vila
– 4 varv
Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka att få ordning på alla bilder som tagits och försöka att rodda få ordning på allt för jag har liksom tappat greppet om vilka saker vi gjort under dagarna. Det är lite så här, man bara är här och nu och fokuserar verkligen på det man gör. Sedan har vi hunnit träna så mycket att det känns som vi redan vart här i en vecka haha! 😀

Vi är inte på något lyxretreat utan här är det rough… men jag älskar det! 😀


1 kommentarerEn kommentar om “Styrka för överkroppen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Burit tvillingar nu i 8 månader och snart är de ute! Blir så jävla taggad på att komma igång igen när jag ser er resa, kliar i kroppen haha! Lär väll ta ett tag men sparar era pass ni lägger upp 😍😍😍

    Reply