Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:52 | May 13, 2019

Träningspass för tre eller fler


Hej på er!
Alltså vi har verkligen haft fullt upp här idag och det är så förbaskat jäkla roligt. Jag njuter verkligen av varenda sekund här, till och med när jag typ fick panikångest i hinderbanan idag men det var för att jag tog ut mig maximalt. Min kropp blir lite förvirrad ibland när min puls går upp, om det är av träning eller ångest men jag satte mig för mig själv, andades och fem minuter senare började det lugna sig.
Men nu om gårdagens pass. Vill förbereda er för att det kommer bli en hel del träning denna vecka men för er som gillar det, se till att spara ner passen så ni själva kan testa på dom. 😉
PASSET: (Jobba tre och tre)
300st air squats
300st kettlebellswingra
300st wall balls
300st ball slam
300st burpees
-Man ska tillsammans bocka av alla dessa repetitioner.
-Två av personerna ska bocka av repetitionerna men det är bara en som får jobba i taget.
-Den tredje personen ska springa 200m i rejäl uppförsbacke. Har man inget löpband så kanske man får köra hoppret, airbike, cykel eller dylikt.
-Man får bara jobba med en övning i taget och när man gjort alla 300 repetitionerna på den får man få vidare på nästa.
Laget jag körde med klarade oss under timman men det var knappt. Och uppförsbacken vi springer i här är fruktansvärd, alltså det var brutalt. Men fasen så kul det är med teamträning för man blir ju så peppad av varandra och ger verkligen allt för att få ett bra resultat. 🙂
Om man är tex fyra personer ökar man till 400 reps av allt samt lägger till en övning (tex att den fjärde personen står i planka)

Pischa visar vår uppvärmning.

Wall balls.

Fattas bara ett par djävulshorn. 😉

Ball slam.

Dööööööd efteråt!

Så vi hoppade i poolen! 😀


3 kommentarer3 kommentarer om “Träningspass för tre eller fler”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Shit vad nice men samtidigt äckligt hahaha att hoppa in i poolen sådär efter träningen. Underbar känsla.
  Men vad läskigt att kroppen inte kan avgöra om det är ångest eller träningens höga puls, är det bra för dig att köra så hårt och intensivt då? Brukar inte läkarna rekommendera tvärtom? Lugnare pass? Berätta gärna så att man vet.. stor kram.

  Reply
 • Alla människor har ju ångest till viss del. Det är väl bara de som har så mycket att det blir problematiskt som behöver läkare? Jag har samma “problem” som Annika vid hård träning, kroppen känns som precis innan man bryter ut i storgråt, haha.

  Reply
 • Verkar som et grymt pass som måste testas!
  men när vet man när man ska yta? när personen från backen har sprungit klart så byter man eller? så man bockar av receptionerna och byter varje gång personen har sprungit klart i backen. För alla ska väl göra alla övningar? så att man ska dela på airsquats med mera?

  Reply