Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:18 | May 12, 2019

Jag mötte ett svin på morgonpromenaden

Innehåller adlinks

Jacka- Klick! // Skor- Klick!

Jag kan inte förstå att jag är här, det är så jäkla underbart och trots att jag har sådan jäkla värk i kroppen så kunde jag inte njuta mer. Och tanken av att jag har en hel vecka framför mig är magisk!
Resan hit gick jättebra trots att jag bara hann sova i tre timmar, jag hade ju inte packat och fastnade i telefon med Pischa innan jag skulle lägga mig så när klockan närmade sig midnatt insåg jag att jag verkligen behövde sova för att vila lite innan taxin kom.
Vi kom fram, åt lite lunch och sedan hade vi första passet runt 15-tiden. Vi tränade på i strax över en timma och det var ett tufft jäkla pass men det är exakt så det ska vara här. Ni kommer att få passet här i bloggen imorgon men det är verkligen perfekt att köra om man är tre eller fler personer som vi  köra tillsammans. 😉
Sedan redan kl 18 hade vi vårt andra pass på två timmar. Men det var inte ett träningspass så utan det var en instruktör här från Mikes gym så tog med oss till hinderbanan för man får inte vistas i den om man inte fått en introduktion. Men det var så kul och jag kände mig jäkligt stark i hindren men på sista hindret så gjorde jag typ illa axeln. Jag tryckte ifrån och det knäppte till samtidigt som det kändes som att något hamnade konstigt och sedan åkte tillbaka. När jag gör illa mig brukar jag inte säga så mycket om det inte är jätteallvarligt så jag lät det var men efter några sekunder var det som att min arm domnade av och efteråt började sticka. Jag misstänker att det kan ha vart någon typ av “stukning”, ni vet när man stukar foten och ledbandet blir lite uttöjt, den känslan är det i axeln och det känns när jag lyfter upp handen ovanför axelhöjd. Men jag tänkte ta antiinflammatoriskt och vila axeln och köra allt annat som jag kan.
Jag somnade ganska snabbt igår, jag var helt slut. Men 7:45 ringde alarmet för kl 8 skulle vi ta en soft morgonpromenad i soluppgången, så det blev en 3,5km i upp- och nerförsbackar men det var sådan skön start på morgonen innan frukost. Innan vi kom iväg mötte vi en söt liten tjej efter vägen, ett litet svin som gick runt och grymtade. Jag älskar att det är så mycket djur överallt, det springer hinder hej vilt här och är så sociala så mitt hundhjärta blir ganska mättat om dagarna fast jag ska inte sticka under stolen med att jag saknar min lilla tjej därhemma. Men hon är med dagmatten och tydligen är hon med henne på yoga varje morgon. Så himla gulligt! Utöver det är det såklart träning och långpromenader så hon njuter nog också för fullt! 🙂


8 kommentarer8 kommentarer om “Jag mötte ett svin på morgonpromenaden”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du skulle ju ta med hunden ??

  Reply
 • Till Kroatien ja. Detta är Marbella ☺️

  Reply
 • Såg precis att Marcelo har 🐶 ?

  Reply
 • aj då, hoppas det går bra med axeln, att det inte blir en allvarlig skada och hindrar dig från att kunna träna den här resan.
  lycka till med allt.

  Reply
 • Asså du och Ako skulle ju vara perfekta paret!!!!! Ni två! 😍😍😍😍

  Reply
 • Så härligt! Vill också på träningsresa i värmen 😍😍 speciellt med erat gäng! 🙌🏼

  Reply
 • Varför måste man flyga utomlands för att träna?????

  Reply
 • Är väl inget måste men vissa tycker kanske att det är roligt att åka på träningsresor utomlands. Samma som att vissa tycker om att åka och sola å bada utomlands. Har själv varit på träningsresa och jag skulle hellre åka på det 3 ggr om året istället för en vanlig semester med sol och bad 🙂 tur alla är olika. Hoppas du fick svar på dina funderingar 🙂

  Reply