Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:49 | May 10, 2019

Styrkefest med @PTbyEva


Fick ett sms av Pischa med ett klipp från Mikes gym, fatta att jag åker till Marbella imorgon. Jag har ju verkligen börjat att “leva i nuet” och inte tänka så mycket framför för att kunna hålla fokus på det jag gör och nu har det blivit så att jag knappt tänk på Marbella förrän nu på morgonen. Fan alltså, imorgon åker jag till Heaven on Earth! Jag älskar Mikes gym och det kommer bli extra roligt att vara där med Pischa för det var så vi lärde känna varandra. Jag åkte iväg på hennes första träningsresa som var dit och nu fem år senare åker vi dit tillsammans igen för att kötta i en hel vecka. Och det har byggts ut så otroligt mycket så om man tyckte det var slakt innan så kan jag bara säga att det här är på en annan nivå. 😀
Men igår körde jag sista passet på WörkOut innan Marbs och det var Eva som höll i det. Jag lärde känna henne på resan till Palma förra året den här tiden och hon har bilvit en så bra del av WörkOut. Efter den resan började hon arbeta på WörkOut och hon är verkligen så himla duktig tränare, jag tycker hennes pass är så roliga och det igår var både roligt och jäkligt tufft:
3st front squats (60kg)
6st jumping squats
4st ball slam (7kg)
8st raka marklyft med kettlebell (24kg)
Vila 2 min
– Detta skulle vi göra 6st varv
Ibland när man får vilan så hinner man liksom återhämta sig och varven känns ändå okej men igår kändes det verkligen tyngre för varje varv och när man skulle göra de raka marklyften med kettlebell fanns nästan ingen kraft kvar så jag var helt slut efter passet. Imorse när jag vaknade hade jag en träningsvärk som jag inte känt på länge och jag tackar gud för att jag inte glömde ta mitt magnesium innan läggdags för då hade jag nog haft jätteont i min kropp.
Dock brukar man ju känna av träningen som mest två dagar efter så det känns inte sådär jätteroligt att kliva upp 3:30 inatt för att åka ut till flyget om jag kommer ha rejäl träningsvärk haha! 😀

Jag körde med Paula och det är så himla roligt med henne för hon är så jäkla peppande. Sedan är hon ju så stark och jag gillar att köra med någon som är bättre än mig för det motiverar mig att bli ännu starkare och bättre. 😀


2 kommentarer2 kommentarer om “Styrkefest med @PTbyEva”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Dina tights, vart e dom ifrån?

    Reply
  • Annica, jag vet att du inte är dietist men jag försöker träna 4-5 ggr/v och är vegan. Jag börjar känna mig orkeslös vissa dagar och försöker äta så mkt protein jag kan men känner mig ändå hängig. Vore så himla intressant att läsa om dina eventuella tankar och ideer kring en vegansk livsstil och hård träning. Jag tkr du alltid tar ner tränig till en bra förståelig och relaterbar nivå.

    Reply