Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:27 | May 10, 2019

Nu börjar inredningsfasen- Nya köksstolar

Inlägger innehåller samarbetspartner!


God morgon på er och välkommen fredag!
Sitter och lyssnar på New music Friday och kom på att det är tre veckor sedan min låt släpptes. Målet med den var att den skulle streamas över 100 tusen gånger på en vecka vilket den gjorde. Idag spelas den i hela 71 länder och jag sitter redan med min nästa låt. Tanken är ju som sagt att släppa den 7e juni så jag jobbar på in i det sista för att klara det. 😉
Igår kom ju mina köksstolar och det är så skönt att ha något att sitta på förutom en pall eller en säng. Och visst blev dom bra!? Jag har sett detta märke @By_Crea på Instagram men då såg jag bara deras barstolar samt sängbord och jag fastnade verkligen för den raka, cleana modellen och när jag då såg att dom hade vanliga köksstolar också så beställde jag dom direkt. Man kan bestämma själv vilka färger man vill ha dom i samt vilket tyg så jag tog ljusgrå sammetsdynor med svart läder på armstöden. Eftersom jag har ett mindre köksbord just nu så beställde jag fyra stycken och när köper ett nytt större köksbord beställer jag tv å till så att jag har matplats för sex personer i alla fall.
Här ser ni lite av köket och väggen med pardörrarna ska jag riva, det är en del av renoveringen jag ska göra eftersom jag vill ha öppet mellan kök och vardagsrum just för att få den här sociala planlösningen. Och när det väl är gjort kommer bordet placeras lite mer till höger i bild för där det står idag ska jag ha en köksö. 😀

Jag kommer ju som sagt att köra färgerna grå, blå, beige, svar och vit i min lägenhet så dom här passar in perfekt!

Igår kväll när jag hade packat upp dom, det var så mysigt att sitta i köket, lyssna på musik och äta kvällsfika. 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Nu börjar inredningsfasen- Nya köksstolar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Många bloggare som har den stolen.(tydligen populär bland dom).

  Reply
 • omg så fint det blev, jättesnygg design och härligt stilrent, det kommer att bli så snyggt hos dig sen.

  Reply
 • Inte min stil. Vill ha vitt men mer ombonat. Stilrent tycker jag inte om känns så kliniskt.

  Reply
 • Snyygggtt!

  Reply
 • Gud så fint!! Måste vara så roligt att inreda från grunden 😍 Ser så fram emot resten! Kram

  Reply
 • Nygga stolar! Men VRF köpte du en sekelskiftslägenhet när du verkar vilja ha nått mer modernt och ska göra om å ta bort det som är det fina å charmiga med den gamla lägenheten? Vet inte, tycker bara det är synd att man inte typ “respekterar” det gamla historiska å tar vara på.. självklart får man ju göra som man vill å trivs med men blir mycket jobb att ändra på nått som egentligen redan är såå fint om man gillar den stilen😊

  Reply
 • Blir ledsen i hjärtat av att du ska förstöra dom underbara pardörrarna 🙁 om några år kommer ingen vilja ha öppen planlösning ändå 🙁

  Reply