Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:43 | May 9, 2019

They see us rollin…


Hej!
Gud vart har den här dagen tagit vägen? Imorse stack vi till Pom & Flora för att köpa med lite frukost, jag hann tvätta eftersom jag drar till Marbella på lördag, jag har fotat samarbeten, glidit runt på min sparkcykel för att lära Stitch sitta still på den så vi kan ta oss fram på det här sättet. Jag har hunnit fixa naglarna i Depends nagelbar inne i Kicksbutiken i Gallerian. Så himla kul att det går så bra för den och att dom har så mycket kunder vilket jag förstår. Det är ju asbra pris för manikyr plus att det går snabbt, perfekt drop in under lunchrasten! Så jag lackade med sele så att naglarna håller sig snygga under hela träningsresan. Mina stolar till köket kom även och wow vad bra dom blev, jag är så nöjd! Dock är jag mindre nöjd med DHL som levererade!
Visst var jag beredd på att bära upp dom själv men paketen ställdes på en lastpall på gatan och jag och Mikaela plockade in dom i trapphuset. Sedan frågar jag han som levererade om han kunde ta med sig lastpallen eftersom jag inte hade någonstans att kasta den. Fick svaret “den får inte plats i lastbilen” varpå jag svarar “men du lastade precis ut dessa fyra paket som stod på den, hur kan den då inte få plats?”. Han svarade tillbaka “men det blir jobbigt att flytta runt den i lastbilen. Ställ den efter gatan, jag vet att folk brukar göra det”. Men då sa jag ifrån, “man kan ju inte bara ställa sådant här efter gatorna och räkna med att andra ska plocka upp efter en. Det är inte okej”. Han tittade på mig, sträckte fram sin lilla apparat för en signatur, jag skrev på och han gick. Jag blev så irriterad och det här tycker jag verkligen inte är okej. Så är det någon från DHL som läser detta för detta vidare till er personal för vi ska hålla våra gator städade! 🙂
Nu ska jag hoppa i träningskläderna och rulla ner till WörkOut som ligger några kvarter bort, alltså jag sa det idag till både Mikaela och Daniel att jag trivs redan så himla bra på den här stadsdelen. Jag känner mig så hemma här och har så nära till precis allt jag behöver. På det fick jag en uppdatering på värdet av min bostad och från att jag köpte den till idag har den stigit med 140,000 kronor. Alltså jag är så glad över att jag verkligen fick tag på den här lägenheten för jag trivs bättre än någonsin och ser fram emot att växa in i den! 😀


9 kommentarer9 kommentarer om “They see us rollin…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åh jag nästan avundas din härliga ungdom. Att fortfarande kunna gå klädd så utan att vara fel. Jag är förbi 35 och då minsann tycker alla att det är dags att man ska klä sig som det. Galet egentligen, så för att man är runt 40 måste man klä sig som en tant eller? Jag ser ju ung ut, ser ut att vara 30 år. Varför måste jag klä mig med blommiga klänningar om jag inte trivs med det.
  Hoppas du hade en bra dag, galet att DHL har såna idioter hos sig. Vem skulle plocka upp saker från våra gator tänker han. Höjden av fräckhet. Och inte alls service att inte kunna ta emot den.

  Reply
 • Men inte måste du klä dig som en tant för att du passerat 30?! Jag är 45 och förvisso gillar jag blommigt och knytblus ibland för att nästa dag ha nåt helt annat på mig. Klä dig som du trivs!!

  Reply
 • Vad duktig du är med Stich, hon ser så lugn och avslappnad ut.

  Reply
 • Hej! Har inte sett Xenia på länge? Älskar din blogg!!
  Kramar

  Reply
 • Vart är din sparkcykel ifrån? 🙂

  Reply
 • Där står du på min gata i stan! Så fint när lunden grönskar och kyrkan i bakgrunden. Jag kommer antagligen att springa på dig när du hänger i krokarna så om det är nån som glor så kan det vara jag, hihi.. 🙂

  Reply
 • Fast alltså … Om du beställer grejer så är det ju du som är ansvarig för emballaget, inte transportören. Hur mycket extrajobb för chaufförerna tror du det skulle bli om alla tänkte som dig? :O Och vadå ingenstans att slänga den, har ju svårt att tänka mig att det inte finns någon återvinningscentral i Stockholm?! Du gjorde ju dessutom reklam för en bil dagen efter som du kunnat köra dit med…

  Reply
 • Får du in en lastpall i den så vill jag gärna veta hur…;)

  Reply
 • Fast jag beställde paket och lastpallen igår inte med mina paket 😉

  Reply