Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:24 | May 9, 2019

Ren och fräsch hud med kemisk peeling


Igår var jag på New Clinic och gjorde en kemisk peeling, en sådan med 50% glykolsyra och milkpeel. Jag har gjort det innan men aldrig någon som pirrade såhär mycket som jag kände direkt efter att “nu hände det något”. Den penslades på i några sekunder och Anna höll koll hela tiden för att det här är ingen peeling som avtar efter ett tag utan den är lika aktiv hela tiden och det är därför det är så otroligt viktigt att hudterapeuten som lägger denna peeling på dig har stenkoll på tiden.
Den här peelingen ska ta bort alla döda hudceller, rengöra porerna på djupet och ge huden en rejäl glow. Blev det så? Well om det blev!? Bilden ovan är tagen direkt efteråt och visst har jag bra hud i grunden men jag hade fått en hel del pormaskar efter all brun utan sol som jag använder men efter några sekunder av denna peeling var min hud alltså rejält vårstädad kan man lugnt säga.
Denna typ av peeling kan i princip alla göra men den anpassas såklart efter din hud. Men vill man ha sig en rejält städad hud där verkligen all skit kommer ut då bör du köra en sådan här behandling. Jag kommer att gå tillbaka om ca tre veckor för min andra behandling för jag tänkte göra tre stycken. Redan sådär dagen efter börjar är jag lite extra torr i huden så jag använder K-ceutic för att verkligen lugna huden, skydda och återfukta den. Det är inte ovanligt att man flagnar lite någon dag efter men jag har ju använt syraprodukter med lägre procent hemma så min hud är lite mer van vid det. Men som jag sa, jag är lite torr just nu och kommer säkert flagna lite men huden är så förbaskat jäkla ren och det är verkligen en känsla jag strävar efter när det kommer till min hud. 😀

Före, ni ser pormaskarna på min näsa bland annat och lite knotter i huden.

Anna penslar på peelingen.

Direkt efter, insmord och gojsig.

Men ni ser ju resultatet, ser ni hur ren jag är!? 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Ren och fräsch hud med kemisk peeling”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken förändring du har gjort Annica. Har i stort sätt följt dig sen man hitta dig i Big Brother! Från en ung tjejer > till en jättevacker kvinna! Du är som en grön banan som har mognat väl! 😉 Trevlig helg på dej.

  Reply
 • Och nyligen skrev du att hon var fejk för att hon använder fillers.. Är du schizofren? 😄

  Reply
 • Fejk? Har jag skrivit att hon är fejk? Varför hittar du på för?

  Reply
 • Hej Annica! Jag är ny här på din blogg och bara älskar att läsa dina inlägg! Du är så himla inspirerande!
  Och din hud… alltså wow, det är alla kvinnors dröm att ha en sådan hud! Otroligt fin!
  Hur har du fått den här huden? Är det via produkter du använder, kosten eller regelbundna ansiktsbehandlingar? Jag har under flera års tid haft problem med acne och acneärr och har inte hittat något som funkar för mig så som jag önskar. Jag skulle ju helst vilja ha en sådan hud som du har. Det är mitt mål. Jag är 25 år och “väntar” fortfarande på att få vacker och fräsch hud.. Jag känner att hudens utseende påverkar mig varje dag och framförallt mitt humör och hur jag ser på mig själv. Så om du har tips så får du gärna skriva tillbaka!
  Kram!

  Reply