Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:07 | May 8, 2019

Vinyl & leather

Innehåller adlinks

1. Länk // 2. Länk // 3. Länk

Har precis pratat med Samin om den här sommaren, jag har fasen en hel del bra spelningar. Inte nog med Summerburst och Lollapolooza så ska jag även spela på det här stället i Tylösand som är så himla poppis. Vi funderade på om vi skulle sätta ihop ett litet körschema så att ni som vill komma när jag spelar kan hålla koll på vart vi kan ha en fet kväll tillsammans. 😉
Inatt satt jag ju inte bara och kollade inredning utan jag satt även och kollade lite nya kläder. Jag beställde träningskläder men vette fasen om det hinner komma till på lördag då jag åker till Marbella. Varför har jag inte tänkt på detta innan, jag har ju knappt några shorts eller sköna linnen… Men sedan hittade jag en hel del vinyl och läder, alltså om ni inte äger ett vinylplagg eller läderplagg i detta nu så bör ni ta er en titt på dessa godingar och haffa något innan det tar slut. Jag själv la beslag på alla vinylplaggen ni ser här på bilderna för det är verkligen så hett just nu. Jag själv tycker att vinyl är “väldigt mycket” i sig så jag kommer nog försöka att tona ner det genom softa sneakers eller en gulligare topp, typ. Inte vinyl på vinyl för det blir too much även för mig. 😀
Men jag måste ändå säga trots att jag inte är så rosa av mig så ser jag verkligen fram emot den där rosa vinyldressen, passar till klackar likväl som ett par vita fräscha sneakers. 😀
Nu ska jag och Stitch ut en sväng, jag är ju helt lyrisk över min elsparkcykel så jag tänkte åka på den medan Stitch får springa på sidan, vi får se hur det går. 😀

1. Länk // 2. Länk // 3. Länk

1. Länk // 2. Länk // 3. Länk // 4. Länk


4 kommentarer4 kommentarer om “Vinyl & leather”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej. Vill bara önska dej och stitch en jättefin sommar. Och att ni kommer trivas i din fina lägenhet. Jag varit jätteledsen över visa ord man hört. Men glad jag inte är likadan. Och så glad du har daniel som vän. Stor kram fina. 😊😉

  Reply
 • Snygga kläder men inte min smak. Alltså inte på mig menar jag då.
  Vad kul med alla spelningarna!! Jag tycker du är asgrym

  Reply
 • Nä, usch såna kläder går bort. Prasslar, man stinker om det är varmt, plaggen avger någon lukt i värme. Been there, done that liksom. Så jädrans obekväma. 🙂

  Reply
 • Det är snyggt!!! Blir dock varmt och svettigt på sommaren… –

  Reply