Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:49 | May 7, 2019

Iredning, Lollapolooza & “Jakten på lycka”


Jag då har jag pluggat in min dator och ska försöka att jobba på som vanligt. Flytten igår gick så jäkla bra, alltså verkligen. Jag är så jäkla tacksam över att det finns flytthjälp så det enda man behöver göra är att ge dom nycklarna och sedan packa upp när alla boxarna kommer. Jag höll på fram till midnatt ungefär innan jag kände att det var dags att lägga sig men det mesta är på plats. Det enda som jag vill ha nu är mina köksstolar och min soffa. Det ska komma denna vecka så jag håller alla tummar och tår att det verkligen blir så för det hade verkligen vart så skönt!
Men nu börjar ändå det roliga, att kolla ny inredning. Jag sålde av mig det mesta eftersom det var anpassat till den förra lägenheten, här är det andra mått och en liten annan känsla så jag vill verkligen anpassa inredningen efter det. Jag hade även över en snickerifirma igår och berättade mina planer på hur jag vill göra om så det kommer bli en del renovering i denna lägenhet också men det är verkligen ingen brådska med det. Lägenheten är fin och man behöver inte göra om den men jag vill sätta min egna prägel på den så det kommer påbörjas sakta men säkert under sommaren först just nu behöver jag lugn och ro runtomkring mig.
Såhär är det ju, igår avslöjades det att jag ska spela på Lollapalooza här i Stockholm, alltså förstår ni hur galet det är!? Det kommer bli Sveriges största festival rent publikmässigt och på det är min andra låt i rullning och jag har satt en deadline den 17e maj och gör allt för att försöka hålla den, jag vill att den ska släppas den 7e juni så på Summerburstfredagen. Hade inte det vart perfekt tajming!? 😀 Då skulle jag kunna spela den på lördagen när jag själv kör.
Många av er har frågat om podden och sorry sorry sorry att det blivit som det blivit men jag har verkligen så mycket annat som jag måste lägga mitt fokus på. Precis som jag nämnt i podden, för att man ska bli riktigt bra på något och verkligen uppnå sina drömmar måste man skala av allt annat som inte bidrar till att du går vidare. Och visst är podden uppskattad av många men för mig skapar den mer stress och äter upp mer tid som jag kan lägga på något som jag verkligen vill växa inom. Så det kommer nog inte bli något mer poddavsnitt och ja, det blev en jäkligt konstigt slut men sådant händer ibland.
Idag kommer jag då att sitta med musiken, försöka att packa upp det allra sista och sedan försöka få in rutinerna här så jag kan leva på som vanligt. Ha en fin tisdag allesammans! 😀


10 kommentarer10 kommentarer om “Iredning, Lollapolooza & “Jakten på lycka””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • är du osams med Xenia? eftersom man ser henne inte längre på dina stories.

  Reply
 • Jag jobbar med sociala medier, det gör inte hon. Jag kan uttrycka mina tankar och känslor här men det kan inte hon. Och jag kommer inte prata för någon annan så det enda jag kan säga är att det är inget ni behöver tänka på. 🙂

  Reply
 • Nu antar jag, men det känns ju verkligen som att du är osams med Xenia? Förstår SJÄLVKlART om du inte vill gå ut med anledningar då det är mellan er och er privata business, MEN är det inte bättre att ba “Jag å Xenia umgås inte så mkt längre av diverse anledningar”, känns ju inte som att det du skriver i inlägget är anledningen?

  Reply
 • Varför skulle det vara så bara för att jag inte har tid att padda?

  Reply
 • Blev ju så med förra frisören oxå.Har svårt dela inkomst med någon. ?

  Reply
 • Känns ju jättekonstigt och oseriöst att bara avsluta från ingenstans. Osams med xenia? Som ovan skrev, samma som med frisören?

  Reply
 • Nej där var det att hon ville att jag skulle komma på hennes bröllop men jag klarade inte av det.

  Reply
 • Man ska inte göra business med nära och kära av den anledning att det kan sätta vänskaper och förhållanden på spel. Nu vet jag inte om något har hänt men det låter så. Nu hoppas jag dock att inget har hänt, för du och Xenia va ju asbra vänner. Det vore väldigt trist att ni skulle splittras, men kanske att man tar en paus, men då kan man skriva om det tänker jag. Ja jag vet inte. Svårt det där med att göra business med vänner.
  Lycka till med allt och hoppas det går bra med X och alla andra i framtiden <3

  Reply
 • Så tråkigt att ni inte fortsätter med er podd för jag har uppskattat den och har gått här och längtat efter nytt avsnitt men jag förstår ditt beslut. Gör det som är bäst för dig!

  Reply
 • Hej bästa Annicka vilket är bästa start kitet för att göra musik hemma som du. Musikprogrammet samt datorn o sampler samt mini synt. Jag har stora drömmar vill göra musik som kag spelar alla instrument men just vilket musik program e bäst börja med tacksam för svar .

  Reply