Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:43 | May 6, 2019

Idag flyttar jag!


Dagen D är här, idag åker mitt pick och pack till den nya lägenheten. Jag har varit i den en gång och det var på visningen som jag fick och då kändes det så rätt. Sedan har jag bara drömt mig in den via bilderna jag har på telefonen så det ska bli kul att komma dit igen för att den här gången skapa ett hem och INREDA. Jag tycker det är så kul med inredning och jag vet att det är uppskattat av er med så ni kan förvänta er en hel del sådana inlägg framöver. 😉
Jag tänkte såhär att jag uppdaterar er med “just nu” inlägg under dagen från mobilen så att ni får hänga med. Och at the moment tvättar jag mina sängkläder så jag kan bädda rent när vi kommer fram. Jag har duschat och fick lufttorka då mina handdukar är nerpackade. Jag ska ta mig en Clean för att piggna till, göra mig fräsch och sedan ska jag och Stitch promenera till mäklarfirman för att signa de sista papperna och få nycklarna. 🙌🏻


2 kommentarer2 kommentarer om “Idag flyttar jag!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Godmorgon, läs det som skrivits på senaste inlägget om hur du ska få tillbaka dina pengar, jag var med om något liknande och jag fick illbaka mina pengar genom kronofogden, kontakta banken dom hjälper dig, lycka till med flytten!

    Reply
  • Är det slut med poddarna ?

    Reply