Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:08 | May 6, 2019

Allt är på plats

Eller okej allt är inte på plats men allt som ska vara i lägenheten är här. Vi har tömt alla kartongerna och sakerna är inne i skåpen men det är kläderna bland annat som jag ska ta itu med själv.
Mikaela har vart med mig hela dagen, fan vad hon är guld värd alltså! Daniel och Ellen kom lite senare också och hjälpte till så det har vart en mysig eftermiddag. Vi öppnade lite champagne och skålade för framgång, för inte nog med att jag flyttat till en fin och stor lägenhet så avslöjades det även en till stor sak. Har ni inte sett kan ni smita in på min Instagram och kolla min story. 😉
Vi pysslade på, lyssnade på musik och gick igenom mina renoveringsplaner men nu har alla åkt och jag ska ta itu med det sista. Det kommer dock bli en jobbig första natt för de som bodde här tidigare tog med sig rullgardinen i sovrummet… så jag kan inte mörklägga någonstans men vet ni vad? Det är inte ens ett problem känner jag, jag kan täcka för mina ögon inatt och lösa det imorgon för nu är jag här, i min lägenhet som jag längtat så mycket efter.
Under denna vecka ska min soffa komma samt mina köksstolar och det skulle verkligen bli så skönt om dom kunde komma så snabbt som möjligt så jag har någonstans att sitta när jag är hemma. Vill inte få min säng till någon arbetsplats. 🙈


13 kommentarer13 kommentarer om “Allt är på plats”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow vad fint det ser ut! Stort och rymligt att döma på bilderna.😻
  Och vilken kul nyhet också, grattis till framgång. Vad kul att allt går så bra måste jag säga.
  Kämpa på, du är så värd all framgång du kan få fina.

  Reply
 • Herregud som jeg har gledet meg til å se den nye leiligheten! Den ser ut som en drøm! Stor plass og dobbeltdører.
  Gleder meg masse til å se hvordan du velger å innrede 😊

  Reply
 • Är så genuint glad för din skull haha! Gud vad kul med ny lägenhet!

  Reply
 • Så välförtjänt! Grymt jobbat 🙂

  Reply
 • Jag förstår om du och xenia har saker som kommer ivägen, viktigare saker än podden osv som ni måste göra men tycker det är sjukt oseriöst och oproffessionellt av er att bara skita i den och inte ens skriva någonstans att ni inte hinner med i veckan, eller nå. Ger bara ett sånt oseriöst intryck och att du som inte bryr dig ett dugg om dina lyssnare. Är ju trots sllt vi som läser din bligg/lyssnar på podd osvosv som gör att du kan ha det jobb du har så lite kan du väl ge tillbaka och visa lite ödmjukhet 🙂

  Reply
 • Anna, hon har faktiskt skrivit att saker kom i vägen för dom båda. Du kan väl själv visa lite ödmjukhet och glädje för att hon flyttat i dag. Du överlever säkert ändå.
  Tror säkert hon fick skjuta på jobb m.m. för flytten, det tar tid och tar på krafterna. Är inte alls bara vi läsare som försörjer henne, det gör hon bra själv men visst bidrar vi. Tänk dig in i hennes situation, du måste flytta och inte får ledigt från jobbet, hur gör du då?
  Nä, sluta tjura nu och läs lite andra bloggar under tiden.

  Reply
 • Jag har aldrig sagt att jag inte är glad tycker det ska bli jättekul att få följa med i flytten, jag sa att jag förstår att saker kommer ivägen men det har gått 2 veckor nu och ingenting har kommit upp så menar bara att det verkar oseriöst osv som jag skrev att inte meddela sina lyssnare som alla andra poddare gör, hon lixom bara ignorerar frågan.
  Vill du veta det? Jag jobbar heltid inom vården, flyttade för ca 6 månader sen och inte fasen fick jag ledigt från jobbet för att jag ska flytta? men vet du vad? Det gick bra ändå men jag är väl en superwomen eller nå 😉

  Reply
 • Som jag skrattat, så roligt snålt att ta med sig en rullgardin liksom. Varje gång jag flyttat har jag lämnat samtliga rullgardiner, gardinstänger och lampor. Ibland lämnat gardiner kvar och någon gång har jag haft nån asdyr lampa som jag vill ha med mig men lämnar iaf sladd och glödlampan kvar samt en dassrulle och tvål!. Tänk och flytta på hösten eller vintern och det blir kolsvart tidigt, lite vänlig kan man vara.
  Men jag har varit med om att folk tar med sig persienner och dassrullen samt dörrknoppar.

  Reply
 • Man har faktiskt inte rätt att lämna kvar saker hur som helst när man flyttar… jag skulle bli sjuuuukt irriterad om någon lämnade en ful rullgardin, en lampa i taket eller nån möbel som jag sen skulle bli tvungen att montera ner och göra mig av med! Ta med skiten liksom.

  Reply
 • Elleonor, du har helt rätt, oftast har det varit visning och sedan har jag frågat. Speciellt under den mörka årstiden då det kan vara skönt att ha en lampa direkt när man kommer. Jag har haft många platsinredda detaljer som rullgardin innanför fönsterkarmarna. Sedan har de nya hyresgästerna själva frågat ibland om jag kan sälja eller lämna vissa saker. Inte skulle jag lämna fula utslitna saker inte 🙂

  Reply
 • Hej Annica. Hur stor är lägenheten som du har flyttat till? 🙂 Roligt att du har flyttat och lycka till en nya lägenheten. Blir det några inredningsvloggar på Youtube? Eller har du slutat med Youtube helt? Och håller dig till bloggen/instagram nu mera? Lycka till med allt. 🙂

  Reply
 • Hej! undra bara hur de går med din och Xenias podd? Känns som ni inte umgås så mycket längre? Kommer de påverka podden? Tyckte verkligen den var så bra!

  Reply
 • Woooow vad jag drömmer om dagen då jag köper lägenhet när jag ser dessa bilder! Stort grattis! Det ser helt fantastiskt ut!

  Reply