Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:46 | May 3, 2019

Swedish House Mafia


21:30 var jag, Daniel och Bea på Tele2 arena, redo för SHM som skulle kliva på runt 22.
Konserten var bra, alltså det var en riktig show. Hela scenuppbyggnaden var världsklass, ljusshowen alltså utseendemässigt kunde det inte bli bättre. Musiken var hård vilket jag hade väntat men… jag tycker att det var lite för mycket “mellanakter”. Alltså det var väldigt upp och ner så precis när kroppen började gunga med till musiken så dog det ut lite och ett intro kom igång för nästa låt. Man hann liksom stå och vänta och hinna tänka “vad händer nu, ska man sticka på toa, ta en drink” ni förstår.
Sedan när låtar som man kände igen kördes så var det kanske 30sek av dom innan ett helt nytt dropp kom. Jag tyckte man också märkte av vilka låtar som tillhörde vem för det var liksom tre olika musikstilar vilket var lite “förvirrande”. Det kom typ RnB mot slutet och publikhavet stod stilla, det enda som rörde sig var var huvuden som tittade på varandra fram och tillbaka. Från logen där jag stod kunde man se på publiken vad som gick hem och inte så kan dom tror jag definitivt att dom kommer ändra om lite inför de kommande showerna.
Jag tog knappt några bilder. Jag sa till och med till Daniel under showen när han fipplade med kameran för att han skulle filma fyrverkerierna “Daniel, njut av det istället” och han lade ner luren.
Jag har verkligen blivit bättre på det här att inte dokumentera precis allt jag gör och vara i stunden för alla behöver inte hela tiden veta vad jag gör. Det är bara jag själv som vinner på att ta in allt och njuta än att fota och filma massa till alla andra för då går ju jag miste om sådan som jag verkligen tycker om. Och är det något jag älskar så är det ju housekonserter/ festivaler. Men det blev småsnuttar från kvällen men vill ni verkligen se det själva så tycker jag ni bör uppleva det genom att köpa en biljett och ta er iväg med era bästa polare för en härlig kväll! 💕


7 kommentarer7 kommentarer om “Swedish House Mafia”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Börjar bli stressad … VART FAN ÄR XENIA?! Lever för podden!

  Reply
 • En liten påminnelse om att hon också har ett liv med saker som måste göras och jag tänker inte skriva allt hon gör i sitt liv för det är just precis hennes 🙏🏻

  Reply
 • Undrar oxå var hon är innan var hon med överallt dygnet runt…o nu inte ett ord om henne?

  Reply
 • Vi sitter inte ihop 🙈 hon har saker hon behöver göra och jag har mina och ibland passar det inte båda

  Reply
 • Fler borde njuta av nuet 😍 man vill ju dokumentera och ha det sparat såklart! Men man måste njuta med 🙂

  Reply
 • Jag håller verkligen med om konserten! Det var jättekonstigt att knappt någon låt gick ihop med denna andra, det blev alldeles för många tystnader för att vara en konsert och man fick som aldrig en chans att verkligen dansa loss utan att bli avbruten.

  Reply
 • Precis så. Hörde att det var många som upplevde det så.

  Reply