Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:19 | May 3, 2019

Jag blev spådd

Innehåller adlinks

Set- Klick! // Väska- Klick! // Skor- Klick!
Ligger helt utslagen i soffan hemma hos Beatrice och Nicklas. Jag följde med dom hem efter pressbrunchen. Den här fredagen ville jag bara chilla för att under helgen ska jag fixa det sista inför flytten på måndag.
Igår eftermiddag var det Boka Direktgala och jag löser alltid något att ha på mig i sista sekund. Så jag tog på mig outfiten ovan minuten innan vi satt i bilen och kastade på mig en magväska för att det inte skulle vara så himla dressat.
17:30-18:30 var det VIP- inbjudna och då fick man testa på olika tjänster i de olika montrarna innan alla andra så jag stack direkt till en spådam som satt där. Och läsningen hon gjorde kunde inte vart med korrekt. Hon nämnde mycket om det förflutna som kommit upp och att jag bör samarbeta mycket med tjejer. Sedan bör jag få bort stressfaktorer i mitt liv, allt som på något sätt gör att jag blir stressad och tappar fokus på det som jag vill. Jag behöver vila en hel del, hitta ett lugn och inte stressa fram något trots att jag vet exakt vad jag vill. Och vad min magkänsla än säger, även om det “makes no sense” så måste jag följa den. Sedan var det mycket annat som jag inte vill ta upp här.
Men jag skulle vilja bli läst i en timma och se vad som sägs. Jag skulle inte säga att jag helt tror på allt som sägs för mycket kan stämma in på många. Men jag tänker att det kanske kan hjälpa till lite i frågor och funderingar man har, så det blir en liten placeboeffekt. Typ om man går i vissa tankar “ska jag göra det där” och en spådam säger att du ska tuta och köra så kanske man faktiskt tar sig modet att göra det.
Har ni blivit spådda någon gång? Och stämde det in på er?


3 kommentarer3 kommentarer om “Jag blev spådd”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Törs inte🙄

  Reply
 • Blivit spådd en gång och nästan allting passade in! Vissa saker hon sa skulle hända, hände aldrig men när hon beskrev mig och min familj va det spot on!

  Reply
 • Äkta R e d u c t i l. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.
  r e d u c t i l @ protonmail.com

  Reply