Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:08 | April 30, 2019

Det var inte bara en komplimang, det var även ett statement


7:14 vaknade jag imorse helt av mig själv, så taggad på att ta mig ut på en morgonpromenad med en podd i lurarna och en glad vovvis. Efter ca 10 min promenerande så möter jag en löpare i spåret som pratar till mig så jag får dra bort lurarna lite snabbt och samtidigt som hon springer mot mig säger hon “du är sådan jävla inspiration, du är så himla bra fortsätt med det du gör”. Kan ni förstå boosten som jag fick när hon sa detta till mig. Visst var det en otroligt härligt komplimang men det kändes mer som ett statement och när hon sa det träffade det rakt in i mitt hjärta. Att få den starten på morgon när jag inte hunnit få så mycket intryck av dagen ännu kunde liksom inte bli bättre. Jag blev så glad och det var nog första gången på länge som jag verkligen kände “jag är fan bra”. Att en random tjej som bara springer förbi mig på min morgonrunda och gav mig sådan boost, fan vad glad jag är att jag mötte dig för efter det kändes det som att det här kunde bli en av de bättre dagarna på så länge. Nu kan jag ju inte säga att jag inte haft bra dagar för det har jag, men den här kommer högt upp på listan och det var bara att få den kommentaren på morgonen. Tack fina du och fortsätt sprida sådan positiv energi för det smittade verkligen av sig! <3

Den här rundan kommer jag ändå att sakna litegrann, jag kan ju den utantill och vet exakt hur lång tid den tar beroende på vilket tempo jag håller och den är inte bara viktig för mig utan även för Stitch. För mig är det så viktigt att hon får sina längre promenader och där hon verkligen får stanna och sniffa omkring. Jag tar sällan promenader med henne där hon bara ska följa mitt tempo och gå bredvid som en lydig hund, för mig är det viktigt att hon också får aktivera skallen och nosen som en hund ska göra. Sedan är det ju såklart annat när man går i stan för då går hon tätt intill mig på sidan men jag försöker alltid tänka “vad hade Stitch tyckt det vore roligt att göra” och sedan gör jag sådant som jag vet att hon uppskattar.
För mig är det inte bara att ha en hund som sällskap utan det är också en slags hobby, man ska ha ett intresse av hundar om man har hund. Man ska tycka om att umgås med dom och aktivera dom. Visst behöver man ändra sin livsstil litegrann när man väljer att skaffa hund och ärligt talat så blir jag ganska så irriterad på människor som pratar om det som om det vore ett stort jäkla problem. Typ “ah jag kan inte resa dit, jag kan inte göra det här för jag har hund och hittar ingen hundvakt. Jag hinner inte göra dom här sakerna som jag vill för hunden tar för mycket tid” alltså varför har du ens skaffat hund om du inte är beredd på att lägga ner tid och energi på den!? Och framför allt prioritera den!!!
Jag planerar väldigt mycket efter min hund. Ska jag iväg ser jag till att göra allt innan jag sticker för att hon ska vara mätt och trött så hon sover under tiden jag är borta på möte, middag, fest eller vad det nu kan vara. Jag lämnar inte henne längre än 4h och är det så att något kommer ta längre tid så bokar jag in hennes dagmatte och jag har alltid samma dagmatte till Stitch. När det kommer till att jag ska resa iväg försöker jag alltid planera in så hon kan följa med, som tex Kroatien nu i sommar det kommer bli så mysigt. Ska jag på gig är det dagmatten som passar och är det så att något skiter sig så sätter jag alltid Stitch först och är hemma med henne. Det är ju min bebis för fasen, har jag valt att skaffa hund är det mitt ansvar att också ta hand om henne. 🙂

Sedan om något helt annat, kan ni snacka om min utväxt. Jag har ju använt ett hårserum i snart 3 månaders tid och såhär ser jag ut i skallen. Det sticker ut håret överallt, framtill, i nacken, i min bena och det är garanterat tack vara serumet för det här har jag aldrig vart med om innan och jag har heller inte ändrat på något annat när det kommer till min hårvård.
Om ni vill veta vilket serum det är så kan ni kika in det här- Klick! 


4 kommentarer4 kommentarer om “Det var inte bara en komplimang, det var även ett statement”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lyssnade på ”I sanningens namn” när Nina var med och det hon berättade om dig var så fint. Älskar när tjejer kan vara så fina med varandra och stötta varandra som hon berättar att du gjorde när hon lämnade M. Power! Fint! Beundransvärt!

  Reply
 • Du ser alltid så fräsch ut! 😍

  Reply
 • Hej jag har köpt KÉRASTASE RÉSISTANCE SERUM EXTENTIONISTE eftersom de ser ut att funka så bra på dig 🙂 undrar bara hur mycket använder du? Bara några droppar på ställen där håret är lite extra tunnt? Eller över hela hårbotten? Och hur ofta använder du det? Varje dag eller nån gång i veckan? ☺
  Tack för en bra blogg! 🙂

  Reply
 • Äkta R e d u c t i l. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.
  r e d u c t i l @ protonmail.com

  Reply