Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:02 | April 29, 2019

En rolig vecka att se fram emot!


Ja såhär ser situationen ut nu. Jag har ingen soffa så imorse blev det mys framför Nyhetsmorgon på golvet med Stitch innan vi tog oss en morgon-pw. Det är så skönt att starta dagen med en kopp kaffe framför lite nyheter och sedan ta sig ut i det vackra vädret med en bra podd i öronen. Jag har fastnat mycket för Two of a kind med systrarna Delér och jag tror att det är för att jag känner igen mig i båda två så mycket. Skulle man slå ihop dom två så skulle man kunna få en person som liknar mig ganska mycket.
Nu är det en vecka kvar till flytt och igår packade jag ihop alla saker som jag inte behöver under den kommande veckan. Så kläder, några tallrikar, glas, bestick mm är kvar, även min hudvård men sedan ligger det mesta i kartonger eller påsar. Jag är så taggad på flytten att ni anar inte, det kommer bli magisk att bo på så stor yta och jag kommer känna mig som en liten pyggmé med den där takhöjden. 😀 Hmm, pyggmé är ju en människa som är under 155cm… jag är exakt 155 cm räknas jag då som en pyggmé?

Förutom min efterlängtade flytt händer det mycket roligt denna vecka:
Måndag: Idag ska jag till New clinic för att göra fillers i mina kindben. Jag har känt mig rätt platt i ansiktet och jag tyckte det blev så fint med lite mer poppande kindben så jag bokade in mig idag 15:30. Är dock lite nervös för det är rätt så obehagligt att göra sådana saker i ansiktet, det är inte som att göra botox utan det är en större nål och så nära ögonområdet. Men jag har gjort värre saker. 😉
Tisdag: Det är Valborg och fick precis reda på att Mr French har en dagsfest så jag kanske knatar dit om det blir fint väder, annars har jag bara träningen inbokad under kvällen och även musiken.
Onsdag: Unicefgala. En av de viktigaste tillställningarna som görs under året så detta är verkligen något som jag känner att jag vill gå på! Jag går dit med kära Daniel Paris. 😀
Torsdag: Okej denna dag blir hektisk men kul! Startar dagen med pressfrukost för min kollektion med Depend och då är det med mediamänniskor (ej influencers).
På eftermiddagen är det Boka direktgalan och därifrån kommer jag åka direkt till Tele2 och Swedish House Maffia. Fan vad jag längtat efter den kvällen, kommer bli episkt att se dom!
Fredag: Den här dagen har jag pressbrunch med Depend men då är det med influencers.
Lördag och Söndag: Då packar jag det sista inför flytten för att på måndag morgon bara vakna, skriva papper och dra till den nya lägenheten. 😀
Har ni något som ni ser fram emot denna vecka? 😀


13 kommentarer13 kommentarer om “En rolig vecka att se fram emot!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag ser jättemycket fram emot mina körlektioner, det är så kul att köra bil och det går jättebra trots att jag bara kört 6 lektioner hittills! Och så längtar jag såååå mycket att få åka till min pojkvän, vi bor ju tyvärr inte på samma ort än :/

  Reply
 • Wihoo så kul! Jag kommer ihåg hur jobbigt det var med lektionerna, man ville ju bara ha sitt jäkla körkort 😀 😉 Lycka till!

  Reply
 • Äkta R e d u c t i l. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.
  r e d u c t i l @ protonmail.com

  Reply
 • INGEN PODD ??

  Reply
 • Undrar jag med! Har väntat hela dagen.

  Reply
 • Vi hann inte pga mycket jobb 🙁

  Reply
 • Det blev för mycket denna vecka.. 🙁

  Reply
 • Förstår! Ta det lugnt och andas så får vi glatt vänta tills nästa vecka. 😀

  Reply
 • Skriv gärna ett inlägg sen om kindbenen med före efter osv, siperintresserad själv!

  Reply
 • Det ligger uppe nu 😀

  Reply
 • Varför viker du flyttkartongerna så där ?????

  Reply
 • Det såt att man ska göra det. jag har ju inte vikt ihop toppen ännu för att jag inte är klar 😉

  Reply
 • https://bigeasy.se/vika-flyttkartong/
  Kortsidorna (gavlarna) skall vikas ner, innan du fyller kartongen, kartongen blir stadigare, även handtagen på sidorna.

  Reply