Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:57 | April 28, 2019

Börja jobba på brännan redan nu!


Guys!
Jag tänkte att vi kunde avsluta denna söndagkväll med lite härlig solinfo men även såklart en VIParnas VIPkod till alla er som behöver lite nytt när det kommer till kosttillskott och träningsprylar!
I över 1 månads tid har jag käkat en produkt som heter Premium sol som är en produkt som då ska hjälpa en med att få en liten härligare bränna och mer gyllenbrun färg. Nu har jag inte vistats så mycket i solen men jag åker ju till Marbella den 11 maj och då ska det bli spännande att se om jag får färg snabbare och bättre än tidigare. Jag har inte så jättesvårt att få färg men det tar lite längre tid än för de flesta. Mitt ansikte får knappt någon färg men där lägger jag också tjocka lager med SPF50. 😀

Den här produkten innehåller då betakaroten och det är det som ger oss en lite mer gyllenbrun färg. Förutom det innehåller den även vitaminer som D3 som är livsviktigt för oss, det är hormonet som bildas när vi vistas i solen och läker samt reparerar kroppen.
Men koden Annicavip så får ni 20% rabatt på hela sortimentet, så ni som skrivit och frågat om Natt-produkten eller magnesiumet som jag tjatar så mycket om (det är för att den verkligen är så jäkla bra) ni har även rabatt på det. 😉
Så smit in på BetterYou´s hemsida-Klick! och kolla om ni behöver fylla på med något nu när ni har en härlig rabatt. Trevlig söndag! 😀


9 kommentarer9 kommentarer om “Börja jobba på brännan redan nu!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tihi vad ung du såg ut på denna bilden med flätor och inte så mycket make up! 😀

  Reply
 • Ja som en liten skolflicka…. eller det kanske var att ta i 😀

  Reply
 • Äkta R e d u c t i l. Underlättar viktnedgång avsevärt med minskad aptit och ökad energi. Erbjudanden just nu.
  r e d u c t i l @ protonmail.com

  Reply
 • Jag provade betakaroten inför vår solresa nu och jag märkte ingen skillnad. Vare sig djupare eller mer färg. Kanske fel märke men ändå, beta som beta tänker jag.

  Reply
 • En kompis till mej köper betakaroten på life hälsokost. Kommer tyvärr inte ihåg namnet men hon tycker dom är jättebra.

  Reply
 • Jag köpte Maxosol, sån där gammal klassiker som alltid funnits. Får prova nåt annat märke och se om det händer nåt på sommarresan 🙂

  Reply
 • Ja testa några andra. Finns ju flera sorter att välja på. Hoppas du hittar några bra.

  Reply
 • Jag kommer med en recension direkt efter Marbellaresan för då har jag verkligen “grundat” och kommer visas i solen 😉

  Reply
 • Just det du ska till Marbella vad kul. 😊

  Reply