Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:11 | April 26, 2019

Min påsk!

Innehåller adlink

Solglasögon- Länk!

 
Idag är det en vecka sedan min låt släpptes och jag hade som mål att den skulle streamas 100,000 gånger på en vecka och det målet nådde jag! Det är så kul att få alla klipp skickade på Instagram där ni sitter och lyssnar på låten och gör er syssla och precis som jag misstänkte så är antingen solen, rose eller en biltur involverad. Den är ju verkligen en good summer feeling låt och jag kunde verkligen inte be om en bättre start!
Jag har ju helt glömt bort att berätta om min påsk. Ibland glömmer jag bort vad jag lagt upp och inte men i lördags åkte jag, Daniel och Stitch ut till Täby till Beas syster och hela deras familj och firade. Jag är så glad över att dom välkomnar oss in i deras familj, att vi får vara en del av den. Vi kom dit efter lunch och hängde i vårsolen som verkligen stekte. Sedan åt vi en riktigt god påskbuffé.
Efter lunchen mös vi bara på, hade påskäggsjakt, lekte med barnen och varvade det med att ta det lugnt. Trots att det var så mycket barn där så var det så himla lätt att bara koppla av och bara vara. Småäta lite då och då, dricka påskmust och njuta.
Senare på kvällen så blev det middag, lamm med goda tillbehör. Det var länge sedan jag åt kött men attans vad gott det var, jag njöt av varenda tugga och trots att magen var srpängdfylld efter allt jag tryckt under dagen så gick det liksom inte att sluta.
Runt 21.30 åkte vi hem, det blev alltså en heldag ute med deras familj och jag är verkligen så övertygad om att en dag vill jag också ha hus. Att kunna ha över familjen, en del kan sitta ute på terassen, barn som springer och leker på gräsmattan medan några är inne och pillar på med maten. Det är ju ändå så förbaskat mysigt!


1 kommentarerEn kommentar om “Min påsk!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här