Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:46 | April 24, 2019

Ju högre man klättrar på stegen, desto fler vill dra ner en


Sitter och FaceTimear från datorn och planerar dagarna framöver med mina vänner. Ikväll ska jag och Daniel iväg på en grej med Kygo, han har någon spelning av något slag här i Stockholm som vi är inbjudna till. Ska bli kul att komma ut lite då jag annars bara sitter hemma och jobbar. Jag är ju inte mycket för event heller men när det kommer till musik och speciellt sådan musik som jag verkligen tycker om ja då tvekar jag inte ens. 😉
Vi har även planerat Swedish House Maffia, vi kommer att gå på torsdagen och då är det även Bokadirektgalan. Jag brukar ju som sagt inte gå på event eller galor nu för tiden för att det blir för mycket för mig men när en härlig liten VIP-inbjudan kom så kändes det ändå okej för då är man där innan alla andra gästerna, hinner träffa människor i branschen, mingla lite i lugnt tempo. Sedan när resten släpps in kan jag åka vidare till då SHM som då är i Tele2 arena. 🙂
Dagen startade jag på WörkOut, så kl 9 var jag där och hade ett svettigt styrkepass. När jag kom hem så blev det lite skönhetsfix inför kvällen och sedan har jag bara stått och lagat mat. Så nu har jag tillagat typ 12st kycklingfileer, 8st laxfileer samt ett halv kilo sötpotatis. Jag tycker att det är så tråkigt att laga mat så det här underlättar ju otroligt mycket för mig. Firar allt på en gång, fryser in och sedan när jag ska äta är det bara att kasta in i micron. 😉

Ang inatt. Många av er kanske inte ens vet vad som hänt men det var en person som lade ut gamla klipp på mig som var ganska förnedrande. Jag kände lite att det var droppen samtidigt som jag förstår att det inte är mig det är fel på. Jag har ryggen fri, gjort allt för att underlätta saker och ting för den här personen. Men som en klok tjej sa till mig, jag är en tävlingshäst som tävlar mot en åsna. Jag har jobbat hårt för att ta mig dit jag är idag och det har ju uppenbarligen lönat sig. Och det är så jäkla trist att nu när det går extra bra så vill han passa på att utnyttja det genom att lägga ut skit.
Vill bara säga det till alla er därute som precis som jag jobbar jävligt hårt för att uppnå sina drömmar. Ju hårdare man jobbar och ju högre man klättrar på stegen- desto fler vill dra ner en. Till och med de som man en gång i tiden stod väldigt nära…


42 kommentarer42 kommentarer om “Ju högre man klättrar på stegen, desto fler vill dra ner en”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad trist att råka ut för elaka människor. Vi alla blir ibland drabbande av sådana som inte vill vi ska må bra. Gud vad håret är fint när det är rakt. Så snyggt. Och vilket toppenväder vi har. Ta hand om dej.

  Reply
 • Så jävla vidrigt gjort av honom. Jag hann se det innan det togs ner. Glad att du inte tar skit längre! Synd dock att du lånat pengar till honom, det förtjänar han inte, men jag förstår att du aldrig trodde han skulle göra så här mot dig just då i stunden.

  Reply
 • Tycker du ska se det så här – de klipp han lade upp från BB visar bara vilken jävlig och svinig person han är och som behandlar en fin tjej som skit inför hela svenska folket. Tycker inte du ska se dessa klipp som förnedrande för DIN del utan att det ju är HAN som skämmer ut sig! Han kommer aldrig förändras, var glad att du tog dig ur det där med hälsan i behåll och låt honom aldrig få ha Stitch igen! Kram <3

  Reply
 • Annica har skrivit flera gånger det har varit hennes bästa år när hon var med marcelo. Så nog måste han ha många bra egenskaper. Fint att inte vara likadan och hämnas det bara förstör. Nog skulle jag kräva en ursäkt och förklaring. Men sen gå vidare. Lycka till.

  Reply
 • Har hon skrivit det nyligen? Det tror ja knappast.

  Reply
 • Men vem är det som gjort så här. Fattar inte?

  Reply
 • Är det marcelo ojdå .Men då mår han ju inte bra. Trodde jag aldrig han skulle göra. Började det med när du skrev han inte hämta stich? Jag dömmer ingen men är förvånad.

  Reply
 • Men snälla “A” genom allt som Marcelo har gjort mot både Annica och Nina så är du alltid förvånad och försöker hitta nåt försvar till hans beteende, varför? Är det inte klart och tydligt vad han är för typ av människa efter allt han gjort och gör?
  Det började inte med när hon skrev om att han sket i Stitch (varför skulle hon INTE ha skrivit det när det var så det var?! Varför skulle hon skydda honom?) utan hans beteende har genomgående varit svinigt i alla år och det är nog tydligt för ALLA.

  Reply
 • Louise vad håller du på med? Varför har du svårt att ta vad jag tycker. På marcelos blogg har han höjt Annica till skyarna. Jag vill inte vara för hård men jag tycker inte det är ok det han gjort. Snälla försök förstå att jag har inte instasyory så vet ej vad andra sett. Följt annica och marcelo sedan BB Och vill att dom ska må bra. Ha det fint.

  Reply
 • Hur kan du vilja att han ska må fint så som han betett sig mot folk både i tv och sin blogg? Det räcker ju att ha sett/läst det för att se hur han är fast du inte ens sett all skit han håller på med på insta.

  Reply
 • Är det Marcelo som varit i farten igen? Herrejösses så dåligt han måste må, och så avundsjuk! Släpp bara taget om det tänker jag, kanske barnrumpan växt till sig när han är 50 och kan be om ursäkt då.

  Reply
 • bra att du säger ifrån. inget fel alls att stå upp för sig själv. när jag såg vad han lagt upp tänkte jag ”vafan håller han på med” med tanke på hur OTROLIGT mycket den där situationen sårade dig då det hände för alla dessa år sen, och det är han mycket medveten om!!!
  berättade för min sambo som bara kunde hålla med om att han är en riktig jubelidiot.
  hejja dig och dina framgångar och bra att du verkligen visar att han går över gränsen!!

  Reply
 • Nej tack att folk hoppar på andra och sedan tiga och tycka det är sjyst. Besviken över det. Och förvånad. Tydligen har en del mer makt över bloggare änn vad man trott. Man ska våga säga ifrån och se ljuset och inte bara det mörka. Men tror inte man kan.ändra på andra. Sorgligt och fegt. 😕

  Reply
 • Åh, vilket fint hår du har och vad långt det har blivit! Bra ordspråk, jag gillar även det här. Var trevlig mot alla på din väg upp för du vet inte vilka du möter på din väg ner.
  Tycker du följer det och man vet aldrig när man behöver någon man burit sig illa åt mot, kan komma en otippad situation.
  Och jag hoppas att alla förstår meningen i det så ni inte tror att jag vill att det ska gå utför!
  Bara fortsätt att vara du, det har ju funkat hittills!! 🙂

  Reply
 • Han bevisar bara vilken omogen person han är, var glad för att du slipper honom i ditt liv, se bara hur långt du kommit utan honom! Vilken resa du gjort sedan BB och han har inte förändrats ett dugg🤣

  Reply
 • Fast verkar lätt för en del att hata honom och det förstår jag inte. Tycker inte om när det blir så på en blogg. Hat är inte bra. Och BB var många år sedan.

  Reply
 • Han förnekar sig inte…vilken liten pojke han är den där,den dåliga självkänslan lyser så skarpt igenom.Vi som följt er har ju ändå förstått hur det legat till..att det är du som dragit runt det hela,framförallt ekonomiskt…Ingen hemlighet att jag aldrig gillat M,såg direkt i BB vilken typ av människa han var/är…Sorglig är vad han är!Men desto gladare är jag för din framgång Annica…håller tummarna för dig, alltid! :).

  Reply
 • Håller sååå med dig. Aldrig gillat honom, och visst har man förstått mellan raderna att han varit ett missunsamt svin. Annica är värd så mycket bättre!

  Reply
 • Han kan inte dra ned dig. Den enda han drar ned är sig själv. Hoppas att du får tillbaks dina pengar. Surt sånt där. Lägg ingen energi på honom han är inte värd det.

  Reply
 • Jag har nu kikat på videon … som Marcelo la ut där han, jeppe och nån brud tittar på BB och när han hånglar med Jennifer bakom din rygg. Marcelo säger ju att han skäms och att han tycker synd om dig. ( i välmening) Jeppe kallar honom gris. Jag tror han skrattar för att skäms helt ärligt. Marcelo säger flera ggr att det inte var bra gjort … men där alkoholen går in går vettet ut. Säger inte att det är OK för det men Jennifer hade ju lika stor roll i det hela och henne säger inget något om. Hon är ju vääääldigt flirtig med honom och hon var nog “ute efter honom och att förstöra för er, så hon kunde få honom istället” den känslan får jag från henne vilket är jävligt fult gjort av henne.

  Reply
 • PS: Jag förstår ändå att det kan kännas förnedrande för dig, eftersom ni hade en lång relation efter BB. Du valde att förlåta honom, fanns ju säkert nåt hos honom som du tyckte om och att han var värd en “andra chans” … Jag försvarar inte Marcelo och jag förstår inte ens varför han la ut videon. Onödigt!
  Det är lätt att döma men ingen är perfekt, alla gör mig våra misstag. Skulle han lagt ut videon på sociala medier, svar nej såklart. Nu gjorde han det och jag tycker att han ändå mognat som kan visa ett sånt klipp … att han varit en svin, i tv men kanske vill han ändra på sig? Tror nog snarare det är så. Det är ju inte så att han hamnar i ett bra ljus själv när han visar detta så…

  Reply
 • Mognat? Hur då?! Han behandlade Nina som skit och mindfuckade henne inför hela svenska folket. Han var även otrogen mot henne och beter sig illa mot tjejer och verkar njuta av det. Detta är i nutid och inte BB-tiden. Han framstår ju nästan som sympatisk på den tiden om man jämför med hans beteende nu, så hur har han mognat??

  Reply
 • Fast varför tog nina emot det. Hon säger ju i videon att hon fortfarande är kär i honom? Tycker jättesynd om henne. I videon mår hon ju inte bra och blivit så smal. Tycket nina verkar jättesnäll och en ödmjuk människa.

  Reply
 • Anonym: Vad har det med saken att göra om man tar emot att bli illa behandlad? Så om en kille behandlar en tjej som skit är det hennes fel eller hur resonerar du? Gör det hans beteende bättre att hon inte var tillräckligt stark för att ta sig ur det? Ska inte vi tjejer hålla ihop och backa varann när det kommer till sviniga killar eller ska vi skylla på tjejen för att hon inte är tillräckligt stark för att ta sig ur det?
  Vilken video syftar du på? Den hon gjorde kort efter att de gjort slut? Det är väl klart att man fortfarande kan vara kär i någon som behandlat en illa, man stänger ju inte av sina känslor dagen man gör slut. Vad är din poäng med att skriva det?

 • Louise: Har du sett klippet som Marcelo lade ut?
  Det är ju inte ett klipp som visar honom i ett bra ljus precis.
  Tvärtom.
  Det visar ju att han strular med Jennifer.
  Det klippet handlar inte om Annica.
  Även om hon känner så.
  Att visa ett klipp på sig själv där man gör så visar också mognad.
  Det är min åsikt.
  Sen skriver jag även ATT JAG TYCKTE DET VAR ONÖDIGT ATT HAN PUBLICERADE DETTA, men det missade du nog!

  Reply
 • Nej det missade jag inte. Undrade hur du tyckte detta kunde visa på mognad iom att han skrev “Söt” på ett klipp på Annica han VET att hon inte gillar samt att han ju direkt efter klippen skriver om Annica att hon är “tappad sedan länge” mm, så tycker inte hans instastory gällande detta visar på någon mognad utan tvärtom. Han fattar att detta sårar henne att lägga upp och ändå gör han det, hur visar det på mognad? Borde han inte visa hänsyn om han mognat och inte lägga ut en händelse som sårade hans fästmö något helt enormt.
  Du tolkar det som att han visar mognad medan de flesta andra tolkar det som att han tycker detta är kul iom så som han sedan efteråt skriver om Annica, men att han fattar att han framstår som alltför svinig om han inte mellan sina skratt säger att det var dåligt gjort. Detta är såå uppenbart, fattar ej hur du inte kan se det.

 • Tycket också det är bra att han dissar hur han beteende sig. Jag personligen skulle inte brytt mej om dessa filmer från BB . Tycker att ta upp det var onödigt och leder till mer bråk.

 • Troligtvis var det inte bara denna enskilda händelse som gjorde att Annica med all rätt lackade ur. Han har varit otrogen, förnedrat henne på riks-tv i två olika program, skitit i deras hund, ljugit, lånat pengar utan att betala tillbaka mm mm. Det vore omänskligt att inte lacka när en sådan person till på köpet förnedrar en på instagram.

 • Ja håller helt med dej här Sophie.

  Reply
 • Det värsta han gjorde kommer ju efter dessa klipp.
  Skulle ha sex i “Bikten” med Jennifer men fick inte upp den.
  Vi är många som sett och minns.
  Var glad att du tog dig ifrån denna mansgris som tror att han är guds gåva till kvinnorna men som aldrig kan hålla ihop/vara trogen i ett förhållande.
  Ego rakt igenom.
  Var stolt över att du gått vidare och LYCKATS!!!

  Reply
 • Jag är så jävla glad att du lyckades slita dig loss från den åsnan och hans otroheter. Kolla vart du är idag, och vart han är? En mansgris som inte har bättre för sig än att umgås med folk som e typ hälften av hans ålder och satsar NU på dokusåpor för att han uppenbarligen inte är något utan dom. Blir så äcklad varje gång jag ser honom eller de han gör mig tjejer. Men vissa människor växer ju aldrig upp… Va glad att du är så mycket gladare och positivare utav honom!

  Reply
 • Louise går inte att diskutera med dej. Du är så aggressiv och vrider och vänder på det man skriver. Såklart man själv har ett ansvar att inte låta en kille bryta ner dej. och har man dessutom erfarenhet från några andra förhållanden så kan man se tecknen. Jag var så ung när jag träffade min första kille och slutade med misshandel och sjukhusvistelse. Att du är så arg mot mej det förstår bara du. Och du själv gör ju utan orsak ner mej så du verkar inte stötta andra kvinnor. Jag mår inte bra av dej. Men ha det bra.

  Reply
 • Anynom, du skriver att du varit i ett förhållande som inte var bra, varför anser du då att en kvinna ska ta ansvar och lite beskylla henne för att hon levde i ett förhållande som inte var bra för henne. Hennes upplevelse är ju inte samma som din. Alla kan inte se på sin partner om denne är dålig eller inte. Finns många som kan hålla uppe en fasad i flera månader eller år, men sen kan en händelse göra att partners psykiska mående bryter ut. Säg att vi alla kvinnor i detta kommentarafält dejtar samma kille i olika perioder. Han är ett svin som psykisk och fysisk misshandlar oss. Vi kommer alla reagera och agera olika, vissa drar på en gång medans andra beskyller sig själva och tro att det är deras fel. Istället för att säga att vi kvinnor måste ta ett ansvar att inte dejta idioter ska vi kvinnor istället lyfta upp varandra, stå upp för varandra och aldrig shama varandra. Räcker med skammen en kvinna känner själv att ha levt ihop med en man som misshandlat henne psykisk eller fysisk. Kvinnor behöver inte andra kvinnor som också ska shama henne.

  Reply
 • Det är klart du inte mår bra av mig eftersom ja raserar din bild av Marcelo och jag ifrågasätter ditt väldigt konstiga och ologiska resonemang.
  Att backa andra kvinnor handlar inte om att oavsett kvinnors åsikt och egenskaper stötta dem, då har du helt missuppfattat. Det handlar i detta specifika fall om att inte skuldbelägga offret.

  Reply
 • Väldigt konstiga resonemang. Du fortsätter att hoppa på mej. Du är inte klok. Sluta för fan med din elaka stil. Vilka problem du måste ha. Maken till elak människa har jag aldrig varit med om. Att du bråkar med en främmande människa är skrämmande . Förstår att många orkar ej skriva något här och sådant elakt klimat nej tack. Marcelo har aldrig varit otrevlig på bloggen . Är du nöjd nu när du gjort änn annan människa ledsen ja det är du säkert. Lämna mej i fred annars går jag vidare med detta.

  Reply
 • Va? På vilket sätt är jag elak och på vilket sätt är mitt resonemang konstigt?
  Tråkigt att du blir ledsen av att diskutera på en blogg, då kanske du inte ska göra det. Du verkar hetsa upp dig väldigt mkt, svär och skriver jag inte är klok, är aggressiv och elak. Var jar jag skrivit något elakt mot dig eller varit aggressiv?
  Du skriver att du ska “gå vidare med detta”. Vad ska du gå vidare med och vart?

  Reply
 • Hur har Louisa hoppat på dig??? Kanske hon som ska gå vidare med detta då du svär och är aggressiv mot henne. Om du anser att hon bråkar med dig för att hon ifrågesätter ditt resonemang, undra vad du anser när någon verkligen bråkar med dig. Eller så kanske du inte är van att någon tycker annorlunda än vad du tycker.

  Reply
 • Han är en riktigt mansbebis. Han behöver en mamma och inte en partner.
  Du har kommit långt. Han… not so much. En ugly mansgris är vad han är. Fattar inte vad folk ser hos han.

  Reply
 • […] Vill bara säga det till alla er därute som precis som jag jobbar jävligt hårt för att uppnå sina drömmar. Ju hårdare man jobbar och ju högre man klättrar på stegen- desto fler vill dra ner en. Till och med de som man en gång i tiden stod väldigt nära… //Annica Englund […]

  Reply
 • Tack vare att du haft otur med dåliga kommentarer eller elaka människor som säger massa strunt så läste jag om dig hos BloggBevakning så har du en bra läsare som tycker du har en skön blogg.
  Mvh Gerra…
  http://www.gerra.se/

  Reply
 • Vad pinsam han är. Han tycker det är så jobbigt att du gick vidare. Det måste vara något sjukligt, annars hade han insett hur han framställer sig själv. Lycka till med ditt och glöm inte bort att slappna av mellan allt!

  Reply
 • Har du gjort fillers i haken?

  Reply