Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:44 | April 24, 2019

Hur jag ser ut i ett pressutskick

Innehåller addling och samarbetspartner


Nästa vecka kommer jag att ha en pressfrukost på torsdagen och sedan en pressbrunch på fredagen för min nagellackskollektion som jag gjort tillsammans med Depend. Först och främst, TACK FÖR ALL FANTASTISK RESPONS! Jag är så glad att ni gillar den och precis som jag misstänkte så är det den gula och oranga nyansen som går bäst. Dom är ju liksom perfekt nu till våren. Men trots att det är en Limited Editionkollektion så är det många skribenter som skriver att det här är verkligen en “året runt kollektion” för nyanserna passar verkligen till alla årstider och tillfällen. Det måste jag väl ändå hålla med om. 😉
Lackerna kostar 39kr st och finns att köpa på Kicks, Åhlens men även här- Klick! Där kan ni även hitta min fransmodell som jag också tog fram med Depend. 😀
Nu ska jag ta mig en längre prommis med Stitch så hon blir lite trött och seg medan jag sticker iväg och ser Kygo. Daniel smsade mig nyss och bara “öh…jag gick precis förbi honom. Han gick helt själv”. Gud hade det vart jag hade jag gått fram och bara “Jag vaknar till dig varje morgon” haha! Jag har ju hans låt Remind me to Forget som alarmsignal på morgonen och den är så mysig att vakna till. 😀
Så nu ut med Stitchan, sedan åker jag till Daniel så går vi till eventet och lyssnar på bra jäkla musik! Ni kan följa med på min Instastory under kvällen @annica. 😀

Alla som får pressutskick från Depend får denna box i en orange nyans. I boxen hittar man mitt tryne tillsammans med den 8 lackerna invirat i ett papper med noter på. 😀

Levels, Wild Ones, More Than You Know, Opus, Swish Swish, Without You, Dark River, Helium. 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Hur jag ser ut i ett pressutskick”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När ska träningstipsen och sminktipsen komma. vill helst inte läsa om ditt och marcelos personliga bråk. Man blir ledsen och tycker bloggen ska vars positiv. En del saker kan få vara privata. Tack.

  Reply
 • Du blir ledsen eftersom att du ser Marcelo genom några rosaskimrande glasögon och inte gillar när någon berättar sanningen om hur svinig denna “fina” kille är. Tycker Annica inte ska skydda honom utan alla förtjänar att få veta hur han är så att tjejer kan undvika honom, och dessutom gör han ju själv ett bra jobb att visa detta både i alla dokusåpor han är med i och på Insta, så det är ju ingen hemlighet precis.
  Jag gillar blandningen i bloggen, både sminktips och träning men även mer personliga inlägg och tycker oftast att de personliga inläggen ger mer än ytliga inlägg. Bloggaren får mer trovärdighet och man får ett större engagemang om allt inte bara är rosenskimrande.

  Reply
 • Håller med dig Louise. Blanda högt och lågt i en blogg. Den blir mer intressant då.

  Reply
 • Igår och idag kom det 😀

  Reply
 • Åh wow. vilken lyx att få så fina lack 🙂 Grattis till din kollektion!

  Reply
 • Tack Anna!

  Reply
 • Fina lack!

  Reply