Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:46 | April 23, 2019

Jag har plockat ut mina extensions

Innehåller samarbetspartners


Igår kväll innan jag lade mig kände jag hur mitt hår var skitigt och jag kände att jag aldrig skulle hitta fixa det inför morgondagen. Har man löshår ska man ta hand om det annars ser det hemskt ut och det är det som jag lagt mest tid på när jag fixat mig, men jag läskar ju också att ha ett långt svall alltså det gör ju mycket för ens utseende. 😉
Men om 3 veckor drar jag till Marbella på träningsresa och det är liksom inte optimalt att åka till Mikes Gym med löshår, lösnaglar eller fransförlängning heller för den delen för det kommer att ryka. Det är liksom inget yogaretreat vi ska på utan det är ruff jäkla träning där man ska springa, krypa och slita hårt i hinderbanor, det är skivstänger och man duschar knappt mellan varje pass utan man är lite smått äcklig mellan träningarna. Och blir det beachträning ja då kommer saltvattnet som vi garanterat ska springa ner i slita på håret eller poolen uppe på campet. Jag har gjort det där en gång innan och aldrig mer löshår på träningsresa.

Jag hade i alla fall bokat in mig dagen innan resan att plocka ut men imorse när jag vaknade så kände jag bara “dom måste ut nu nu nu” för det är skitigt och jag kan liksom inte rädda det idag. Så jag skickade iväg ett sms till @Theresefrieberg på Bangs i panik och fick som svar “kan du komma nu?”. Så ja det var då vi kastade oss in i bilen och hennes assistent kunde hjälpa mig att bli kvitt löshåret. Sedan toppade Therese till det och jag trivs redan i min längd.

Det som är grejen för mig när jag har mitt långa svall det är att jag känner mig snygg i vad jag än har på mig, i vilken look som helst. När jag har mitt korta så måste jag arbeta lite mer med looken. Jag känner inte att jag passar i vad som helst när jag har kort och när det kommer till makeupen så vill jag gärna bära lite mer för att det just ska hända lite mer. Men vi får se hur jag känner nu när jag ändå har fixat min bryntatuering och gjort Yumilashes. Det kanske blir så nu att jag bara vaknar och knappt behöver göra ett skit med mitt utseende för att det ändå ser bra ut!?

Alltså jag har ändå saknat att kunna ta en dusch och låta håret självtorka. Eller packa in det i massor av kokosolja som jag hört är så jäkla bra för håret. Testa lite olika hårinpackningar och verkligen känna skillnad eller bara få dra en borste som river sådär skönt i skalpen.
Det var ett bra beslut nu och jag kommer nog rocka den här längden ett tag. Jag är dock lite sugen att ha det långa till Summerburst men jag funderar på om jag bara ska testa ett sådant där hairband eller vad det nu heter. Att man tar sitt löshår och sätter det på en tråd som man bara trär runt huvudet och kan ta ut det innan man lägger sig. En skonsammare variant av clips som Hairtalk har. Jag ska suga på den karamellan but for now behåller jag det korta. 😉

 


10 kommentarer10 kommentarer om “Jag har plockat ut mina extensions”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snyggt! Tycker du ska ha kort hår 🙂 Passar såååå bra på dig! 😀

  Reply
 • Så fint 🙂 o vad ren du såg ut 🙂

  Reply
 • Det var nog det bästa beslut du någonsin tagit, du är jättefin i den här looken 🙂 Du kan kanske sätta i hälften så långt löshår mot vad du hade nu, det blir mer naturligt .

  Reply
 • Skojar du nu, du är fasen ÄNNU SNYGGARE NU! Det säger jag inte bara utan jag menar det verkligen. Jag vet att du vill sticka ut med ditt långa hår och det är super coolt MEN tro mig ditt egna och längden är precis lika snyggt. Det sitter ju inte i håret – har man “det” så har man och du har DET oavsett hårlängd. Puss! ♥

  Reply
 • Är detta “bara” ditt egna? Inget löshår i … wow säger jag bara … du har ju riktigt fint hår och behöver bara ha tålamod att spara ut ditt egna, eller? 😀

  Reply
 • Woow! Mycket finare och fräshare utan!

  Reply
 • Du passar SÅ bra i det!

  Reply
 • Yeeesss så snyggt!! Så mycket fräschare, du är
  SÅ JÄKLA snygg utan löshåret!! <3

  Reply
 • SÅ snyggt! 😀
  Är själv frisör och har haft hairtalk i 3 år non-stop tills förra veckan då jag fick exakt samma ”panik” som dig 😅 är förvisso nybliven mamma och håret är inte prio ett numera men det var sån befrielse att faktiskt ta bort löshåret och rocka eget kort ett tag 🎉

  Reply
 • Du är så jäkla snygg i kort hår! 😀

  Reply