Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:42 | April 22, 2019

Härlig arbetsdag samt 30min Mixtape

Innehåller samarbetspartners samt adlinks


Idag är det en sådan lyxig dag för mig för jag har inget annat planerat än att sitta med min andra låt som jag då verkligen vill hinna släppa i juni. Så jag kommer ta varenda möjlighet jag kan för att sitta och få den klar!
Jag har även lagt ut ett mixtape på Soundcloud på 30min. Är det någon av er som vet vem DJ TigerLily är? Det är en stor kvinnlig DJ från Australien som bland annat ska köra på Summerburst. Hon skrev till mig på Instagram och frågade om jag ville vara med i hennes podd och då behövde hon även ett 3min mixtape från mig så jag satte ihop ett och passade även då på att lägga ut det på Soundcloud så ni kan få höra det innan. Så vill ni ha 30min bra musik kan ni lyssna på det här- Klick!

Idag är det två veckor kvar till jag flyttar och jag tänkte sälja av mig mitt matbord men jag har känt de senaste dagarna att det som jag har nu får följa med mig till den nya lägenheten så jag inte behöver känna någon stress över att skaffa nytt. Det enda som är nytt dit är soffan som är en stor maffig Mammut från Sweef. Äntligen kommer jag kunna ha över folk och alla får plats i soffan. Den är så djup, ganska låg och ja… maffig. En soffa man kan somna i framför tvn en fredagkväll utan att man vaknar och känner sig stel. Nu har jag ju inte testat men jag är rätt så säker på min sak. 😉

Jag älskar min arbetsplats idag FIY. Jag har min Clean, jag har lackat mina naglar i min egna nyans från Dependkollektionen och den här färgen heter Wild Ones och är sådär perfekt poppigt orange. Tänk er en helvit outfit och dessa naglar, kom igen hur nice är inte det!? 😀
Hela kollektionen är nu ute och finns att köpa på Ica Maxi, Kicks, Åhlens och såklart även här- Klick! 😀


3 kommentarer3 kommentarer om “Härlig arbetsdag samt 30min Mixtape”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hallå,
  Ville bara fråga vad du använder för plugs till dina låtar och om du har några producertips? Bästa monitorerna? Vilken plug är din favorit? Vart hittar du samples?
  Allt gott! 😄

  Reply
 • Om man gillar att göra beats och vill hålla koll på alla sina samplingar så är XO ett måste! https://www.xlnaudio.com/products/xo

  Reply
 • I all välmening så kanske du ska markera vad du gör reklam för då det inte uppfyller KVs riktlinjer att bara skriva ut ”samarbetspartner och adlinks”.

  Reply