Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:58 | April 21, 2019

När känslorna kommer på en och samma gång

Innehåller adlinks

Träningslinne från Björn Borg- Klick! // Brun utan sol- Klick!

Sunday guys! Hur har er helg varit?
Den här helgen har vart väldigt intensiv för mig, alltså väääääldigt. Det har vart så mycket känslor på en och samma gång att i fredags när jag lade mig var jag helt jäkla tom och även lite ångestladdad. Allt bara släppte känslomässigt men jag var alldeles för trött för att få ur mig allt, alltså jag var fysiskt trött att jag inte ens orkade gråta ut.
Låten släpptes och det har ju verkligen gått hur bra som helst, responsen jag fått är ovärderlig. Jag hade aldrig kunnat ana att så många av er skulle tycka om det. Dagligen trillar det in klipp på min Instagram på er när ni spelar låten och är i ett härligt mode. Och jag sa det till Eva på WörkOut imorse att det känns så overkligt. Det är liksom en produkt som jag skapat och jag kan liksom inte förstå det, eller alltså det är svårt att förklara men jag kan liksom inte ta in att det är min låt. Jag hade kanske förväntat mig att det skulle kännas på ett sätt och när det inte gör det är det svårt att koppla. Gud jag vet inte. Men jag är verkligen så jäkla glad över er respons, det betyder så mycket och jag blir verkligen glad över alla era klipp som ni skickar. Även om jag inte repostar allt så ser jag klippen, ni är så jäkla fina!

Imorse drog jag och körde Box n Kick på WörkOut med Xenia. Min morgon startade bra men när jag väl började träna så kände jag en irritation i kroppen, det var nästan som att mina känslor började bubbla upp lite här och värre blev det när jag fick mig en rejäl smäll på ryggen av Xenia haha. Där och då skulle jag behövt en boxningssäck och avreagerat mig på men jag försökte samla mig och slutföra passet.
Det är jävligt tufft när jag har massa känslor inom mig och när dom är påväg ut så behöver jag trycka ner dom igen för att det inte är “rätt plats” att få ut dom på. Tur att jag ska till min terapeut inom kort, hon behöver förklara för mig vad som sker inom mig just nu.

Idag ska jag gästa P3 mellan 14- 17. Så vill ni höra oss snacka under eftermiddagen så är det bara att dra på radion. Vi kommer självklart spela Tell me How så har ni inte fått nog av den ännu så är det bara att hänga med oss hela eftermiddagen.
Nu måste jag äta lite snabbt innan jag rullar iväg. Jag är så taggad på den här dagen ändå trots min irritation på morgonen men fasen vad skönt det är att kliva upp tidigt. Dagen blir så mycket längre och man hinner göra så mycket mer! 😀


8 kommentarer



8 kommentarer om “När känslorna kommer på en och samma gång”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag brukar också bli tom och nästan apatisk efter att ha gjort/åstadkommit något stort. ”Nu då? Var det allt” typ.
  Och att Xenia har börjat få synliga abs?! Jävlar!

  Reply
 • Ja det känns så konstigt. Man har så höga förväntningar och sedan när inte känslan kommer vet man inte hur man ska reagera typ…

  Reply
 • Jag är ur trött för jag haft så mycket på gång. Så idag kom oron. Hoppas den borta imorgon. Skulle vilja ta in på ett spa en helg.

  Reply
 • Du det lät inte som en dum ide!

  Reply
 • Vilka snygga tjejer!

  Reply
 • Woop woop!

  Reply
 • Alltså träningslinnet! Så sjukt snyggt, vad har du för storlek i den? Är det stort eller litet? 😀

  Reply
 • sååååå imponerad av dig och din låt. blev nästan chockad när jag hörde den första gången. Visst att den säkert skulle vara ok att lyssna på, men såhär bra? vem är du liksom. Så himla duktig och så himla äkta rakt igenom känns de som. En riktig förebild på många plan! Bästa annica du förtjänar verkligen att det går så bra för dig 🙂

  Reply