Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:23 | April 19, 2019

New Music Friday

Jag landade precis i Stockholm. Jäklar vad min kropp är ur balans, det första jag ska göra när jag kommer hem är att duscha och sedan sova i några timmar för att orka med min release middag ikväll. Det kommer bli lugnt, jag har ingen ork till värsta tillställningen. 🙈
Annars har jag vart ganska klistrad vid telefonen och min Instastory är säkert inte så rolig. Jag har suttit och repostat folks inlägg om låten. Ni kanske tycker att det är tjatigt av mig att sitta och prata/ skriva om den hela tiden men det här är så stort för mig, det är ju det här jag kämpat för. Jag har uppnått ett av mina stora mål och det var att släppa en låt men jag var nog inte beredd på den här responsen redan nu.
Tack alla ni fina underbara följare som stöttat mig under alla dessa år. Det är kul att kunna dela den här resan med så många andra! ❤️


11 kommentarer11 kommentarer om “New Music Friday”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låten är JÄTTEBRA och hamnade direkt på min spellista! Du är grym! 😍

  Reply
 • Men gud vad glad jag blir! Taaaack <3

  Reply
 • 👏🏼 🎧 🎉 🙌🏼 🎼 🥳

  Reply
 • Weiiiiii! 😀

  Reply
 • Hej är det du som skrivit texten till låten?

  Reply
 • Det undrar jag också! Tycker att texten är minst lika viktig som musiken när jag hör en låt 🙂

  Reply
 • Nej jag gjorde instrumentalen och sedan är det en singer songwriter som satt texten 🙂

  Reply
 • Nej jag har gjort instrumentalen 🙂

  Reply
 • Nästa låt vågar du nog dra på lite mer. Bara kör järnet. 😉

  Reply
 • Ja den nästa som jag jobbar med är det lite mer drag i 😉

  Reply
 • Hej! Undrar om du har något tips på solskydd för ansikte? Jag AVSKYR solcreme, tycker bara att det känns kladdigt och äckligt på huden och får kvisslor och finnar så fort jag använder det. Skulle vilja ha något med faktor 20 ungefär men som känns mer som en vanlig ansiktscreme.

  Reply