Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:54 | April 15, 2019

Såhär uppnår du dina mål och drömmar


Its Monday och nu börjar pangveckan, veckan som jag har fruktat lite för samtidigt som jag vart så taggad på den eftersom det är så mycket stora saker som händer mig just nu. Men vi kan ju börja med det som är standard på måndagar vilket är ett nytt poddavsnitt i Jakten på Lycka. I det här avsnittet berättar vi hur man faktiskt uppfyller sina mål och drömmar. Vad exakt man behöver göra för att komma dit man faktiskt vill. Jag berättar hur jag gjort för att komma dit jag är idag från att jag var bodde i en liten by utanför en liten stad i lilla landet lagom.
Dessa knep och verktyg vi delar med oss av är verkligen de bästa som jag själv använt mig av och som uppenbarligen fungerat. Så jag tycker också att ni bör gå in och lyssna och bli inspirerade och se denna måndag som dagen ni äntligen vet hur ni ska uppnå era mål och drömmar!

LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR!


1 kommentarerEn kommentar om “Såhär uppnår du dina mål och drömmar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tror att jag är för gammal (30) för poddavsnitten. Upplever dom flamsiga och skrytiga. Trodde det skulle komma något knep för oss vanligt avlönade angående mål. Att köpa en dator för hur mycket som helst och motivera det med att man slipper bekosta videoklippning när man ändå inte tänker klippa videos låter konstigt. Du verkar mer jordnära i bloggen.

    Reply