Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:06 | April 14, 2019

En riktig myshelg!


Hej på er!
9.30 var jag på WörkOut imorse för ett boxningspass. Det var lite tufft för jag har fortfarande lite ont i ryggen efter fredagens maxning på 105kg. Det är inte så att jag har ont pga jag lyft fel utan när man maxar och tar ut sig till just max så sliter det rejält i musklerna så jag tog det ganska så lugnt idag på passet så ryggen får tid att återhämta sig.

Efter det så åkte jag, Pischa, Paula, Hugo och några fler vänner bort till Cafe Fix på Fridhemsplan för en frukost, gud så mysigt cafe och vilket bra utbud dom har där! Allt från frukost som pannkakor, yoghurt med granola, omelett, avokadomackor, häslotallrikar, muffins okej det är ett perfekt ställe att ta ett möte, tiderdejt eller kompishäng på. 😉
Efter det promenerade jag, Pischa och Xenia med hundarna runt vid Kungsholmen hem till Pischa för att hjälpa henne att sälja en fåtölj och lite myshäng.
Annars har jag mest bara hängt med vänner denna helg, inte uppdaterat så mycket på Instrastory som jag brukar för att jag verkligen ville koppla bort mig lite från sociala medier denna helg då det blir en pangvecka nästa vecka och då behöver jag vara mer aktiv än någonsin på just mina kanaler.
Nu är Xenia här och vi ska spela in morgondagens poddavsnitt och det finns en hel del att snacka om där vill jag lova så missa inte morgondagens avsnitt i “Jakten på Lycka”. 🙂


2 kommentarer2 kommentarer om “En riktig myshelg!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • jag tycker du är awesome som står emot sociala medier, visst du bloggar ju men du ser till att ta en paus då och då för att inte må för dåligt, du tänker på dig själv, du slukas inte i skiten som många andra gör. Du är så härlig och äkta. Bästa du. Ha en fin vecka.

    Reply
  • Jag vill bara säga att jag beundrar dej (har varit kritisk längre tillbaka) Annica du verkar jordnära och klok, önskar dej lycka till med allt du håller på med.

    Reply