Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:21 | April 12, 2019

Nu har uppförsbacken planat ut sig

Gud vilken skillnad det är att sitta och jobba vid en sådan här stor dator, jag blir ju verkligen taggad till att sitta och jobba! 27″ och inte ett endaste tecken på långsamhet, vi kommer verkligen få en bra relation. 😉
Hörni den här helgen har startat bra, eller ja denna fredag. Men fredag räknas väl som helg, eller? I alla fall början av helgen. 😉 Jag var tvungen att ta en keylimepie på det nyöppnade cafet på hörnan där jag bor, när jag var i Key West åt jag det typ tre gånger om dagen och har verkligen saknat ett god sådan så det gick liksom inte att motstå. Efter det åkte jag till WörkOut och satte nytt personbästa i marklyft. Denna brutta markade hela 105kg. Kan ni förstå hur mycket det är!? Det är liksom mer än dubbla min vikt och det är ett jäkla mål alltså. 2,023 gånger min egna kroppsvikt för att vara exakt, på endast en liten paj. Kanske ska starta varje morgon med en liten pajbit. 😉
Direkt efter det så stack jag och signade min låt samt managementavtalet. Så nu den 19e släpps låten som vi planerat innan men det är ett skivbolag som också står bakom den, det är så stort för mig. Under tiden jag var där fick jag även inbokade sessions så att jag kan sitta med andra producenter samt singer/ songwriters för att skapa låtar tillsammans. Jag är så taggad på det för att se hur andra jobbar och lära mig lite från rutinerade människor.

Nu på eftermiddagen ska jag lägga in alla mina projekt i Logic och börja testa alla dessa plugins som jag fick av min killkompis. Sedan kommer jag mest troligt sitta framför den här datorn hela helgen förutom en sväng imorgon då jag ska ut till Beatrice med Stitchan och mysa en sväng mitt på dagen. Och sedan på söndag blir det träning och även uppladdning för nästa vecka då det verkligen smäller:
-Släpp av nagellackskollektion med Depend på måndag
-Spelning i Östersund på torsdag
-Låtsläpp “Tell me How” på fredagen
-Radiointervju med Power Hit på fredagen
-Intervjuer i Östersund på onsdag, torsdag eller fredag
-Gästande i P3 på söndag
Det känns äntligen som att denna uppförsbacke som jag jobbat i äntligen börjat plana ut sig. Så många som vart emot min dröm men jag har liksom fortsatt att kämpa på och nu helt plötsligt står jag här. Det är lite overkligt och svårt att ta in men det blir ju också så att när jag väl nått ett mål har ett annat hunnit sättas så det blir sällan att jag stannar upp och bara “bra jobbat Annica, dags att fira”. Men jag känner verkligen det nu att nästa vecka ska jag fira varenda dag för nu är det dags att stanna upp och bara ta in allt. Fy fan vad jag är bra!


9 kommentarer9 kommentarer om “Nu har uppförsbacken planat ut sig”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kul att det går så bra för dig! GRATTIS!
  Lycka till med releasen av låten, jag ser fram emot att höra den!!
  Kram
  (Blev också frälst i keylimepaj i KW… Sjukt gott! Blev förvisso lika förtjust i KW.)

  Reply
 • Tack snälla! Hårt jobb har lönat sig! 💕

  Reply
 • Bara att acceptera att fredag är en icke ledig dag utan köra som vanligt . Men en del bloggare lever annat liv. Jag är så trött och vill inte vara det men tyvärr kommer somna snart. Ville kolla på tv typ halva natten men blir inget av det. Trevlig helg.

  Reply
 • Hoppas ändå att din helg blev bra <3

  Reply
 • Tror du att du skulle kommit lika långt om du fortsatt vara ihop med Marcelo? Du är bäst!!

  Reply
 • Ärligt, nej det vet jag att jag inte hade…

  Reply
 • Alltså du är så grym! Inspiration!

  Reply
 • Tack snälla du! Det är så kul att höra! <3

  Reply
 • Du har kommit långt. Till skillnad från andra.

  Reply