Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:09 | March 29, 2019

PT-pass, Yeezy och den stora nyheten

Innehåller adlinks


Hej härliga fredag!
Idag släpps nyheten som jag velat säga till er de senaste dagarna, det ska bli så kul att höra vad ni tror och tycker men jag hoppas att ni är lika taggade som jag i alla fall. Nyheten kommer att släppas på Instagram under eftermiddagen/ kvällen så följer ni mig inte där kan ni gå in och göra det redan nu @annica så att ni inte missar något. 😉

Träningskläder- Länk // Skor- Länk

Jag startade dagen med ett PT-pass, jag är så glad över att Kalle är tillbaka från Costa Rica så jag får min personliga träning. Det är så skönt att ha en människa som sätter ihop ett pass som är anpassat efter mig, min kropp och de resultat jag vill ha. Jag tycker det är så värt att betala andra personer att göra det man behöver hjälp med för då kan man själv lägga sin tid på det man är bra på och det i slutändan kommer att löna sig!

Vad vill jag ha för resultat då? Jag vill må bra, tung styrketräning har jättebra effekt om man har problem med psykisk ohälsa. Sedan är det ju nice med muskler och att få känna sig stark men jag tycker ju att träningen är så himla rolig för att jag blir alltid så imponerad av mig själv då jag ser vad jag och min kropp är kapabel till att göra. Den ska jag ju ha livet ut så då gäller det att ta hand om den! 😉

På väg hem från träningen så hämtade jag ut mitt paket från Adidas. Jag hade ännu en gång tur med min beställning av Yeezys. Dom släpptes förra veckan på lördag morgon och jag satt ju såklart inne och typ efter 40min fick jag tillslut tag på ett par.
Det är typ det enda märket jag har på sneakers för dom är så förbaskat sköna och sedan tycker jag att dom är väldigt coola. Jag har fem par som jag varierar mellan men de som jag faktiskt skulle vilja ha det är de neongula. Så sitter någon inne på de i storlek 37 (dom är små i storlekarna) så hör gärna av er. Det gäller även om någon sitter inne på ett par Wave Runner 700 OG. 😉


1 kommentarerEn kommentar om “PT-pass, Yeezy och den stora nyheten”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här