Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:32 | March 29, 2019

Eftermiddag med mani- och pedikyr

Innehåller adlinks


Sitter och skickar det sista inför släppet som är kl 18, gud jag är lite nervös för vad ni ska tycka om jag ska vara ärlig. Men jag är stolt och det är det viktigaste, att jag känner så över mig själv och det här tänker jag fira ikväll! 😀
Den här helgen är jag också helt fri, det var skönt att ha gig mitt i veckan så att jag kan ta den här helgen och bara rå om mig själv. Jag började redan nu på eftermiddagen med en lång härlig dusch där jag peelade varenda centimeter av min kropp och sedan tog jag tag i lite mani- och pedikyr med produkter från självklara Depend. Jag var ju så himla duktig på att gå på pedikyr var tredje månad förut eftersom det är ju lite lyxigt att kunna göra det men å andra sidan så är det lite stressigt att ha en tid inbokat, ta sig iväg, njuta i en timma och sedan typ stressa vidare. Då är det lite skönare att kunna göra lite pedikyr hemma om jag ändå har den tiden, sitta och smaska på något gott och lyssna på bra musik under tiden. 😉

Så idag lackade jag med en viss nagellackskollektion som släpps nu i vår. Kan ni gissa vems!? Jag älskar blått nagellack, i alla möjliga färger och idag blev det en riktigt mörk mörk blå på tårna medan en klarare, renare blå på fingrarna. Så fort lacket har torkat ska jag moja in nagelbanden i lite olja och sedan smörja in händerna i några gojsiga cremer och sedan tar jag helg.
Ang nyheten, ni kommer att kunna se den på Instagram om en halvtimma. Gaaaaah! 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Eftermiddag med mani- och pedikyr”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina färger men jag tillhör den sorten som illvrålar när människor har olika färg på tå och fingernaglar 🙂 Grattis till Summerburstspelningarna! Måste kännas skönt som du slitit. Beundrar alla som hittar rätt karriär här i livet.
  Visst är det skönt med en SPA dag hemma, nästan bättre än på salong för efteråt kan man gosa ner sig i soffan framför en serie. Ha en toppenhelg!

  Reply
 • Vilken fin blå färg på nagelakket 😀

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag har en väldigt torr, känslig och ”platt” hy i ansiktet. Skulle du kunna tipsa om en ansiktsmask som återfuktar väldigt bra och kanske ger lite lyster?
  Tack för en superbra och lärorik blogg!!

  Reply
 • Vilka söta tår du har. 😊👍

  Reply