Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:52 | March 27, 2019

“En mamma som sitter i lekparken med en latte i handen”


Kan jag inte bara få ha sådana här dagar varje dag? Kl 14 skulle jag lämna Stitch hos dagmatten men jag gick tidigare för att vi skulle till hundrastgården så att hon skulle få leka lite med andra hundar. Det är ju för fasen underbart väder ute så jag kunde liksom inte sitta inne och glo. Så jag och Stitchan traskade iväg och möttes av en hel del hundar och bekanta ansikten, det blir ju så mysigt det där när man träffar på människorna i hundrastgården för man blir liksom lite tjenis med dom.
Så Stitch fick springa omkring och leka med hundarna därinne medan jag chittchattade med ägarna och det var så mysigt. Jag blir ju så glad av att se Stitch springa omkring och leka med de andra hundarna, jag slår vad om att den dagen jag blir mamma kommer jag älska att sitta i lekparken och titta när ungarna leker. En latte i handen och Stitch som springer efter, gud so goooooshigt!

Stitch kommer väldigt bra överens med andra hundar, mycket bättre nu efter löpningen än tidigare förutom. Dock är det lite känsligt med andra mindre tikar för då mopsar hon upp sig lite men så fort de får hälsa och springa tillsammans i tex en rastgård är det inga problem. Hon är ju ganska rejäl trots sin storlek så det går ju alldeles utmärkt att leka med de stora hundarna som idag.
Hon älskar alla hinder som är inne i hagen, ska alltid hoppa igenom däcken, upp på denna “bro”, in i tunneln och såklart leka med alla tennisbollar som är där. Det är så kul att det finns sådana här hagar för hundar så de får leka av sig och med andra hundar. Dock är det lite läskigt eftersom jag hört att det finns människor som stoppar in gift, glas, sprakar mm i hagarna för att skada djuren. Alltså fruktansvärt! Så ha det i åtanke ni som läser detta och ofta tar med era hundar till rastgårdar att kolla runt i den först och se så att den är okej!
Nu ska jag packa väskan och sedan möta upp Samin på tågstationen. Kl 17 går tåget mot Värnamo och det tar ca 4h dit och jag känner verkligen för att bara chilla på tågresan, kanske slumra till lite eller lyssna på poddar så att jag har massa energi till kvällen! 😀


8 kommentarer8 kommentarer om ““En mamma som sitter i lekparken med en latte i handen””

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad har du för mascara på bilden?

  Reply
 • Lancome monsieur 😀

  Reply
 • Har tanden läkt redan?
  Tänkte på bus med nera hundar kunde vara lite förldande om det inte var läkt…
  /Höns mamma matte som jag är 🐶

  Reply
 • Har tanden läkt redan?
  Tänkte på bus med **andra hundar kunde vara lite **förödande om det inte var läkt…
  /Höns mamma matte som jag är 🐶

  Reply
 • En tand åkte ut men jag kollade med veterinären och dom sa att det inte var någon fara. tack för omtanken <3

  Reply
 • 💕 💕 💕

  Reply
 • Har du sprutat in ny Botox i överläppen ?

  Reply
 • Botox sprutar man inte in i läpparna som något som ger volym, botox är ett nervgift som gör att musklerna slappnar av. Jag har lagt lite ovanför för att läppen ska få ett litet lyft.

  Reply