Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:15 | March 25, 2019

Solprodukt från Better You


Jag ska alldeles strax sticka och träna, ska bli skönt att köra ett pass efter den här dagen. Det har vart helt underbart att ha Mikaela med mig idag och jag är så glad över att hon kommer hjälpa mig framöver. Något säger mig att jag kommer att behöva henne mer än det vi kommit överens om för det var en så skönt känsla i kroppen att inte alls vara lika stressad. Jag kunde till och med ta en lång promenad med Stitch utan att känna stress och det är så skönt!
Hörni som ni vet är jag ambassadör för Better You. Jag använder deras protein i shake varje morgon och efter varje träningspass tar jag magnesium för att musklerna ska få bättre återhämtning. När jag är iväg och gigar så tar jag en Natt-tablett för att kunna sova bättre eftersom kroppen hamnar lätt ur balans efter en hård kväll.
Nu har dom lanserat en ny produkt som inte kunde kommit lägligare nu när våren är på väg. Premium Sol är en produkt som innehåller Betakaroten som bidrar till huden får en mer gyllenbrun färg. Den innehåller även D3 som hjälper huden att minska inflammationer och reparera sig själv, C- vitamin som är nödvändig för att bildningen av kollagen och bindväv och även E-vitamon som fungerar som ett reparationsvitamin för huden.
Man tar en kapsel om dagen ca 3-4 veckor innan man ska exponeras för sol. Jag har börjat redan nu för vårsolen men så även min kropp är redo att exponeras för Marbellasolen är jag åker dit i maj.
Självklart har ni ju en rabattkod som ger er 20% rabatt på allt på Better You, uppge bara Annicavip så dras rabatten av i kassan. 😉
 


7 kommentarer7 kommentarer om “Solprodukt från Better You”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, jag skulle behöva lite hjälp och tips om en bra frisör i Stockholm! Jag har för mig att du sagt att du har såkallat ”glashår” och det har jag med, vill gå från mörk till ljusare men verkligen ingen frisör i den lilla staden jag bor klarar av att färga mitt hår och är less på att kasta pengar i sjön… ska till Stockholm om någon vecka och skulle verkligen behöva tips på frisörer som verkligen kan det där med färg!? 🙂

  Reply
 • Guuuuuuurl! Hör av dig till @theresefrieberg direkt! Du kommer få hjälp där 😍

  Reply
 • Såg att det jobbade fler på den salongen som hon jobbar på, är alla där lika bra på färg? 🙂

  Reply
 • Ja gud ja! 😀

  Reply
 • du måste ändå reklammarkera trots att du är ambassadör

  Reply
 • Jag har ju reklammärkt längst upp 😀

  Reply
 • Gäller din rabattkod på Better You endast för Betakaroten? Jag försöker beställa Natt + Magnesium, men i kassan tas inte koden emot …. trist. Jag har inte lagt ordern. Än ….
  hoppas du läser detta och berättar vad jag ska göra ?

  Reply