Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:59 | March 22, 2019

Stress, ny soffa och utcheckning från Sthlm

Glassigaste men stressigaste dagen på länge. 10:30 var jag på ett möte, kl 12 hade jag nästa men glömde av det helt så jag åkte hem och såg sedan att jag fått ett mejl av personen jag skulle möta upp. Jag hoppade in i en taxi och hade ett kort men givande möte som verkligen kommer underlätta för mig framöver!Efter mötet så avbokade jag alla andra utom ett för det skulle inte gå ihop, det blev alldeles för tajt för mig att hinna med och jag kände att jag var på bristgränsen så det var bara att lyssna på kroppen. Ellen och Xenia mötte mig nära där jag bor och jag hann få i mig mat innan jag skulle iväg igen.På eftermiddagen hann jag även förbi Sweef där jag spanat in en soffa. I den nya lägenheten har jag plats för en stor variant, jag ville ha en lägre variant som man typ sjönk ner i. Alltså en riktig myssoffa där alla får plats och då hittade jag Mammuten på Instagram och stack förbi showroomet idag för att se den IRL.Det är en soffa med moduler som man kan bygga ihop och här är love seat delen som man både kan ha lös eller bygga ihop med resten av soffan.Här nedan kan ni se alla delarna som jag kommer att ha. Love seat, “vanlig”, hörn och schäslong.Jag valde tygmaterialet i mitten för jag ville ha soffan glansig. Den till höger hade högre glans men var känslig mot vätskor vilket inte är så smart om man gillar att käka framför tvn eller har en hund som dreglar.Jag valde en grå beige nyans som kommer bli perfekt i min nya lägenhet! 😍Nu är vi på väg bort från Stockholm. Vi checkar in hos Bea över helgen för det har blivit för stressigt. Jag älskar att jag har så omtänksamma vänner som tar hand om mig när jag mår som jag gör. ❤️

20 kommentarer20 kommentarer om “Stress, ny soffa och utcheckning från Sthlm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fattar inte vad jag har loggat in här för…hittar inga vettiga ord för inlägget …ursäkta

  Reply
 • Nej men det är bara att checka ut 😉

  Reply
 • Alltså hängde inte alls med vad som var den stressiga biten ? Var det att du gick på två möten ?

  Reply
 • Nej stressen låg i att jag skulle hinna med jobb utöver mötena

  Reply
 • shit vad onödigt elaka kommentarer, hur mår ni människor inombords?
  Mår ni bra av att sparka på folk som redan ligger ner.
  Hon har ju flera gånger skrivit att hon har ångest, hon behöver inte mer skit från er.
  Och stress är något som finns inom en, det sätter sig inom en, så visst kan hon uppleva inre stress som ni inte känner till. Måste man skriva ut ALLT man känner alltid? Löjligt beteende.

  Reply
 • ❤️

  Reply
 • Det folk kanske undrar är att Annica verkar må för dåligt för att jobba och har för mycket ångest för allt som har med jobb att göra, men hon orkar gå ut på stan och kolla möbler, äta på resturang osv. Klingar bara fel i mångas öron.

  Reply
 • Vissa saker är mer ångestladdade än andra och jag vet inte om du missat att jag flyttar snart och behöver ha möbler till hemmet?

  Reply
 • Jo men om ditt jobb är så ångestladdat så gör nått åt det och byt 🙂 skaffa inte bara en person som kan göra allt jobb åt dig medans du glassar runt och inte gör nå. Bara för man ha lite måndagsångest går man ju ändå till jobbet?

  Reply
 • Åh vad fin soffa!! Längtar tills vi får se bilder från ditt nya hem och hur du kommer att inreda det, du har ju så himla fint i din nuvarande lägenhet. Uppskattar för övrigt inlägg som dessa, ärliga, personliga, varierande och äkta. Ibland mäktar man inte med sina fullspäckade dagar och känner för att bara avboka allt och det är OKEJ! Många väldigt onödiga kommentarer om hur du planerar DIN tid, vilket är väldigt märkligt att influencers fortfarande får idag, år 2019. Idag är var och varannan egenföretagare, vi växer upp i ett samhälle där man ska vara driven och drömmen för alla är väl att någon gång ha ett jobb där man styr sin egen tid. Du är där, men förmodligen inte vissa bittra människor i kommentarsfältet som bara måste kommentera hur du styr DIN dyrbara tid om dagarna. Massor med kramar till dig Annica!

  Reply
 • Skillnaden på alla andra stora företagare är att dom gör sitt jobb, klagar inte var och varrannandag att dom inte orkar med sitt jobb. Annica gör allt annat sen klagar att hon mår för dåligt för sitt jobb, och blir arg på personer som då snällt ger henne en rekommendation att kanske söka ett annat jobb? Mäktar man inte med ett arbete måste man söka sig någon annanstans

  Reply
 • Dom kanske klagar men jobbar inte med sociala medier där de kan uttrycka sina känslor?!

  Reply
 • ❤️

  Reply
 • Bea måste vara en ängel som tar imot så mycket folk o hundar en helg 🙂

  Reply
 • Hej. Hoppas du mår ok. Jag sopat hela min uteplats det var jättemycket grus men nu är det fint. Kramis. 😊

  Reply
 • Jag hade tagit med gamla möbler och sen köpt nya. Så det blir mindre stress. Men folk är olika. Du vill nog ha ordning så fort som möjligt och det är ju skönt.

  Reply
 • .. alltså alla jävla vita ankelstrumpor.. 🙁

  Reply
 • Faktiskt. De enda du skriver på din blogg nu för tiden är hur mkt ångest och dåligt du mår över ditt jobb. Snälla sluta med sociala medier om de ger dig SÅ mkt ångest. Förstår att de är viktigt att prata om men inte ens Therese Lindgren pratar om så mkt psykisk ohälsa som du gör. Jisses. Vi fattar du är en väldigt känslig person som inte pallar trycket längre, men vi behöver inte läsa det varje inlägg, vi har fattat det nu. Och för ditt eget bästa, ställ dig i kassan på Ica då kqnske?

  Reply
 • Det är ju vi läsare som ser till att hon kan jobba som influenser! Så länge vi läser, tjänar hon pengar. Så om du inte tycker hennes liv är intressant, kan man ju sluta läsa… Jätteenkelt!

  Reply
 • Tycker att det är roligt att få hänga med i din vardag. Kan känna igen mig i mycket med ångesten.
  Vart har du köpt dina snygga solglasögon?
  <3

  Reply