Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:52 | March 21, 2019

Hur vill ni läsa bloggen?


Hörni, jag har fått höra låten som jag har producerat. Jag gjorde en låt i höstas som har legat och sedan blev jag presenterad för en annan producent samt en singer/ song writer som utvecklat den. Nu under eftermiddagen fick jag den skickad till mig och det var så overkligt, jag blev liksom mer taggad på att göra fler nu men det känns som att jag behöver ta en sak i taget och jag tror att när jag väl flyttat och kommer att ha en plats för både dator och piano så kommer det spruta ut massa låtar från mig. 😉
Idag var jag på New Clinic för lite laser, fick med mig Xenia också. Inte av den anledningen till att hon också skulle göra något utan det kändes alldeles för jobbigt för mig att ens ta mig ner i trapphuset så hon erbjöd sig att skjutsa mig. När vi väl kom dit och jag gjorde min behandling så fanns det även tid för Xenia att hoppa upp i stolen. Jag berättar mer om det imorgon. 😉
När vi kom hem så passade vi på att fota Xenias bil då hon ska sälja den. Det här gjorde vi redan i vintras men en viss Annica råkade formatera minneskortet så alla bilderna försvann. Men här har ni den, den blå faran som snart slängs ut på Blocket. 😉

Efter det så tog vi en längre promenad med hundarna, det har vart så magiskt väder idag, det var till och med ljust efter kl 18 så nu ni, nu är våren påväg!
När vi nästan var hemma hos mig mötte vi ägaren av det nya cafet som precis öppnat bredvid. Jag har verkligen saknat ett mysig fik som man kan hänga på, spela lite spel, dricka morgonkaffe eller ta ett möte på och nu när jag ska flytta så öppnar dom. Fasen!
Fick även ett sms idag att de som köpt min lägenhet inte kan flytta in tidigare vilket betyder att jag kommer att flytta in i min lägenhet den 6 maj. Fördelen med det är ju att jag hinner att beställa alla nya möbler som ska in där. Jag har ju redan hittat soffan jag ska ha och äntligen blir det en stor, maffig variant som man till och med kan somna i framför tvn om man känner för det. 😉

Xenia är ju riktigt tokig i bakelser och pratade mycket med ägaren och vips trollade han fram en bullpåse till oss som vi nu ska smaska på framför Michael Jackson dokumentären. Jag har dock hört väldigt hemska saker om den dokumentären så det är nog smartast att trycka bullarna innan vi drar igång!?

Guys, vad tror ni om det här upplägget? Jag försöker verkligen så gott jag kan att uppdatera och jobba på i mina kanaler men istället för många korta blogginlägg, föredrar ni då hellre kanske en eller två lite längre där jag berättar mer om hela dagen typ?
Ha en fin kväll allesammans! <3


7 kommentarer7 kommentarer om “Hur vill ni läsa bloggen?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du inte göra veckans schema 🙌

  Reply
 • Jag vet faktiskt inte hur jag skulle föredra. För är det för mycket text brukar jag inte orka läsa och vet att många tänker likadant. Hur hade du själv föredragit läsa en blogg? Kanske hitta något mellan lååångt och för kort, mellanting på 250 ord och bilder? Jag vet inte.

  Reply
 • Tycker om lite allt möjligt, men jag är verkligen ett fan av långa inlägg! Tycker bloggar ska vara motsatsen till instagram där det går snabbt, korta texter och många uppdateringar.

  Reply
 • Två stycken inlägg per dag skulle vara lagom, lite halvlånga. Men du ska göra det som känns bäst för dig! Ditt mående och din hälsa går självklart först! Även om det går någon dag utan något inlägg kommer jag förtsätta läsa din blogg! Du är helt enkelt för bra för att sluta läsa bloggen!!! Ta hand om dig.

  Reply
 • Ett på morron o ett på kvällen, tycker jag vore bra

  Reply
 • Ser fräscht ut med en cigg i handen utanför ett nyöppnat café ……….. sorry … NOT SORRY! Usch Xenia, sluta med dom där giftpinnarna!

  Reply
 • Tycker sedan sminktipsen försvann vid kl 12 det är inte det samma. Får du inga nya produkter nu när det är vår som du kan visa ??

  Reply